MELLANDAGSREA

Annandag jul mötte jag glenda vid 10 på Gina för att shoppa på rean! Det man köper är egentligen rätt onödigt, men det är ju billigt :b köpte ite baslinnen & så, kan vara bra att ha :)

denna var inte på rean, men den köpte jag ändå :)


halva priset!


två linnen & svarta chinos från bikbok


JULHELGEN...

... har varit jättemysig! Man kan också säga att jag har varit mätt ständigt 24/24, men det hör till. Det är ju också ett slags umgänge att sitta o frossa i godsaker & det hör verkligen julen till. Det händer ju heller inte alltför ofta!

JULAFTON
Det började med uppstigning kl 8 då mamma väckte mig. Hon gav mig morgnpresent, vilket var ett pussel! Exactly vad jag önskat mig :)
Sedan blev det julfrukost med risgrönsgröt & lite halvt julbord kan man säga. Gästerna trillade in vid 12 & då serveras det DOPP I GRYTAN - min favorit! & ni som ger dopp i grytan tummen ner - NI HAR INTE ÄTIT MIN MORMORS, utan den skiten som ni troligen ätit är skinspadet, vilket är sjukt äckligt. Detta är riktigt dopp i grytan & det är verkligen skitgott, tycker jag :)



guests








houhou efter kalle anka
i julklapp fick jag (utöver det jag tidigare berättat) ett pandora-armband med 2 jättefina berlocker, underkläder, knästrumpor, svarta stövlar med klack från bianco, en stor väska, en liten väska, body lotion - cocos, presnetkort på Gina Tricot & moneymoneymoney!





o NU kommer julbordet på kvällen! Mellan dopp i grytan o julbordet har det varit både efterrätt, fika & mellantugg som godis & dricka. Senare, efetr julbordet bjuds det alltid på ris á la malta!




JULDAGEN
Denna dag firas alltid hemma hos Åke & det bjuds på lutfisk, vilket jag inte tycker om, eller det vet jag ju i och för sig inte eftrsom jag inte smakat. Det vill jag inte heller, så jag tar alltid med mig lite köttbullar & prinskorvar istället, haha!





ANNANDAG JUL
Denna dag fyller Ulf år, så då ställs det till med fest hemma hos oss igen!





(MASSOR MED BILDER BORTTAGNA)


EN LYCKAD HELG! <3
Love, Sara

MERRY CHRISTMAS!

Hoppas ni haft en underbar dag allihopa! MIn dag har varit toppen, även om jag tyvärr inte fick någon riktigt äkta julkänsla i år =/ beror nog på vädret + att man har ju blivit äldre... Däremot har det varit lika supermysigt som vanligt & jag fick verkligen jättejättefina julklappar! Mätt så det räcker är jag också! Smålänningar & julmat, det är heligt, det. (y)

BILDER KOMMER SENARE!

Shopping da'n före doppareda'n

Gick en liten stund på stan med bebo idag :) Kommer inte ses på ett par dagar nu så i'll miss him... :(

Jag som aldrig handlar något på BIKBOK o aldrig ens går in där längre, gjorde det idag o hittade två underbaringar som jag var tvunngen att handla hem! =D

Jenastight som jag spanat efter i typ 2 månader,
men har varit slut i min storlek ÖVERALLT så fort de kommit in.
Finally I've got them!


Den här kunde jag bara inte motstå! Den var nersatt till halva priset, vilket betydde 175 :-, vilket betydde att Sara inte kunde låta bli! Tänk så snyggt med en tröja under o kanske till mina jeansleggings. Eller så tar jag bort snöret i midjan o har den öppen. Ska visa någon dag när jag har den på mig!

Så ska jag nog ha det till mina uggs.
Tyvärr är den lite stor, men det var den asolut sista de hade & med tanke på priset så sket jag i det :)


Snart kommer mormor & morfar! Mamma har hämtat dem :)
Have a niiiiiiiiiiiice day !

Da'n före da'n före doppareda'n...

Somnade sent igår, så jag vaknade vid elva av att Jenny ringde. Hon skulle hämta sina julklappar som hon slog in igår :) Sedan segade jag fram till två-tiden & drog mig in till stan. Jag kompletterade Sofias present & mötte sedan upp henne för en shoppingrunda! Hon köpte lite julklappar, likaså jag :b Jag köpte också klämpärlor till min pärlsamling. Åååh vad jag älskar att göra smycken o pyssla :$ hihi. Efter ett par timmar drog jag till frisören för att klippa mig. Hon tog bara en centimeter som jag ville & det syns knappt att jag klippt mig denna gången! Sparar ju!
Åkte hem till Pavle för att träffa Elsa hehe eller ah han också då men ;) Hon var jättelekfull men också gosig och spann (heter det så?) jättemycket när jag klappade henne. MIN ÄLSKLING! När jag påväg hem fick jag ett mess av
Sofia: "kvällsprommis?"
Jag: "Sure. Vi möts vid MP"
(MÖTESPLATSEN FÖR ER SOM INTE VET!)
Kom hem precis från our promenad o nu ska jag bara ta det lugnt, läsa min VR som kom hem idag, mysa lite & kanske kolla på tv/film.

Hey! I know I'm a model! Snygg pose, right?
FINASTE KISEN I VÄRLDEN <3

Jag vill vara en tiger! (gäspar dock bara...)


Ville ha en fin bild på mina älsklingar, men Pavle tittade precis ner... Sen hoppade lilla iväg o vill inte bråka med henne huhu så ni får se bild på dem båda en annan dag
;)


Myser!




Sweet dreams everyone ♥ Love Sara





               
 

Julklappsinslagning med Jenny (+träffade Sofia)!!!

FÖRST MÅSTE JAG BARA SÄGA ATT SOFIA RINGDE IDAG PÅ FM. O HON ÄR HEMMA! :D KOM PRECIS DÄR IFRÅN! I'M HAPPY! <3

På morgonen storstädade jag hela övervåningen, en riktig julstädning kan man säga, varenda vrå är det soprent i nu! Vid halv tre kom Jenny hit & så började den stora julklappsningsinslagningen! Vi hade jättemycket julklappar att slå in & vi fick sjukt ont i ryggen av att sitta böjda på golvet i flera timmar haha, men nu är det gjort i alla fall! =D



Hemsk bild på mig herregud MEN Ser ni att mitt hår vuxit en del?
=) Ska dock klippa mig imorgon!
EN CENTIMETER!


Armabanden jag gjort till mamma som hon ska få i julklapp!

Ser lite bleka o tråkiga ut här, men de är faktiskt jättefina :)


En bit på vägen ;b


Sen så knatade vi bort till Sofia :D Åh har saknat henne så mycket & var jättekul att träffa! Hon hade shoppat typ en helt ny garderob & så fick vi se alla bilder från Paris! Har varit där en gång för länge sedan men jag vill verkligen tillbaka nu!
Tommorow we´re gonna shop ;)

See u guys!

VÄLKOMMEN HEM BEBA

Hihihi, idag hämtade jag & pappa lilla kattbebisen <3 Har inte kunnat skriva här för att det har varit en hemlighet för Pavle. Jag har ju haft massor med namn på G, så igår frågade jag Jenny vad hon tyckte. HOn sa Elsa & det tyckte jag var ett väldigt bra namn. Dels för att det är ett kort ocg fint namn med ett S i, dels att min farmor hette det & hon hade fyllt år just idag så det var vackert att hon fick heta det. Dock tror jag att hon kommer få samma smeknamn som jag har fått... - BEBA!

Pappa & Jag påväg till Markaryd (Traryd) Lite störda ser vi ju ut att vara här haha men det får ni tåla.


Efter en timmes bilfärd + lite mat i magen, var vi äntligen framme! När vi kom in, tog lilla Molly som hon egentligen heter, en sista sutt hos mamma innan hon skulle lämna. Jag kan säga att hon är ännu sötare i verkligheten än på kort, jag bara pussar o pussar på henne. Hom mjauade jättemycket i bilen, o usch det var så hemskt att se :( men fick lugna henne genom att prata lugnt o så :) KLart hon var ledsen när hon fick lämna sin mamma & syskon.
Buren fick jag låna av Linnéa! :D (eller av Linnéas farmor egentligen)



Tog upp henne i bilen då nästan var framme hos bebo! Ville kela lite & pappa ville också passa på
;)


Eftersom inte Pavle visste om att han skulle få kisen, så fick han ta på sig en mössa över huvudet innan han gick ut till bilen. Haha, han såg skitkul ut xd sen så fick han sätta sig i bilen, vi satte katten i knäet på honom & så åkte mössan av. Pavle blev jätteglad!
Haha, tur att bebo tycker om henne i alla fall. Kul att se honom som en liten mamma till kisen. Kolla så söta dem är :*


Här har hon kommit hem & leker redan! Hon blev allt lite rädd för sin egen spegelbild! Hon kanske trodde att det var hennes mamma :(


Matte vill klappa :*



Hålla sig ren är också vikigt!


Börjar bli pömsig? Den här skulle man egentligen leka med, men efter en stund var den även bra som kudde.


Äter första maten i sitt nya hem!


Gott med mat!


När hon hade lekt runt ett bra tag & fått lite mat i magen, blev hon väääldigt kelsen & väääääldigt trött. Vi trodde att vi fått enliten latis för hon ville verkligen BARA sova o inte leka. Hon la sig gärna i knäet & nanade en stund.







HJÄRTAT! <3 Elsa aka Beba


Fler som blev trötta?


Där somnade lillan sött! Tydligen blev hon väldigt lekfull & pigg när jag gick igen, jag såg ju dock mest henne sova.


NOW I HAVE TO SLEEP! snart iaf ;b
Imorgon blir det först städning, sedan julklappsinslagining med Jenny :* Längtar!
HAR MIN SOFIA KOMMIT HEM? DET BLIR DEFINTIVT ATT RINGA O TERRA HENNE IMORGON - VAR SÅ SÄKER!
så ska jag visa bild på imorgon vad jag fick av pavle i julklapp! kan säga att jag blev sååå glad <3 bebo är bäst!!!
Godnatt alla ♥ Love Sara

Fredag & jullov!

Igår köpte jag uggsen jag velat ha jättelänge, men kassan har inte riktigt räckt nu när alla julklappar ska köpas, så min snälla mormor & morfar gav dem till mig <3 åh, kan inte sluta säga hur mycket jag älskar dem & hur snälla de är!

Redo inför shoppingrunda på stan med Jenny!


My new shoes :*





















Kom inte hem med några mer julklappar för jag är i princio klar med det, känns som att jag knappt köpt några julklappar ändå är jag typ klar :S ska nog ge ngt mer till baby, men det får han senare då... Kan bli lite tråkigt för honom att få bara det som han ska få =D Pavle var i stan samtidigt som mig & Jenny, så vi mötte upp honom & gick och kikade lite. Han & Jenny fick gå en runda också, eftersom han skulle köpa julklapp till mig. Antar att han behövde lite råd ;) hihi

För mitt presntkort på H&M, som jag för övrigt fick gratis av GratisBio.se, så köpte jag en helt vanlig svart kofta, behövde verkligen det! & så en mascara, men den fick jag i julklapp av Fredrik. Eftersom han åkte så tidigt så fick vi lite panik med julklapparna och det blev en nödlösning.
Så Fredrik är i London nu... :/ saknar honom, inte kul att vara "ensam" på julafton :( men bara han mår bra där borta så!






















Nu ska jag gå ner för att laga mat till familjen & Pavle då men han är ju familj också kan man väl säga :)
IMORGON KOMMER SOFIA HEM! <333333333333333333333333333333

Pusspuss

Veckan

Hey, I'm back again! Sorry, har inte riktigt haft tid i veckan :)

Måndag: Jag hade en assoft dag, eftersom jag bara var på psykologin. Jag ska göra matteprovet efter lovet :) jag var även lite förkyld så kunde vara hemma & ta det lugnt! Efter skolan kom bebo till skolan & mötte upp mig, så gick vi in till stan. Vi skulle nämligen köpa 50-årspresent till Pavles mamma! Hon hade fått ett Pandora-armband, precis ett sådant jag har önskat mig i julklapp! =D så vi köpte en jättefin berlock till armbandet. Tyvärr glömde jag ta kort på kalaset men det var iaf jättetrevligt. Åt en suuuuuuuuupergod smörgåstårta (ja, jag har börjat gilla det så länge det inte är räkor & lax på) och en likaså jättegod chokladtårta! Under kvällen spelade jag tv-spel med Pavle & hans kusiner, sedan bar det hemåt :) Förresten så blev lille marko jätteledsen när jag & pave sa till honom att inte gå framför tv:n :( åh kände mig så taskig, han känner inte ens mig men jag höll ju på att förlora på spelet... haha. Tror inte han hatar mig i alla fall :*



Tisdag: Hade sista ryskalektionen för terminen med Helge & vi gick igenom massa grammatik. Helge tyckte det var så fint med grammatik på hela tavlan, i massa olika färger dessutom, så jag tog kort på det hela :b








Onsdag:
Gick till skolan idag, åh vad jag älskar att gå!
Slutade tidigt så jag gick till Högskolan & satt på biblioteket med Pavle & Robin när de skrev arbete. Jag blev lite uttråkad men det är alltid kul att träffa bebo :* Sedan stack hela steg 2 (4 personer) hem till Helge för att laga & äta middag. Det gör vi varje termin & är faktiskt ganska roligt :b Jag & Alzbeta skratta ihjäl oss när vi skulle göra efterrätten HAHAHAH fyfan.... har tyvärr ingen bild på det här men xD kan säga att det blev riktigt misslyckat.. Det var smör överallt, degen gick inte att kavla & ja... Det blev inte gott! hahahha xd de andra måltiderna var i alla fall jättegoda!

Torsdag: Hade julavslutning i skolan, så jag slutade vid tio. Lyssnade på folk som sjäng/uppträdde i Galaxen, sedan fika med klassen. Fick också reda på mitt psykologi-betyg :D då blev vi ju glada! Hehe. Gick hem & åt med mamma, sedan åkte vi till Eko:- & till Rusta o kollade lite... Sedan träffade jag bebo & vi drog o tränade. Vi börjar bli biffiga nu ;) haha vi körde armar, axlar och bröst ;b
Förresten så köpte jag uggs idag, ni får se dem senare!

Fredag: Nu har jag gått upp & duchat. Måste kynda mig iväg till stan! Jenny väntar, vi ska nämligen shoppa! =D

See u later, helt enkelt!
Love Sara



Lillejul med Pappa & Fredrik

Så idag var det dags för nästa lillejul! Eller ah, igår firade vi ju inte jul egentligen, men lite smått inför Fredriks utlandsresa ;b
Var på Stantons med Pappa & Fredrik faktiskt! Jag åt en bakad potatis med kyckling och MAJS <3. Jag är dock väldigt känslig med hur kött ser ut... och detta var väl inte direkt till min fördel. Fredrik åt upp kycklingen så höll jag mig till potatisen & majsen ;)  Vi fick julklapparna idag, men vi öppnade de inte där, utan pappa kom först hit och lämnade dem, så jag öppnade de nu för en liten stund sedan!

Jag fick jättefina saker av pappa & titta vilka fina muggar & tekanna! Det lilla kan göra så mycket! Fick också chai te som jag kan dricka i dom fina muggarna, pengar, presentkort på Elgiganten (hade tänkt köpa i-pod, men får se, har egentligen en bra mp3...) & choklad. Pappsen är så snäll <3

Jag blev så kär i det här "te-sättet". När jag ser sådant blir jag så sugen på att inreda min egen lägenhet. Jag älskar verkligen inredning! Men nej, jag ska njuta av att bo hemma ett par år till!



& jag kämpar fortfarande med min psykologi! Ska vara inlämnat senast på torsdag, men jag är klar med 2/3 så jag ska försöka lämna in imorgon kväll eller på tisdag. Imorgon ska jag hem till Pavles mamma för hon fyller 50 år!

Lusse lelle...

Eftersom fredrik troligen åker till London på torsdag :( , så var vi hos mormor & morfar idag. Vi hade lika mysigt som vanligt; åt mormors underbara julkorv & mos, var nere i affären, fikade mumsigt, satt & pratade o hade jättemysigt! :) älskar min mormor& morfar <3 Idag var det ju också Lucia & lagom till det fick vi ju lite snö här nere i halmstad! Jag kan säga att det var ännu mer i Smålandsstenar, det är alltid mer snö där än här.

I Smålandsstenar - mycket snö!


Fredrik hjälper till med att skotta snö!



Min morfar <3


O vet ni? När jag var i affären med mormor & Fredrik, så ställde jag mig nere vid rullbandet medan de la upp varorna & betalade. Julmusten kom rullande mot mig & glatt börjar jag packa ner varorna i kassen. Sen kommer en kille fram till mig, (för övrigt typ 2.2 m lång) och säger "haha, snällt att du packar ner varorna åt mig"! Jag skrattade lite & insåg nyss vad jag hade gjort xD det var lite pinsamt, men jag fick snällt stå & vänta på att VÅRA varor skulle rulla ner mot mig... haha.
Ikväll tittar vi på faddergalan här hemma! Jag & Jenny har faktiskt redan ett fadderbarn, puss på den! Emna Echiddi, bor i Tunisen! :D bara för faktans skull ^ ;)

Pusspuss ♥
Love Sara

Lättförtjänta pengar ;)

Titta vad som trillade ner i min brevlåda idag! :) Ett presentkort på H&M för inte alltför mycket slit. Detta har jag tjänat ihop genom sidan GratisBio.se, jag har endast klickat på (gratis) annonser & värvat kompisar för detta presntkort! Kan inte fatta att det är så enkelt!

Joina du med? Klicka här

Lite suddig bild pga min mobilkamera+konstigt ljus, men här är beviset ;)



Idag fick jag mina pengar för denna termins gympa också förresten! 1200 :- blev det! =D
& nästa år får jag mer pengar för då var det tre år sedan jag gick baskursen! Vi fick också en jättemysig svart luvtröja där det är ett Halmstad Kvinnliga-märke på framsidan. FÖRLÅT SOFIA - jag tänkte hela tiden inna jag gick in i rummet man får pengar, att jag skulle ta en tröja till dig också, men när jag skulle gå glömde jag helt :( finns säkert kvar så du kan få när du kommer hem... i'm sorry gumman. Inte för att det är värsta tröjan, men ändå :)

Nu ska jag kolla på Insider!
Mår ni bra? Det gör jag i alla fall - penicillinet har hjälpt!
Love Sara

Special day

Okey, hade ryska, dans (kollade film bara), spanska där hon studenten från Spanien som är med på våra lektioner, hade gjort en powerpointpresentation och pratade om den, samt att vi svarade på frågor om det. Jag fattar nästan bättre när hon pratar än när min ordinarie lärare pratar :S skumt. Sista lektionen hade jag alternativ medicin. På alternativ hade vi det som alla längtat efter hela terminen ;b en spåtant kom dit, kiromantik kallar man det. Spåtanten berättade lite om de olika linjerna och så fick vi själva tolka det, samt att hon gick runt och berättade lite om det var något vi undrade. Så nu kan jag spå allas händer ;) haha.

Jag fick veta att jag kommer bli över 90 år (hoppas det stämmer!) Hon frågade om jag hade tvillingar i släkten, för hon sa att jag kommer få det. Hon sa också att jag är väldigt empatiskt och känner mycket för andra människor. Hon berättade att jag kommer ha 2 äktenskap (då hoppas vi att ett redan varit så jag får ha kvar min älskling ♥ ):  
Jag var också väldigt nyfiken på att få reda på hur många barn jag kommer få. Direkt när hon kom fram till mig sa hon "Ååh, du älskar barn! Du kommer försöka många gånger!" Tyckte det var läskigt att hon sa det... Det stämde verkligen. Brukar ju alltid tjata om bebisar (A) Hon sa också att jag kommer att få 2 pojkar & 1 flicka. wihooo :) kan man ju hoppas att det också stämmer! Det var också lite läskigt, för sist då Joanna skulle kolla hur många barn och även vilka kön de kommer att få, genom att låta ett halsband pendla, så fick jag precis samma. Två pojkar & en flicka. Två av dem lär ju vara ett tvillingpar då :b




Jag fick stressa som fan hem för att hämta alla grejer som jag packat till gympan (avslutning idag). Pavle var hemma hos mig. När han skulle gå ut (jag skulle gå ut där nere o han där uppe) stängde jag dörren efter honom och VET NI VAD SOM HÄNDER?! Jag hör hur vingar flaxar o jag börjar skrika som fan för jag hatar verkligen när fåglar flaxar med sina vingar. Förresten så avskyr o äcklas jag av fåglar annars också, de är läskiga :S. I'm sorry men mot fåglar är jag inte en djurvän. Jo hur som helst. DÖrren är bara på glönt men den jävla fågeln FLYGER IN I MITT HUS o jag börjar skrika ännu mer. Pavle trodde det var en spindel eller något så han brydde sig inte så mycket först, men då han hörde att min mor började skrika också, så kom han in. Fågeln flög upp på övervåningen. Min brorsa kom ner & undrade varför vi skrek så mycket. Jag & mamma kutade in på toaletten o stod där medan Pavle & Fredrik fick försöka få ut fågeln. VET NI?! DEN FLÖG IN PÅ MITT RUM :'(:'(:'( tog mig tio minuter att ens närma mig mitt rum när jag kom hem, fick sån feteångest :'( Killarna säger att den bara var i luften hela tiden och jävlar om de ljuger för mig. Mamma har iaf kollat igenom hela rummet och bytt mina lakan så har vågat mig in här nu :( men jag äcklas så jävla mycket. USCH! Dessutom tog det aslång tid innan de fick ut den. Vi hörde nerifrån hur de dkrek o klampa runt där uppe o skratta som fan :p tur att mina pojkar var här annars... hemska tanke.  Stackars fågel :( den måste varit livrädd...men usch o fy, besök mig aldrig mer!



På gympan var det avslutning idag. Gladiatorerna stod på schemat & det var faktiskt jätteroligt! =D starka tjejer har jag! Har tyvärr inga bilder därifrån men efter gladiatorerna körde vi en chokladlek hihi ni får se de bilderna senare, har dem i Pavles mobil. Sen hade vi bara lite julmys, satt och fikade o tjejerna fick varsin godispåse!
Sötnosar är de allt :)
O nästa termin kommer Sofia tillbaka! :D missmissmiss! :( men nu är det inte lång tid kvar, miiwh, längtar :*

Hoppas ni haft en bra dag precis som jag (FÖRUTOM FÅGELN)
Sleep tight  ♥ Love Sara

I kylan värmer vi oss

Det röda téet med kanelsmak har varit min favorit hela hösten! Det har värmt mig varenda kalla höstdag & ska fortsätta göra i vinter. Åh vad gott det är! Mycket godare än earl grey téet som vi ofta har hemma. Jag har också börjat dricka grönt te, den med orientalisk smak är jättegod!
Ska faktiskt gå ner o koka lite kanelté nu & ringa min bebo,
så ha en trevlig kväll ♥
Love Sara




Lugn hemmahelg

Fredagen efter skolan mötte jag upp pavle & danne och var ute, gick även en runda allihopa med darian på stan. Jag & Pavle drog hem till mig & hade allmänt mysigt som vanligt! :) Lördagen tillbringades på stan med mamma där jag köpte kläder till jul/nyår, vet ej riktigt hur jag ska kombinera de olika plaggen än. Mina leggings med dragkedja ska jag iaf behålla - looove
Pluggade också lite grann i lördags & kollade på film med mamma & brorsan på kvällen/natten. Det blev Hitler - The rise of evil. Jäklar vad bra! Den borde ni se. Söndagen tog man det lugnt hemma med plugg & städning samt en liten promenad men Jenny på kvällen!
En lugn, men trevlig helg :D

Mina fina leggings som jag antingen ska ha på jul eller nyår


Nu ska jag äta, är redan hungrig! Hoppas mammsen lagat något gott!
Ha det fint  ♥ Love sara

Ett mystiskt ljud

Det var bara jag & mamma hemma igår när vi skulle gå & lägga oss. Precis då jag släckt lampan, vid ungefär 00.00, hör vi ett fett jävla brak. Kan säga att det lät som en asstor glaskruka drämdes hårt ner i golvet. Vi blev skitskraja med tanke på att ingen av männen i huset var hemma xD Mamma larmade på, för vi tänkte att om någon skulle vara där nere så kan de ju inte röra sig utan att det börjar tjuta. Vi ringde också Fredrik, han ba nejnej, de ingen fara! Så vi bestämde oss för att släcka lampan igen & sova.
Mamma: Men öh, tänk om det var ett ljus!
Sara: Men nej, vi släckte ju alla?... :S *orolig*
Mamma: Nae Sara, nu går vi ner. Kom igen, vi måste.
Sara: Snälla tvinga mig inte :(
Mamma: Jo. Det är tvunget, vi går tillsammans.
Sara: Okej, men då ska jag fan ha med mig någon kvin eller nåt ner.
(försöker låta lika självsäker som bror min & självklart tänker jag använda den om någon skulle vara där, haha!)
Mamma: Äh skit i det. Eller. Ta bordet.

HAHAHAHA! Mamma först ner för trappan & jag efter med det jävla bordet -obs, det är ett litet bord fast med stålben så jävlar den tjuv som ger sig på mig när jag är utrustad med det!
Vi går ljudlöst ner, men öppnar snabbt alla dörrar och liksom hoppar fram för att se om någon är där. Ja, ni vet själva. Eller är det bara vi som är konstiga? I alla fall, vi går igenom hela nedervåningen och kommer bort till köket. Vad tror ni det är? Jo, vår adventsgran som trillat ner från skänken.... Stackars mamma :( hon som älskar sin gran hihi. Men det var väldigt tur att vi gick ner, för det hade kommit vatten på hela golvet. Hade säkert blivit vattenskador där om det hade legat hela natten!



Igår visade jag, Joanna & Nathalie upp vår dans i skolan... Var kvar 5 timmar efter skolan i torsdags för att göra klart den... Vi övade en del & träffades även tidigare på morgonen för att öva. Vi var lite, lite osäkra, men kände faktiskt att vi kunde dansen, så det skulle inte bli några problem. Vi blev tyvärr först ut efter en oturlig lottning & blev asnervösa. Det sket sig totalt. Aså omg hahahah jag & Joanna pratade genom hela dansen, Nathalie körde sin axelshake, Joanna sin ner på golvet& jag snurren med huvudet.... omg vi hade vpra grejer för oss xD alla klappade händerna så mycket för att vi gjorde så fel o allt hahahah... måste sett jättekul ut... vi körde tom. om dansen en gång... men aja, vi ser det som en kul grej. Vi kunde faktiskt den egentligen! :D
O igår kom jag med i tidningen också förresten för det där ekonomigrejset som jag skrev om för ett tag sen :P haha. Bara jätteliten, sån fråga haha o man ser jag inte har ngt smink på ögonen :( men bilden blev inte så hemsk som jag trodde den skulle bli.

Ha en trevlig dag, hörs senare kanske ♥
Då får ni se vad jag köpte i stan idag när jag var där med mamma hihi eller när det ska användas : )
Love Sara

En onsdag

Wihoo imorgon är det TVÅ veckor kvar till jullovet! Det är inte illa det :)
Var hos doktorn igår förresten, har dragit runt med en bihålsinflammation i en månad så därför jag har varit så mycket sjuk. Känns jätteskönt att jag vet vad det är nu & att jag fått mitt penicillin, så snart lär jag vara frisk  :D synd att jag inte var smart & gick dit tidigare bara... menmen, finns värre saäker att klaga över!

Pluggade i ca 10 minuter på min håla idag till mitt ryskaförhör/prov idag & det gick ju inte illa precis. Bra där sara (Y)
Förresten så färgade jag nyss håret på brorsan och det blev finfint! *försöker visa sina frisörkunskaper* haha. Därför måste han hjälpa mig med matten nu :b räkna ikapp är det som gäller!



OCH vill ni veta? :) Jag har nästan fått mitt första presentkort på GratisBio.se nu. Hade kunnat få tidigare, men jag valde att samla lite till & istället få ett presentkort värt mer. Genom att endast ha klickat på klickannonserna som tar typ 1 min. (helt gratis) lär jag ha mitt presentkort på 500 :- om ca 3 dagar! Klickannonserna kommer nämligen upp väldigt ofta, ett par ggr/vecka. & varje gång tjänar man över 100 poäng. Så finns det ju fler sätt att samla poäng på :) så ligger du i lär det gå ännu snabbare än vad det gör för mig.
Bli medlem här & få 75 poäng i medlemspoäng.

Ha en fin kväll, allt bra? :)
Love Sara  ♥

Jävla störda jävel

Du ska få se :) du vet inte vilka du har att göra med

RSS 2.0