Prag here we come

Allt är packat och klart... bara maten som ska ner i kylväskan.
-05.30 imorgon


- ankleboots


Nya i samnlingen :)

Besök hos mormor och morfar

Idag for jag iväg själv i bilen till Smålandsstenar :) min första "långa" tur i bilen ensam. Haha men det var rätt cozy.
Väl där handlade vi, lunchade på Edwins med min moster, städade trapphuset till min morfars mosters lägenhet, handlade lite till, fikade o sådär. Helmys.. ♥ Det får vi allt göra lite oftare. Så skönt nu när man kan sticka dit ensam.
Jag fick lite pengar av mina kära morfäräldrar så på vägen hem köpte jag ankelbootsen jag hade lagt undan (a). Underbart snälla är ni.. <3

Nu har jag & mor ätit rostbiff med potatissallad.. någon som vet om det är något bra på tvn ikväll?
Ciao



Titta vad jag hittade.. så underbart söt hon är, Melanies flicka.
http://www.lthalland.se/t/Birth____29755.aspx?view=28377

26 oktober 2009 - Grattis vännen

Det verkar som att Melanies lilla tjej tittat ut.. :) Sådana här fina rykten sprider sig snabbt förstår ni. Jag önskar Melanie & Zoran ett stort grattis, samt välkomnar Belle till världen.. Jag hoppas att allt har gått bra, är så spänd och nyfiken!

Idag var jag i över två timmar hos tandläkaren + att jag kom en halvtimme för tidigt så det blev en fin förmiddag där. Och vet ni.. jag fick in min tandställning. Jävligt snygg är den asså. Thanks för att ni kunde göra det ordentligt förra gången, really!!

Fikan igår var förresten dundertrevlig. Tänker på dig vännen ♥
Vi träffade även Linnéa ute en stund, treeevligt! :)

nattinatti

25 oktober 2009

Idag bytte jag min mobil eftersom det var lite krångel med den första. Var på Elgiganten sjukt länge eftersom de inte ville acceptera att jag skulle få en ny. De säger att söndag till söndag är 8 dagar och inte en vecka. Puckon. Som tur var hade jag min tigermamma med mig, annars hade den säkert varit på lagning nu! Efter det trevliga besöket for bilen ut till Eurostop. Jag hittade ett par skitsnygga ankelboots som jag velat ha i över ett år typ. La undan dem, så får jag tänka lite på det :) Sedan blev det en ny höstjacka också.. det behövdes i och med att jag annars alltid får gå med antingen en för kalla jacka eller en för varm. Mamma var snäll & gav mig halva summan, tack ♥



Ikväll blir det fika med Jenny och nu håller jag på att färga mammas hår.. måste kolla till färgen nu, hörs senare! Tjingeling.

Halloweenfint

Som ni vet håller vi hårt på traditionerna här hemma, och halloween är inget undantag!
Dock ingen halloweenmat på bordet än, utan idag bjöds det på kallops :)

 

 


Välkommen, höstlov!

Så skööönt! En hel vecka :):) dock så har jag en del att plugga, så jag kommer inte undan ^^
Igår efter skolan umgicks jag en stund med Linn. Det var så länge sedan, så det var kul :) får göras om snart igen tycker jag! På kvällen blev den en låång promenad med Linnéa och egentligen skulle hon göra sin tatuering, men det blev lite sent så.. next time!

Idag har jag än så länge bara hunnit med en liten joggingrunda & en fika med pappsen (:
Får se vad som händer ikväll..


Det finns ganska mycket jag ska göra under höstlovet:

♥ Åka till Prag
♥ Hälsa på mormor & morfar
♥ Umgås med vännerna
♥ Pyssla scrapbooking
♥ Gå på utbildning för jobbet

♦ Städa
♦ Plugga
- tyska
- privatekonomi
- PA
- svenska
- religion



En hel del & sedan är det säkert en massa mer som jag inte tänker på just nu...


En trött & förkyld bebo i veckan samt min fina sjal från barcelona som jag fick av pappa idag ♥


God fika på EH



Ha en skön vecka allihopa! -var ni än befinner er :)

Jobb!!

Jag har nog glömt berätta för er att jag sökt jobb :) men idag fick jag reda på att jag ska på utbildning på måndag i alla fall ^^ kul kul. Super med lite pengar dessutom..




En hustomte har flyttat in






Den här tomten köpte jag på Ge-Kås och han är ju så otroligt oemotståndlig att han får bo in sig i mitt fönster redan nu :)

Mitt scrapalbum

Jag har ägnat kvällen åt att pyssla med mitt album.. Det är så rooligt, kan inte lägga detta ifrån mig.. Tur att jag inte har skola imorgon. Just nu håller jag på med Gambiaresan och sedan ska jag fortsätta med London samt lite andra bilder från förra året och i somras. Ska visa lite bilder sen när det börjar bli klart.
När jag gjort iordning ett uppslag med allt vad det innebär, kan jag sitta och titta på det i flera minuter. Haha, så löjlig jag är :) Ni får ursäkta ^^


Såhär kan det se ut medan jag funderar


Glömde nästan berätta att vi hade "Klassen kväll" tidigare ikväll. Vi beställde pizza från Joannas pappa pizzeria. Min var supergod. Går ni till Victorias pizzeria så prova Americana, eller var det Americano? NI lär inte bli besvikna. Hur som helst, efter maten satte sig klassen i personalrummet för att dricka kaffe och äta kaka. Efter lite prat och mys for vi hem. Tack SpSk07 för en trevlig kväll!

Nu funderar jag på att sova! =D

Happy :)


Si, idag är sara happy.
Dessutom är jag sjukt nöjd med mina nya stövlar och handskar :)

Puss lovelis!

Ny mobil!

Tjoho :) Idag skulle jag upp till Elgiganten eftersom min mobil var färdig att hämtas ut efter lagning. Jag gick in i affären med klorna utåt ska jag säga, beredd att mycket skarpt säga ifrån att jag nu vill (ska) jag ha en ny, om de mot förmodan skulle protestera. Det hade jag dock inte behövt, eftersom de redan förberett en ny mobil för mig! Det var en bättre modell än min förra, men i samma prisklass som min var då jag köpte den. Jag ville hellre lägga till pengar till en hetare mobil och traskade glatt bort mot mobilavdelning, där jag valde en Samsung S5600 för ett pris av 921,50 :- eftersom jag hade 2369 :- till godo. Helt perfekt, tack Elgiganten & tack Sony Ericsson för att min mobil gått sönder så många gånger. När jag ändå var igång, köpte jag ett abonnemang - Telenor. Sjukt bra ska jag säga, i alla fall för oss Halmstadbor som får ta del av erbjudandet..

Psssst, jag valde den vita, 'pearl white' ;) fett het.






Ullared & myskväll

Idag var jag i Ullared med mamma & Ulf och bråkade om de billigaste varorna med tanter som knöker på en och kör på ens hälar ^^ köpte ganska mycket faktiskt.. Nu är jag hos Pavle, vi ska se på Ondskan (har inte sett den än haha) och äta godis!

Ha en trevlig lördagskväll älsklingar!

Tisdag

Hej mina vänner!

Idag har jag varit jättetrött trots att jag sov lite mer än åtta timmar inatt.. hmm?
Efter skolan for jag hem för att äta goda pannkakor & sedan ner till gympan. Sofia var inte där idag, så Linnéa följde med :) Det gick så bra så.. förra gången kunde de verkligen inte vara tysta.

Haha.. Sofia fångade mig på bild för typ hundra år sedan under ett gympapass.

..

Har ångest för att jag måste gå & lägga mig. Jag är alltid pigg på kvällarna och dessutom helt sjukt svårt att somna när jag lägger mig... Kan vrida mig i två timmar innan jag somnar och detta är verkligen ingen överdrift. Superkul, really.

Usch usch usch

Har fördrivit kvällen med att skriva på mitt PA och även skicka in min loggbok. Så fort klockan börjar dra sig mot tolv får jag tryck över bröstet för att jag vet att jag ska sova.. omg. Det är så jobbigt :( Något som däremot är postivt, är att när jag väl har somnat sover jag som en stock! :)





..

My new uggs!

Linnéa köpte nya uggs för att de förra var för stora - och vem fick de gamla? :D så snäll vän jag har.. ♥ tack babe! De är visserligen lite stora för mig också, men det gör inget (a)

Idag har vi varit på promenad hmm.. två gånger. Haha. Jag & P var även i Trönninge & åt punjena paprika (stavning?! ursäkta mig) - mummms.




Ciao..

Idag håller jag på att städa lite i lägenheten, pavle är och jobbar. Det blir en överraskning för honom att här kommer vara alldeles skinande när han kommer hem :) hade tänkt att hinna inom stan också innan jag åker hem.. När jag kommer hem ska jag plugga & städa mitt eget rum!

Igår var jag med Linnéa & även hennes vän Ronja på Galejan för att hjälpa till på.. ja, något som liknar våran tids Puma? Disco. Det började med att vi fick stå i garderoben, det var helt okej även om det var rätt stressigt ett tag. Sedan skulle vi byta med tjejerna i baren och jag hann inte stå där mer än en liten, liten stund innan jag skulle gå iväg på toa. Vad ser jag på där? Jo, en tjej som sitter på toaletten och fullkomligt råspyr.. Det var så hemskt at se. Alla sa att vi skulle slänga ut henne och "vart ska vi sätta henne?" Vet inte vad folk tänker med.. men hur kan man ha hjärta att bara sätta en person på marken ute & ensam, som inte ens kan stå själv? Förvånas faktiskt.. Hur som helst, jag stod kvar med tjejen där ute och det kom fram en kvinna från ett sånt där hjälpteam och hjälpte mig att hålla i henne osv.. Tjejen spydde, svamlade och ville bara lägga sig ner. Det beslutades att hennes kompis mamma skulle komma och hämta dem. När hon blev allt sämre ringde de tjejens egen mamma och när hon var påväg, då vi skulle gå ut med henne till vägen.. var hon helt borta och reagerade inte på att man klappde henne på kinden (klappa o klappa, ni vet). De beslutade att ringa ambulansen som förövrigt tog en evighet på sig att komma dit...
Usch, det var så hemskt :( Linnéa hade undrat vart jag tagit vägen och kom ut, sen stod vi där o frös tills ambulansmänen gick iväg med henne. Jag vet faktiskt inte hur pass allvarligt detta var, men det var i alla fall otäckt. Att se vad den där spriten kan göra alltså.. Det hände massa mer under kvällen, men detta inlägget är långt nog redan så.. jag behåller nog det för mig själv.

Undrar hur den stackars tjejen mår idag ♥

Ha en trevlig lördag mina vänner.
Sara

Godnatt ♥

Haha :*


PRAG 29 OKTOBER - 1 NOVEMBER

Då var det bokat & klart! Den 29e, tidigt, tidigt hoppar jag & baby på bussen som ska ta oss 79 mil i sydostlig riktning - Prag. Det här ska bli så kul, wiii! Det är en weekend inklusive resan, så det blir två hela dagar på plats. Alla säger att där är jättefint, så det är väl bara att hoppas att det stämmer & att det blir en mysig och trevlig resa.

Någon som har varit där & har något på förslag som man inte får missa?

En liten tur på stan med Joanna

Joanna var med på min sista lektion idag, sedan drog vi in till stan för att kolla runt & fixa lite :) Jag köpte bara två nagellack, snygget nedan + ett skrikrosa! Tack för sällskapet, schnuki!

Arrivederci


Ett paket på posten!

Wiii :) som sagt älskar jag att få paket hem.. haha, som ett litet barn.
Nuuu ska det pysslas!

Bilderna var av jättebra kvalitet & jag valde den matta modellen - tycker det är snyggast.



PS. DAMN VAD KALLT DET VAR IDAG!

 

 


PA - Projektarbete

Nu sitter jag i skolan, på svensklektionen :) Ska egentligen fördjupa mig i Salvador Dalí, men jag är lite exalterad över mitt projektarbete. Jag hade möte med Håkan nu innan svenskan & gjorde det hela lite klarare!

Jag ska skriva om olika länder, allmän fakta, men framförallt inrikta mig på folket och deras kultur, mat, seder och traditioner. Tycker sådant är intressant! 

Näää, nu ska jag & Joanna kolla vilka länder vi ska ha :) hon gör ett liknande arbete.. 

Ciiiiiiaaaooo!

       

        


RSS 2.0