16 juli

De senaste dagarna har varit sköna, umgåtts mycket med vänner o så :) Igår stack jag & Glenda ner till stan utan ett egentligt slutmål, men det blev Kräm till slut.. Där träffade vi Peter som vi även tog följe med hem, eftersom han bor åt samma håll. Ni får kolla bilder på FB, finns lite grann :)

MY LOVELY PHONE IS BACK LALALA .. hämtade den idag (A)

London närmar sig.. 6 dagar kvar till avresa. Det var ett tag sedan jag träffade brorsan nu.

Jag har 3 krav
- Shopping, Madame Tussaud's & det som hör London till, dubbeldäckare, Big Ben, Themsen...


HBG & SARA

Sitter hos Sofia på myskväll , ska sätta på en film nu :) hade det sjukt bra i HBG med Sara igår/idag. Skriver mer sen :)

UPDATE:
Nu tänkte jag visa lite bilder från Helsingborg =) jag, mamma & Ulf åkte ner på morgonen och gick på Väla en liten stund innan de körde hem mig till Sara. Väl där slappade vi lite, snackade tjejsnack och bakade. Eftermiddagen bjöd på en runda på Familia och promenad utomhus. Natten tillbringades på Tempel inne i Hbg. Sjukt kul hade jag med Sara :):) Jag åkte hem i lördags eftermiddag efter att vi sovit lääääääänge!!


Sara skär melon


Mums


Fikar.. osminkad & degig haha


Russo sweet


Sara snygging!


Jag knäcker mig :)


Innan utgång


JÄVLA OTURSDAG

GRRRRRRRR allt har gått fel idag ju!!!

1. Jag gick upp halv sju och mådde illa som en ko
2. Jag inser att mitt trådlösa internet inte funkar - ja, jag är lite beroende av min kära dator. Hatar denna.
3. Försöker hitta ett tåg till Hbg men nej då finns det bara dom med typ tre byten - palla -.-
4. Ska fylla på min mobil och vad säger de?! Jo, "vi är offline med banken (eller nåt skit) så det går inte. Det är ju inte bara här heller utan det är runtom....."

Asså... I-landsproblem, yes.. Tekniken verkar inte ara på min sida idag

JO FÖRRESTEN dessutom är min mobil inlämnad på lagning.
Känner mig tappad och det var skönt att klaga lite. puss

Galet igår

Det blev riktigt nice igår :) Mårtensson var dessutom fullproppat så damn er som sa där skulle vara tio pers. Det började med att Linn kom hit, vi käkade, gjorde oss iordning & började förfestandet lite smått. Vid halvtio-tiden gick vi hem till hennes kompis Josefine där även Jenny, Vickan, Kicki och några fler som jag inte kan namnet på, var.

Väl på Kräm var det galet kul. Jag & Linn dansa röven av oss och vi stod ute & snackade med massa härliga människor, haha. Dock blev vi inte riktigt av med en del... men på dansgolvet har vi en polisy (hur stavas det då?) att man hjälper varandra att bli utdragen om man ger minsta vink om det haha. Så Linan hjälpte mig där ett par gånger ;) Senare kom vi tyvärr bort ifrån varandra, jag var med Josefine och sedan träffade jag även på Andreas min brors kompis.

Linn & jag skulle upp vid 6.20 idag eftersom hon skulle jobba... så vid 2.15 drog vi hem igår. En promenad som egentligen borde ta 10 minuter tog en halvtimme pga ÖSREGN och en lullig skalle. Hahaha omg. Jag somnade i alla fall om 3 timmar efter att Linn gått hem imorse. Idag verkar det bli Hbg & Sara i alla fall :D

Har tyvärr inga bilder senare från kvällen :(










Lillelördag

WIIIII - UTGÅNG MED LINAN! Nu kanske ni Halmstadbor undrar varför man inte väljer Moon ikväll när Xzibit kommer dit.. men .. nej, vi hade helt enkelt bestämt oss för Kräm ikväll & Moon kostar 170 spänn idag. Är man lite halvpank så är man :) dessutom blir det kul med linnsan var man än är..




Det kanske bara blir vi & dumma turister som inyte vet vart man ska ikväll? :D Haha, nejdå, jag är försäkrad om att både Jenny & Maria ska dit ikväll. Verkar som att det blir förfest på samma ställe som Jenny & fler kommer vara på dessutom.

CU U THERE


Myskvällen med mina älsklingar

Igår mötte jag upp tjejerna vid halvsex-tiden på Stora torg. Det blev en del flams & mycket kramar, vi har inte träffats sedan skolavslutningen ju! Efter att ha övertalat Glenda om att stanna med oss och inte se MJ's begravning på tv, knallade vi bort till Bulls och beställde varsin Cheeseburgare. Där satt vi ett bra tag och snackade tjejsnack innan vi gick bort till Hemköp för att köpa massa god fika. Det blev cider, muffins, brownies, nötter, salta pinnar & choklad. Sedan drog vi oss ner till Nissastrand & hittade en riktigt mysig plats där vi dukade upp allt vårt gotte. Tjejkvällen fortsatte med massa skratt & en hel del fotografering.. Love my girls!! Enjoy all the pic's ;)

          
          
          
   
       
      
    

Oj, vad mycket bilder det blev...

Det var verkligen superkul & mysigt att träffa er tjejer! ♥ Måste verkligen göras om snart igen...

Joanna är söt & gav mig en passande låt ♥

Det är ingen tvekan om att sanningen svider.
Sanningen som är bäst för oss alla att inse.
Inse det som är svårast att se.
Jag vill inte se det, men det är så uppenbart.
Uppenbarelsen tar ner mig på jorden och jag vet vad som är rätt.
Det rätta känns inte rätt, men jag måste acceptera det.



Tänk om allt var så enkelt..



Ikväll ska jag ut & äta med tre underbaringar - Joanna, Nathalie & Glenda : )
Vi har lite delade meningar om vart vi ska gå, den ena tycker det är tattigt med pizza (?), den andra tycker det är tattigt att grilla under någons balkong. Haha, vi får se hur kvällen slutar. Jag vet i alla fall att det ska bli jättekul att träffas ♥



Jag & flickorna på Sannarp för ett & ett halvt år sedan.. får hoppas på lite nya fräscha bilder ikväll ;) be ready girls..


what happens in the weekend people

Min & Jennys dejt var riktigt trevlig igår :) vi grillade mums här hemma med mamma & ulf samt åt hallonpaj. Efter att lilla sega jag äntligen hade gjort mig klar, gick vi ner till stan för att möta upp lite annat folk. det blev inte Bulls som tänkt eftersom där var sjukt mycket folk, utan istället Trottobar. Under kvällen träffade jag och vi lite allmänt trevligt folk ;) vi var ju inte direkt ute för att festa utan mer för att kolla läget och ta en dricka.

Jag & Sofia har varit på stranden idag, så nu kan jag äntligen börja få lite färg när jag är ledig :D

CIAO

JAG SAKNAR MITT JOBB!!

Hejhej! Jag skrev ett inlägg här igår som aldrig publicerades tydligen. Nu slår jag ihop det med dagens.

I alla fall - igår så grillade jag och mamma när jag kom hem & sedan övningskörde vi. Vi for ut till Maxi för att hitta en blomma att ta med mig till jobbet idag. Jag hittade även en bok som verkade bra. Har inte läst böcker på jättelänge, men för ett tag sedan började jag igen :)




På kvällen satt jag och Linn nere vid Nissastrand och myste. Härliga sommarväder & härliga Linan ♥


Idag var det sista dagen på jobbet... Jag kommer bli rastlös om dagarna nu.. Ååh, kommer verkligen sakna det. Jag har stormtrivits trots alla tidiga morgonar och trots att jag missat alla fina soldagar. Idag på fikat fick jag en blomma av hela gänget som tack & även Inger, min ordinarie handledare som är på semester, ringde mig för att tacka. Saknar er alla redan!

Visar blomman senare
:) Nu måste jag iväg, ska till sjukhuset och träffa tdl angående inplantatet.
Efter det ska jag ha dejt med Jenny :D haha. Tjing!


RSS 2.0