valborg

Jag och mamma körde runt på lite olika ställen idag för att försöka hitta skor till min klänning som jag ska ha då min bror tar studenten/skolavslutningen samt köpa gladiatorskorna jag spanat på hur länge som helst. VI köpte även en bolero till klänningen, men även den ska provas tillsammans med hela outfiten. Äntligen hittade jag solglasögon, mina förra gick sönder.. På eftermiddagen blev det även en snabbisrunda på stan med Linn :)
Det har varit en lugn kväll, trots Valborg. Det är överskattat att supa sig redlös, vad är det vi firar egentligen?
Det blev grillning med familjen och sedan med bebo en stund... han fick skippa festandet för min skull. Sedan så pratade jag i telefo med glenda ganska länge också haha, hon har grejer på gång ;)

 

Bye!

Kvällens lugn.

Jag känner mig så stressad idag för allt som måste göras... Jag tog en liten promenad innan för att försöka lugna ner mig, men jag har ändå den där stressade känslan kvar i bröstet. Ska gosa ner mig i soffan nu med te & baby i luren. Hoppas på att han kan få mig att stressa ner lite. Tänkte låta tvn vara på lite halvt, Ulf kollar fotboll där nere, men jag hoppas att den är slut snart så att jag kan titta på Diagnos Okänd (man kan bara se en kanal från boxen i huset samtidigt).

Plockade fina blommor ute innan, eller egentligen är de från ett träd...



29 april

Man skulle kunna tro att det var en dag i juli  idag. Läste i HP att det skulle vara 24 grader och det stämde nog.. Jag & Linan hade det mys idag på rasten samt efter skolan. Vi gick prommis, far runt halva Halmstad på cykel, fikade på ett berg o ja, njöt av sommarvärmen. Dock hade vi nog lite för varma kläder på oss.
Senare hade jag körlektion -min fjärde, och det gick faktiskt bra idag. Jag fick bromsa in från både 50 & 70 så det riktigt gnisslade om bromsarna (däcken?). Även halkan är bokad nu. Han tyckte jag var duktig för att bara kört fyra lektioner så det var roligt :) Efter körningen blev det en lite runda på stan med mamma. Jag har lagt undan två par skor som jag troligen ska inhandla! I ♥ shoes you know.
Saknar min babe... men han har kommit igång ordentlig med träningen nu vilket resulterar till mindre tid med Sara. Jaja, vill man ha en vältränad man så ^^ som han brukar säga, haha :) Förretsen. För ett tag sedan tipsade mamma mig om ett jobb, fast då i samma veva blev jag erbjuden det andra samt att det krävdes körkort, så jag tipsade bebo om att söka det. Han har gått vidare till sista gallringen nu eller vad man ska kalla det, så det är väl bara att hoppas. Ni kommer nog flina när ni får reda på vad det är för något :) om han nu får det. Hihi, baby kommer se så söööt ut isf!



Har ni märkt att jag alltid babblar för mycket?
Kaffet väntar där ner ^ (ja, jag har blivit beroende av kaffe, gillade inte ens det innan)
Ciaooooooooooooos!

sommaren 2009

Sommaren börjar närma sig på allvar nu. Idag är det endast 18 dagar kvar till min födelsedag och då är vi nästan inne på försommaren. Alla nationella prov som dragit igång skvallrar om att semestern närmar sig. Likaså de varma vindarna, gröna träden och det faktum att man kan gå ut i ballerinaskor är härliga tecken på att sommaren är nära.
Hur mitt sommarlov kommer se ut, börjar nu att klarna lite grann. Egentligen skulle jag & Pavle till Serbien i år som ni vet, men han vill inte det med tanke på att han flyttar osv. Det går helt enkelt inte att övertala honom. Han är mycket bestämd min man. Jag har ändå lite oskyldigt sökt på sistaminuten resor de senaste dagarna och la fram förslaget till honom nu. En sistaminuten i slutet på maj eller början på juni hade varit så perfekt. Jag lovade att vara snäll hemmafru så skulle han tänka på det (A) hahaha! Vad jag vet är i alla fall det här:
1 juni: Pavle får sin lägenhet och jag ska hänga där en del och göra fint :D
11 juni: Skolan slutar för oss första- och andraårselever. 2/3 av gymnasiet avklarat! 
12 juni: Studenten för min bror, kommer bli en härlig helg med mycket folk här hemma!
15 juni: Måndagmorgon infinner jag mig på Folktandvården Nyhem för sommarjobb i tre veckor framåt. På helgerna hoppas jag på fint strandväder, solning, mysiga grillkvällar här hemma och hemma hos Pavle med vänner till oss.
22-26 juli: London med mamma & Ulf för att hälsa på Fredrik.
Augusti: London igen med pappa för att hälsa på Fredrik. Samt att skolan börjar...

Vad ska ni göra i sommar? Något bestämt?

24 april

Nu är Sara glad, för det är helg! :D Tyvärr är jag jättetrött och lite hängig, men jag ska inte banga för helgens händelser så tog nyss en alvedon. Idag måste jag ner till Netto för att handla klart presenten till pappa. Måste köpa frukt, kanske lite mer kex ex. digestive och något sött. Klockan fyra ska vi ha lite mysfika här hemma med våfflor och godis. Senare i eftermiddag ska jag bege mig hem till Melanie så vi kan slå in presenten till Linnéa samt förbereda oss lite innan vi går hem till LInnéa. Folket ska ut ikväll, men jag ska inte följa med på det. Jag har ju inte fyllt 18 så kul om man får gå hem ensam när alla andra kommer in, samt att jag ska upp vid 8 imorgon och hem till pappa på frukost och även där, födelsedagsfirande. Imorgon blir det hem till Melanie igen för lite fika med tjejer först på dagen och sedan grillning på kvällen med pojkarna och så.

Kommer nog bli en trevlig helg :)
Lite plugg får vi ju dock trycka in också. Söndag?
Ha en trevlig helg gott folk! ♥
Sara

MITT HÅR

Nu har jag endast två slingor kvar i håret & de klippte jag av på längden för jag vill inte dra av dem. Jag har stått i en halvtimme nu och försökt få bort de sista 20 (?) slingorna med våld. Det lossnade stora tussar med hår :'( Varför gick jag inte bara till frisören och tog bort det? Nog för att mitt hår är tunt i sig självt och nu känns extremt tunt när jag haft löshår, så behöver jag ju inte göra det ännu värre och dra bort massa hår. Usch, kommer drömma mardrömmar om att tappa allt mitt hår... Ajaj, min hårbotten är verkligen mörbultad. Nu blir det till att vara rädd om håret. Jag har även bokat tid för klipp + färg så sara will be blondie!!! Håret blir ju lite tjockare när man färgar det blont, så längtar verkligen.Kan visa bild imorgon på mitt hår (fjun?)... verkligen så kort och så tunt! :(



RIP håret (nog för att jag var riktigt trött på det nu..)

shoppingrunda

Jag & Melanie skulle gå på stan idag för att hitta present till Linnéa och det slutade med en 6-timmarsrunda. Haha, fett längesen jag gick på stan så länge, men det var kul :) Först skulle vi leta present till Linnéa och vi kunde inte hitta något, för vi var väldigt kräsna. Efter någon timmes letande (utan resultat) satte vi oss i solskenet på EH's uteservering med varsin vanilla latte. Där satt vi ganska länge innan vi letade vidare.  Till slut hittade vi och jag tror det kommer bli jättebra! Jag hade blivit glad i alla fall.
Förresten så blev jag helt kär i Melanies set om halsband och armband & jag frågade snällt om jag fick köpa likadant för det var verklgen jättefint :) (A) Plus i kanten för att det var "guld", eftersom jag behöver det. I H&M hängde allt jättehögt och Melanie hämtade ett par klackar till mig för att jag skulle få ner ringarna längst upp HAHA måste sett sjukt ut. Sedan så provade vi indianband också men vi såg inte helt normala ut i det nej.
Imorgon ska vi ha redovisning i turismen så det måste jag sätta mig ner med nu och förbereda. På kvällen ska vi fira Linnéa, hon fyller nämligen 18 på lördag! :D Därav presenten förresten. Jo juste, på lördag ska jag & min bror fira min pappa också för han fyllde år förra helgen, så jag och Melanie var även på hemköp för att köpa lite delkatesser. Det var tur att jag hade hennes hjälp för det är så svårt att hitta present till min pappa!

Jag imorse, väntandes på bussen.                                 Fina smycken.


JAJA, nog med babbel!
puss på er!

Två långa dagar

Det har varit två långa dagar för min del, därav har jag inte pallat blogga.
Igår gick jag i skolan hela dagen där jag hade bla. spanska med German (haha han är skitrolig) för Ulla var inte där. Sedan hade jag mitt tal och det gick faktsikt jättebra :) Sedan cyklade jag snabbt hem -obs jag fick punka på cykeln vid österskans så jag fick gå hem därifrån, käka snabbt, ner på gympa & till slut hämtade mamma mig där för att vi skulle ta en sväng med bilen.
Idag var det först yrkesmässa där jag & glenda gick på turism, polis och till sist arbete utomlands. En del bra info men kändes också lite onödigt. Sedan blev det mattelektion innan jag fick sticka hem, käka & sedan ner på körskolan. Det gick faktiskt lite sådär idag, men så kan det vara. Ibland går det lite bättre, ibland lite sämre. Var även hos doktorn innan jag till slut kom hem vid halv sex. Så sjukt trött o huvudvärk har jag haft idag...
Baby kom hit ikväll så jag kunde ladda batterierna lite. Pusstäktade bebo, hah.
Puss på den.

blåsvart blod i ådrorna

Har övat igenom talet ett par ggr nu & hoppas att det sitter imorgon. Min uppgift är att göra ett argumenterade tal för HBK's supporterklubb Kvastarna. Själv är jag ju ett riktigt, riktigt fan nu ;)



Natti!

sommarjobb klart! :)

Jag ringde upp hon som hade ringt mig i fredags, som hon sa att jag skulle göra. Hon lät jättespositiv och började att fråga hur jag känner inför jobbet osv. Hon tyckte jag lät så "pigg & rask på rösten" (haha) så jag skulle nog passa jättebra. Så nu är det alltså bestämt. Den 15 juni börjar jag arbeta på Folktandvården Nyhem (jag trodde att det var på sjukhuset, men det går lika bra här) och det är tänkt att jag ska befinna mig där i tre veckor framåt. Jag kommer få hjälpa till med att serva med instrument och liknande, samt hjälpa till i receptionen. Hon frågade om jag ville arbeta 3 veckor á 8 timmar om dagen eller 4 veckor á 6 timmar om dagen. Jag valde 3 veckor med längre pass, för jag tycker om att  få saker ur världen, så är det liksom klart sen och man har massa ledig tid kvar på sommarlovet!

Jag fick massa information, men jag skulle ringa upp henne igen då hon skickat hem schemat till mig så vi kunde prata lite mer :) Nu hoppas jag nästan att jag inte får erbjudande från något mer ställe för då kommer jag få ångest, haha. Jag är i alla fall jätteglad & hoppas att det här kommer bli roligt och lärorikt.




Nu måste jag byta om, funderar på att gå till skolan idag, i alla fall cykla.
Kram, Sara!

glad påsk för andra gången

Idag är det serbisk påsk så jag var på middag hemma hos Pavle nu ikväll. Vi knäckte (säger man så?) ägg som de gör på filmen "Mitt stora feta grekiska bröllop". Den som kommer först hem till någon på påsken ska få en present & det var tydligen jag. Lucky? ;) Haha, ne men jag förstod inte varför först, men jag var tvungen o visst blev jag jätteglad :)  Jag fick Oriflame Coconut shower cream & en mycket väldoftande handkräm - sjyst heller? Världens sötaste är dem! Tacktacktack
Jag & Pavle storstädade hans rum och det blev verkligen sjukt fint! Vissa ställen i hans rum var verkligen bombnedslag innan men nu blev där soprent! Varje hörn är rensat och skrubbat. Det känns jätteskönt :)

Hoppas ni haft en bra helg!
Pusspuss sötnosar!

cleaning out my closet

Fick lite ryck och började städa ur min garderob. Jag är en person som kan få separationsångest från det mesta, men nu var jag riktigt trött på vissa kläder så de åkte ut direkt, haha. Jag räknade mina jeans (alltså bara jeansen, inte andra byxor) och jag kom fram till att jag har 13 stycken (!) Nu slängde jag tre stycken som jag aldrig använder. Annars är jag väldigt dålig på att använda mina jeans, jag har mina favoriter och använder gärna dem trots att de andra också är fina. Skärpning där!


Allt som ska slängas


Se så fint det blev! Fast tomt :( men skönt att kunna fylla på med lite nytt


Linnen, pyamasar, shorts & kjolar, myskläder & träningskläder! :D


på promenad med sigvard & sofia

Sara&Sofia&Sigge var ute på promenad igår. Sigge var såklart sötast.



Sigge posar stolt! ;)

lördagsfynd

Jag knallade in på Gina Tricot idag bara för att kika lite & det slutade med det ni ser nedan + en liten beige kofta för 49 spänn!!! Haha, så den fick hänga med hem den också.  Den till vänster tycker jag dock har en lite mer beige/ljusgul-aktig ton?! Linnet fanns bara kvar i XL så jag gjorde det vad det blev till - en tunika! Ska ha ett linne under istället eller möjligtvis sy in den lite i sidan :) Den var rätt fin när den satt slappt.



Sofia gav mig en dissedmissed klockan 7 imorse (ja, jag hade vaknat och kunde inte somna om trots att jag var astrött - skumt eller). Hon skulle jobba! Tråk! Det blev därför bara en snabb runda på stan för att lägga undan ett par skor jag spanat på samt kolla lite snabbt bland kedjorna.

Bebo ska komma hit ikväll. Längtar ihjäl mig.
jag kommer alltid stötta dig älskling, ♥

Sara with a happy smile

Nu har jag varit och träffat bebo. Jag är så himla glad ♥  var supermys.
Allt kommer ordna sig älskling... Jag känner det.


Nu kan bloggen sluta bestå av oförståliga gåtor (det är mest för att jag själv ska skriva av mig) och återgå till det normala igen, för ett tag hoppas jag ;)

Nu tror vi bara på det bästa o ser positivt!
Puss på er!

with arms wide open

Hörde denna på en annan tjejs blogg! Gud vad det kändes som att den passade bra just nu



Well I just heard the news today
It seems my life is going to change
I closed my eyes, begin to pray
The tears of joy stream down my face

Now everything has changed
I'll show you love
I'll show you everything

If I had just one wish
Only one demand

ÅÅÅÅÅÅÅH

Jag är så glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Snart kommer jag få höra din röst, höra hur det är med dig. Underbart. Bara det gör att jag får glädjetårar.
Sedan får vi ta resten sen...

en fredag...

Jag & Linn tog oss en promenad efter skolan idag och landade vid Nyhem där vi köpte glass på Hemköp och satte oss i den grymt varma solen! Så jävla skönt! Sedan blev det promenad in till stan och Linn tog bussen hem & jag gick hem hit. Jo förresten, när vi gick så såg jag att jag hade fått ett meddelande på röstbrevlådan. Jag blev lite nyfiken och lyssnade av. Det var någon som ringt från ett sommarjobb jag sökt och hon ville att jag skulle ringa upp henne. Jag hoppas verkligen att det är ett positivt besked nu! Dock så kommer jag kanske bli erbjuden jobb på en restaurang här i stan, även han ville att jag skulle ringa dit :) så vi får se hur det blir nu.
Denna helgen ska bli riktigt lugn och skön. Tänker skriva mitt retoriktal nu och öva igenom det, sedan så har jag inget direkt planerat. Härligt, för jag är inte heller på humör för det.



Vill ha dig här nununu
Saknar dig mer än vad jag med ord kan beskriva

Vaknade alldeles för tidigt och kunde inte somna om...
Nu blir det tyvärr skola. Känner verkligen lite för det idag.



Jag sviker dig aldrig ♥

HEJ GUMMAN!

För er som inte vet så är mina pengar på mobilen slut, så I'm not able to answer. Haha, Sofia är ju skön hon - HEJ GUMMAN! Var ute med henne & Siggis innan efter plugget och hon fick mig faktiskt på bra humör! Damphumör!

Gummis o jag för long time ago




Turismarbetet är iallafall så gott som klart, ska bara läsas igenom och skrivas ut imorgon. Det har i och för sig varit nästan klart i flera veckor, men jag gjorde det sista idag.



Love you so much baby ♥ this is a dream, isn'it?

Hela tiden ett hopp om att det kommer bli bra.

no words





helvetehelvetehelvete
helvetehelvetehelvete

I never realized it really could happen
jag hade slutat oroa mig, så fel man kan ha.
saknar dig så fruktansvärt


Fian frågade om jag ville gå en promenad när jag var klar med plugget och varför inte?
Älskade vän ♥




15 april

15 april betyder 1 månad kvar till min 18-årsdag! Längtar!

Jag har faktiskt inget spännande att säga idag. Pluggpluggplugg.

stressad

Jag hatar att vara stressad och det blir verkligen bara värre. Allt skolarbete gör att jag inte kan stressa ner. Egentligen borde man bara försöka tänka, - stressar man så blir det värre! That's the way it is. Nu ska jag vara lugn och försöka göra det bästa av situationen. Stress gör ju att man inte kan koncentrera sig ordentligt och då går det ju dåligt. Precis det man inte vill.

Gympa ikväll och min kära vän Sofia var lika stressad som jag. Får försöka göra en bra gympalektion ändå. Småskitarna kan ju inte hjälpa att vi bara vill hem (just idag, brukar inte känna så) :p

Spanska verbböjningar går mig på huvudet, men sitta ska dem! Haha.

Vi hörs när jag fått undan det värsta i skolan & har lite mindre att tänka på! :)
love sara

påskafton!

Jag & mammsen målade påskägg innan idag :) titta så fina!




Sedan blev det påskmiddag as well, oooså nu - myspys ♥

livet som en prinsessa

Verkar det inte underbart att vara en liten katt som får göra som den vill? Bli gosad med, få maten serverad, gå ut när man vill, leka när man vill... Inga förpliktelser.
Lilla snuttan hade det nog mysigt igår när hon vilade med oss. Är hon inte underbart söt? Tyvärr så fäller hon en del nu, så man ser ju ut som en hårboll när man gosat med henne, men det gör inget. Sweetie ♥





Jag glömde ju att blogga igår, hehe, men jag åt i alla fall lunch med pappa också! Mys!

påsk!

Min mor är ganska traditionsbunden för er som inte vet =) hon är så söt, gör alltid jättefint här hemma!
Jag kan meddela att ägget i mitten är enormt.



Vi brukar ha folk här hemma på påsken, men i år blir här nog ganska lugnt! Det fina vädret håller i sig så till lunchen blir det grillpremiär för vår familj. Sedan så måste det bli hardcore plugg idag, hur kul det nu än låter...
Glad påsk!

thaimat & kontrakt

Det blev till att käka lunch med mor min idag! Vi åt lunchbuffé på Blue Thai och det var lika gott som vanligt. Någon gång ska jag tillbaka till Thailand igen och svulla thaimat flera veckor. Det är ju så gott!



Sedan så gick jag på stan en stund med henne innan det var dags att möta Pavle. Han skulle skriva kontrakt på Hfab, så jag följde med.


De håller på att renovera på Gustavsfält, så hyran kommer att höjas drygt 400 :-. Det är pengar men o andra sidan kommer där att bli riktigt fräscht! Uterummet ska bl.a glasas in så det kommer bli lite som ett extra rum.
Jag tror det här kommer bli jättebra, men ifall det inte passar så kan man ju alltid hyra ut lägenheten som andra hand och ändå ha kvar den till ett tillfälle då det passar bättre. Nu har baby sin lägenhet i alla fall, påskriven o allt. Inflyttning om 1 ½ månad.

Hörs senare! Kram Sara

Maratonvägen 30 A

yesyesyes, säger vi nu :)

Det var en lägenhet jag & Pavle "kärade ner oss i" som jag skrev om för ett tag sedan. Vi har tjatat om denna varje dag ända till nu, då HFAB ringde och berättade att den snart är i hans ägo!
Det ska bli jättekul att bebo flyttar dit, för då kan jag också vara där en del & så. Ååh det kommer bli så mysigt! Det roliga är att denna ligger till och med i samma hus (samma gård) som Danne bor i. Kanske inte får bebo för mig själv nu (a) hahaha!



Visst är den söt?

Nu måste jag ju kunna plugga mycket idag efter ett roligt besked, eller så kanske jag inte kan sluta tänka på det? Haha.
I alla fall, grattis baby

gympadamp

Innan idag bestämde jag & Sofia oss för att dra ner till gympis trots ingen gympa pga. lov. Denna gången var det tränarnas tur att få träna - vilket mest resulterade i trams, dans, basketspel och degande.
Sofia tog lite dampbilder utanför vid slängguungan som jag kan visa senare!
Nu borde jag sova, har massor med plugg som jag måste göra imorgon, - samt körlektion.
Lite nervöst, men det ska bli kul :)

ps. Grattis på 17-årsdagen Joanna

Godnatt peeps!

zipps



Min fina randiga tunika är nyinköpt från VILA :D & mina zipps är från i julas men har inte använt dem förrän nu bara!

a faint smile stirred her lips

Bloggen är lite down pga. det fina vädret faktiskt :) efter vinterns kyla är det skönt att kunna vara ute & då lägger jag inte alltför mycket tid på mys med datorn!
Igår var jag på fest (släkt alltså) hemma hos Pavle. Vi grillade och det var supergott! Årets första mat från grillen ;) där var faktiskt mycket folk, bl.a ngn från Serbien, alltså inte svensktalande. Var lite nervös då, haha! Maria kom hem från Stockholm, jättekul att träffa henne. Synd att inte Katarina kom hem också. Dom är så snälla:) Min mobilsladd strejkar, annars hade jag lagt in lite bilder idag. FÖRRESTEN! Pavle har fått en till kusin, bara två månader gammal är han! Sötisnötis!

Idag har jag varit på två olika läkarbesök, den ena för att kolla upp konstiga knölar i halsen o sånt. Hon trodde inte det var ngn fara, men för säkerhetens skull blev det ett blodprov -SOM JAG HATAR :(
I förmiddags var det plugg & i eftermiddags var jag & P på prom samt mys i solen med glass. Juste, kom nyss hem från övningskörning. Körde hemifrån ner till Östra stranden. På onsdag är det körlektion igen!

Känns nästan som sommarlov nu... förutom allt jag behöver plugga på denna vecka. Veckan efter lovet ser nämligen ut såhär:

♦ Ryskaprov
♦ Spanskaprov - obs på all grammatik vi någonsin haft
♦ Matteprov - geometri
♦ Tal i retoriken - jag ska övertala folk om att gå med i HBK'S fanclub! Man fick inte välja själv :p
♦ Inlämning i turismen - drömsemestern

Kul lov eller? =D
PUSS ♥

lördag & LOV

Im so happyhappy! Detta vädret gör mig crazy, kan det inte bara fortsätta vara såhär fint till hösten nu?
Dagen började med att jag tog mig en cykeltur hem till babe, som de gamla goda tiderna! Det var helmys, var ute en del och så : ) sen cykla jag hem igen på em. & begav mig hem till Fian. Vi gick en promenad (hon solade även på meddo) utmed Nissan, genom stan vid de söta husen (sjukt fina, hade nästan glömt dem) - bilderna nedan och även vid lägenheterna där jag bodde när jag var liten. Där blir jag nästan tårögd alltså... så mkt minnen, så mkt fina minnen. Älskade den tiden enormt. Fick en massa flashbacks när jag gick där på den lilla återvändsgatan. Buhu, gör mig liten för en dag! Wellwell, fick nästan ännu mer nostaligi då vi valde att ta vägen tillbaka genom dagiset,  Västanvinden - som vi gick på när vi var små (ja, vi har känt varandra sen dess!). Rutchkanan där kändes sjukt liten HAHA den var ju så stor sist jag var där?! Innan vi gick hem blev det även en runda inom Slottan för att ta ett varv på släng-gungan.







Vilken härlig dag. På bara ett par dagar har jag växlat från vinterskor, dunjacka & halsduk till vårskor & skinnjacka med endast t-shirt under - på kvällen! Nu älskar vi Sverige, eller hur?
LATAAAAAAAAA!

VÅR ♥

Sååå härligt det var ute idag igen...

Träffade Jenny en stund i eftermiddags. Vi tog en runda ner mot Nissan, köpte glass & gottade oss i vårsolen. Tänk att det redan är april alltså, tiden går så fort... Inte så lång tid kvar tills jag fyller 18. Ungefär 6 veckor.
Efter en ganska lång promenad + glassätande blev det även en vända på stan, såklart?! Hittade två linnen, men la bara undan dem så jag får lite extra tid att tänka  :) Övningsköra med mamma står på schemat nu & sedan så blir det nog bara till att vara hemma ikväll.


01 april

Tjohoo vilket fint väder det var idag! April = vår. Nu får det vara slut med vinterjacka och vantar, banne mig! Okej, jag är förkyld och skulle cykla till skolan idag - så jag tog faktiskt vinterjackan. Sista dagen för denna säsongen, annars kommer jag att skämmas. Det var grymt mycket folk ute idag i solskenet, var nere vid Nissan & lite sånt. Jättefint & mysigt.
Haha o vet ni? När jag var påväg hem så gick jag på den vägen där gamla biblioteket låg (fredsgatan?)innan  & det stod asmycket folk utmed husväggen samt att polisen var där. Jag stannade för att kolla lite & så kom ayat i min spanska förbi. Hon berättade att det var en kvinna som kastat ner saker från sin balkong eftersom hon bråkat med sin man... Man fick alltså inte gå på den sidan av vägen pga. det. Haha. Galet!

Så övningskörde jag med mamma & ulf idag också :) det blev bara en liten runda, menmen, alltid bra med träning.
Ikväll är det massor med bra tv-program så det blir att bänka sig!

LOVE!

(jag blev inte lurad idag förresten)

RSS 2.0