<3

baby please, just please, say that everything will be allright... cause you're my baby baby




skraj

Fyfan så jävla skraj jag blev efter allt detta.
Aldrig mer. Lova mig.


:'( <3

Vi gratulerade...

... igår min bror till sin 20:e födelsedag! :)

mer kommer

up hill and down dale

Jag har varit duktig denna vecka! :D Har gått promenad till skolan (45 min ung.), joggat, varit på spinningpass med Jenny igår, idag hade jag idrott i skolan & det var för övrigt jättekul. Älskar olika slags lekar man gör i idrotten ;p tycker det är kul för jag gillar att typ springa o jaga (haha så kul det lät) & jag har fortfarande kvar en del av min snabbhet som jag hade när jag var liten (även om jag inte direkt tränar så regelbundet nu) haha. På söndag blir det BodyPump med Jenny ;)

Jaja, jo juste, igår hade jag min första körlektion! Det gick väl bra, men jag körde ganska basic. Fick kärringstopp när jag skulle starta första gången... Lite nervöst i ny miljö och så. Annars så gick det fint. Nästa körlektion är om drygt en vecka, men jag ska öva hemma en del också.

Imorgon fyller min bror 20 år så jag ska in till stan om en stund & köpa present. Först så måste jag dock städa här på övervåningen samt duscha.

Dessutom, ett stort grattis till Jenny på 18-årsdagen! <3 jag messade faktiskt precis när du föddes ;) haha man får ju inte gratta innan!

ytterligare ett kort på oss från högstadiet - detta var i nian tror jag! här skulle vi ta skolfoto :)



Ha en trevlig helg allihop!
LOVE!

beba

Det känns som att exakt alla ska ha bebis nu. Jag är så avundsjuk (A) har tjatat om beba i typ två år nu... Har alltid velat vara en ung mamma som går & fikar o shoppar bebiskläder som glenda säger att jag kommer göra, haha! Jag får ju dock vänta ett tag till.. känner mig lite för ung. Den tiden kommer ju :)





pain

min tand värker som helvete! har ont ända uppifrån örat och ner i halsen... trodde igår att jag bröjade bli sjuk, men jag hoppas att detta är pga. tanden. har även lite feber, men har hört att man kan få feber när tänderna växer upp? :(

denna dagen har varit helknäpp... HAHAHA imorse spanskan, allt blev fel! jag & joanna har som tur var en superdupersnäll mentor som hjälpte oss ur en svår situation...

o sen skulle det bli ge-kås idag men ALLT fuckade HAHAHAHAHAHA - denna dagen har varit konstigaste på länge.

pannkaka av alltihop!

söndagar är faktiskt inte så deprimerande

.. som de var förr. När man börjar 11.30 på måndagen & bara har en lektion känns det inte ens jobbigt :)

Idag var jag & Pavle ute på lite äventyr... Åh vad vi kära ner oss. Hihi. Jag hoppas! Även om jag är en sådan där person som inte riktigt vågar hoppas och tar inte ut det i förskott.

Förresten så blev det där piiip lite bättre sen idag efter jag varit ute... Även om jag föredrar to talk.

Nu pratar jag mycket i gåtor här känner jag, men den här bloggen är ju främst till för mig (eller för de som läser egentligen kanske, varför har man annars en allmän blogg..) men nu blev det så.

she made an effort at cheerfullness

I torsdags var vi på en slags föreställning i gympasalen på engelska. Det hade kommit dit två stycken från något engelskspråkigt land & snackade om böcker. Det låter helt tråkigt, men de gjorde det roligt & involverade alla genom att man fick komma upp och göra det som ett skådespel utifrån olika böcker.

Var lite smått nervös i början när jag inte visste man man skulle få göra haha men det hade jag inte behövt, för sedan var det bara kul xd Dessa glasögonen blev mina & jag skulle ställa mig upp och titta på hela publiken när min sida spelade luftpiano och sa 'oouho' - hahaha!





I fredags blev det 18-årsfirande av Jenny & hennes två kompisar Caroline & Carolina. :D I  Alestugan ägde detta trevliga partaj rum! Först käkade vi middag & lekte lekar med tjejgäng & så trillade festfolket in vid 9-10 tiden! Det var verkligen sjukt kul att träffa lite fd. 9e:aer. André, Jocke & Linnéa J var också där. Har saknat dem faktiskt! Caroline var också där som man inste sett på sjukt länge & JUSTE HELENA SOM GICK I GYMPAN haha! Jag träffade även Oscar som gick i vår klass till tvåan, så det är alltså typ 10 år sedan jag träffade honom sist :)

(med reservation för pinsamma bilder)



Tack Jenny & co. för en heltrevlig kväll! O Jenny var förresten sjuuukt snygg denna kväll!



Helgens lördag spenderades hos mormor & morfar. Jättemysigt var det & fint väder var det med så vi tog en runda i bilen i området för att titta runt. Det var flera delar av Smålandsstenar som mormor & morfar inte sett på flera år typ, så det var nog roligt för dem :) Vi var även borta vid Hörsjöbadet, badade alltid där när jag var liten! Vilka minnen man har alltså... Haha, Sofia har varit med mig en gång där också :D
Jaja, så åt vi ju såklart sjukt god mat som vanligt hihi. Vi kom hem vid 7 & baby hämtade mig vid 8 så myste vi hela kvällen :$ bebobebobebo

Natten & denna dagen, än så länge, var kanske inte alltför roligt... men men. Nu ska jag i alla fall  ta en promenad.

Tack för att du finns baby - inget mig utan dig.

Vi hörs babes! / Sara

hola

idag hade jag endast ett seminarie i svenska & det gick jättebra :) stack hem, käkade & pluggade lite. mötte baby i stan & gick runt ett tag, sedan stack vi & marko till max för att käka. förresten så känner jag mig sjukt tjock idag (inte bokstavligt tjock alltså, utan för det jag ätit) - har ätit både hamburgare, glass och muffins. menmen. träning på g snart kanske? xD yeye sedan drogs det hem till jimi för att grabsen skulle fixa ngt skit & sedan blev det in till stan igen! gick runt där o fula oss eller dom fula sig o jag hängde efter hahah... lite kul var det. nu är jag hemma igen o jag känner att... hmm.. kurrar inte magen lite? eller är jag bara sugen på något smaskigt? :D nu mera kan vi börja kalla mig för TjockisSara, right?

later dudes! (sa jag dude?! jag som hatar det ordet. någon psykar mig visst)


Gratisbio - det ultimata

Som ni säkert vet blev jag medlem på GratisBio för ett tag sedan & jag har påmint er förut - men tänkte göra det igen, för det här är verkligen bra på riktigt!



Genom att bli medlem här, får du 75 poäng som välkomstpoäng & kan börja samla poäng direkt. Skriv in ordet 'erbjudande' i fältet för 'värvare'

Du kan samla poäng på olika sätt:

♥ Ska du ändå handla något på internet, borde du kolla ifall det finns poäng att tjäna genom att använda olika erbjudanden som du får på sidan. Handlar du exempelvis kläder på Nelly, så får du 10 % av köpessumman i poäng! Det finns också olika erbjudande på olika webbutiker där du kan göra riktiga fynd.

♥ Klicka helt gratis på länkar för att samla poäng. Klick klick & du är ett dussin poäng rikare!

♥ Delta i tävlingar och få poäng

♥ Blogga om GratisBio.

♥ Värva vänner

.. och ännu mer!


Jag tycker verkligen att GratisBio är suveränt och jag tycker faktiskt att det fungerar, till skillnad från många andra gratissajter. När du har samlat ihop visst antal poäng kan du antingen välja att ta en biobiljett eller samla lite till och välja ett presentkort på i princip vilken butik du vill.

Enkel & smidig väg till att kunna handla lite extra! Jag lovar - prova du med.

Helgtrevligt med bowling & sånt

Gårdagen spenderades med min älskling & vi hade mer mysigt och roligt än på länge! Först var vi på stan & kollade runt lite, jag letar just nu paket till Jenny + kläder till mig själv att ha nu framåt. Både på Jennys fest nästa vecka, när min bror fyller 20, när jag fyller 18, när Fredrik (bror) tar studenten OCH när jag går ut tvåan... Sedan så vill man ju hitta massor med roliga vårkläder också.

Hur som helst, efter staden så myste vi lite hemma hos mig och åt trevlig middag med min familj. På kvällen drog vi ut till Rejmes för att bowla. Där gick det väldigt bra för mig tills jag upptäckte att gubbarna next to us var snuskgubbar som spanade. Usch, jag blev distraherad och äcklad så DÄRFÖR vann Pavle över mig. Haha, nedå, han var duktig, men jag är faktiskt ganska bra på bowling annars om jag får säga det själv. Även om bebisen är bättre ;)

   

Senare skulle vi egentligen fika men på vägen dit kom vi på att vi inte orkade det efetr godis o läsk vi åt på bowlingen :p så istället drog vi hem till mig o satt framför tv:n med te.



Nu idag, lördag, skulle jag egentligen plugga för att jag har sjukt mkt nästa vecka, men det verkar dessvärre inte bli någon tid för det. I fm. var jag & mamma på Eurostop och kikade samt köpte färg till dörrar i källaren tror jag det var.
Nu har jag även hunnit övningsköra och det gick finfint föutom när jag blev stressad en gång o mamma fick ta över, haha!  Körde först på Kärleken och sedan på den lilla vägen till Åled där jag fick öva på att växla upp o ner. Det var läskigt i början med lite högre hastigheter, men man väjer sig snabbt.
Klockan 16 ska jag träffa Fia för att ta en promenad. Det är ju så härligt väder idag!

Har lite småbråttom nu, ska fika också! 
ha en trevlig lördag : )
LATEEEERRR GUYS!
LOVE

Fan...

Jag måste verkligen sova nu. Jävla skit. Gode gud att jag har sovmorgon imon.

Det är helt dött ute.
Good night n' sleep tight Sweden

Randigt is the thing

Åh, vad randigt ger mig vårkänslor! Randigt & slappt är bara så fint. Den jag köpte i Gbg senast var en sådan, men shit - ge mig mer.



Kanske något mer i den här stilen á la sommar?

PS. Jenny gick nyss hem. Jag förvånas över att vi inte träffas oftare än vad vi gör! Det är alltid trevligt med Jenny - bättring!


YOU ROCK

HejHej! Nu sitter jag här i min fina lilla soffa som vanligt, fast denna gången med Jenny vid min sida! :)

Idag hade jag som vanligt en kort dag i skolan och slutade klockan halv tolv. Då for jag hem i min kyliga skinnpaj (haha, ja . det började snöa sen, men det var sol imorse?!) och pluggade matte & spanska.

På eftermiddagen messade bebo mig och kom med nyheheten att han klarade uppkörningen som han hade idag! Det gick som en dans ju, så fort han kom igång med allt. Bebis är så bra <3 Så han hämtade upp mig här, så jag kunde godkänna hans körning ;)

En bild på mig & Jenny när vi var sisådär, ja - 14 kanske? Söta va
xD


Hehe, blev lite taffligt inlägg här, som det har blivit lite halvt på senaste, men nu ska jag umgås med Jenny här =D sötnosen

TJINGELING!

Heartless


inte världens bästa kanske,
men ooh listen to the text peeps
- den stämmer så fkn bra

10 mars

Nu kom jag nyss hem från gympis, flickorna var duktiga som vabligt & lärde sig piruetter mycket bättre samt massa annat :) Förra gången lovade vi dem choklad så det fick dem idag! Det var ju minst sagt uppskattat.

Är lite stressad nu, för jag bara måste kolla på Andra Avenyn & har en massa saker att fixa. Jag skriver mer senare eller imorgon.

Oh juste, grattis till teorin baby <3

Mår ni bra idag?
Love

Sofia makes my hair longer

Sofia fixade mitt hår igår, som jag sa kanske skulle bli av. Hon gjorde det jättebra, så det är bara att anlita ;)











Det tog över tre timmar så vi var inte klara förrän vid kvart över tolv igår. VI hade kollat på BECK & jag blir så mörkrädd av mig så Sofia & her friend Jojjo fick följa mig (A)

Thank u Fia ♥
u've done a great job

8 mars

Idag har jag städat som in i helvete kan jag säga. Åh, här är så rent och fint - I just love it. Var med mamma på Maxi innan, så jag kunde köpa hårfärg. Hade ju feteutväxt + att vi ska kanske sätta i löshåret ikväll. Iiiih :D Vi är jag & Sofia alltså haha, ska träffa henne ikväll & bl.a. ringa till SUSANNE! Vi ska se om vi kan tävla med småflickorna i slutet av denna terminen kanske :)

Ni vet skorna jag köpte igår? Jag har nu provat dem närmre & märker att de töjer sig och dessutom så blev de jävligt mycket större när hon tog bort larmet som satt i dem i affären. Nu är det nämligen såhär, att min kompis Maria är en riktig ängel. Hon ska till Gbg imorgon och hon ska byta dem åt mig. Vet inte vad jag hade gjort annars. Tack sötaste <3 tur man har så snälla kompisar va?

Förresten så är det internationella kvinnodagen idag!
Shit vad tiden går, måste skölja färgen.
PUSS

En dag i GBG

Släpade mig upp vid 7-tiden idag för att 8:15 sitta redo i bilen! Jag och mamma anlände vid nordstan vid 10-tiden och det var perfekt shoppingtid - no stress. Tyvärr var det lite ont om tid för att shoppa, eftersom vi skulle möta min kusin kl 2... men lite hann jag fynda i alla fall.

Mina nya sjuukt snygga skor - de gör sig faktiskt ännu bättre i verkligheten. Är lite stora men 37orna var verkligen på gränsen, så jag får lägga i ett par hälgrepp istället! Jag köpte även ett par gladiatorskor men lämnade tillbaka dem i sista sekund... Ska leta vidare.



Sommartopp



Smalt vitt skärp med flätade detaljer som blir skitfint till korta jeansshorts i sommar




Efter några timmars shopping, samt fika & luch, mötte vi upp min kusin vid Avenyn & begav oss hem till dem. Lille Vincent (mitt kusinbarn) hade vuxit enormt och han hade lärt sig både det ena och det andra. Sötisunge <3 det är mitt fadderbarn förresten.


Bebo var i Gbg samtidigt som mig idag, fast han kom dit senare o ska sova över också ;p synd jag inte kunde träffa :$
Nu ska jag se på Melodifestivalen & se vad de har för skit att bjuda på denna gång ;)
See u guys! Puss

Bebo tonight

Härlig, kort skoldag idag med bara en idrottslektion :) Mötte bebo på stan i eftermiddags efter lite mysfika här hemma med mamma. I'm sorry guys, jag lämnade tillbaka klänningen på Gina Tricot! Den satt inte hundra :/
Nu ska vi ha myskväll här så, ja - är lite upptagen. Imorgon ska jag, mamma & Ulf till Gbg. Ulf ska dit med jobb så jag & mami föjer med för att shoppa samt hälsa på min kusin :*



Ha en trevlig fredagskväll!
löööööööööv

05 mars

Det blev en kort skoldag idag. Jag drog in till stan för att käka lunch med pappa på Åhléns :) trevligt, trevligt. Det blev en god tacobuffé som jag alltid tar när jag är där, hehe. Tog även en runda på stan innan jag stack hem för lite mys samt plugg.

MItt internet har varit down nästan hela dagen idag så därför - inget bloggande! I'm sorry mina trogna läsare ;)
Godnatt på er sötnosar ♥ take care för all del
Love, Sara.

TV-kväll

Onsdagar brukar jag kolla mycket på TV.
Nu gäller:

♦ Diagnos okänd  PREMIÄR IDAG - 20.00-21-00 (kollar på det nu)
Efterlyst - 21.00-22.00
How dirty can I get? - 22.00-23.00 (dokumentär)

ALLT PÅ TREAN

Saknar dock mitt Top Model ganska starkt


Lite mer renovering...

Vi får aldrig nog här hemma känns det som ibland! Tvättstugan stod på tur denna gången, päronen kände för kakel & göra om lite grann.

Nu kan jag ju inte visa hur det såg ut innan, har inte de bilderna här, men här har de kommit en bit på vägen i alla fall! Gillar starkt det gråa kaklet, var med på ett hörn då vi valde. Tror & hoppas att det kommer bli finfint när det står klart!




Struggle on Sara!

Hade lite tråkigt under min feterast idag så jag var på toan o var ego :) haha. Jag hoppas ni lägger märke till den fina rosetten som prydde mitt hår idag? Den syns dock inte så tydligt här på bilden. Min tee är från ZARA om det nu är ngn som vill veta.


Idag har jag i alla fall bestämt mig för att jag ska välja latin nästa år, samt att antingen ha kvar ryskan eller välja italienska / tyska. VI får se vad det blir, jag har ju fram till påsk på mig att bestämma mig.
Jag har ryckt upp mig på senaste och börjat plugga mer. Även om jag fick bra betyg i ettan, så hade jag kunnat göra så mycket bättre ifrån mig. Jag tror att jag fick mina mvg för lätt när jag gick i grundskolan, inte på det sättet att jag inte förtjänade dem utan att det var helt enkelt ingen större utmaning. Det gjorde att jag inte pluggade tillräckligt, men nu så, nu är jag påväg tillbaka till mitt vanliga jag.  I will show u. I'm a struggler, right?

Uppe med tuppen

Jag kom upp 06:40 när klockan ringde, trots att jag somnade alldeles för sent igår! Det är mycket lättare att komma upp när det är nästan ljust ute, eller hur? Nu måste jag skynda att sminka mig - bussen går 07:53! O idag väntar jag mig att Sofia är på bussen med mig, annars blir det telefonterror :)


Hörs senare ♥
love

Andra avenyn

Jag började titta på det när jag var sjuk & det är ju för fan skitbra!!! Visst blir man lite negativ när det är på 1an, men give it a try. Som sagt, på 1an, tisdagar kl 21.00 för er som inte vet!
Kom hem från gympan för en liten stund sen så det ska bli skönt att krypa ner & kolla på det nu.
Vi körde nämligen hårdkörning med the girrrls - styrka & friståendeövningar stod på schemat! Det fanns även tid för lite trams idag - eller Sofia tyckte att vi hade tid för det i alla fall. Jodå, vi var inne i Tores förråd (vår gamla gympalärare) & letade efter lite skojjsliga prylar, Sofia ska bara "gå på toa" men vad gör hon? Jo, hon ropar tillbaka mig efter en stund o står med en jävla vattenpistol behind the corner om man säger så!
Crazy kid, yes u are. Du kan vänta dig en fin hämnd vännen ♥



Tidig skola imorn dessutom BLÄÄ!
puss lovelis

Max Factor - False Lash Effect




Den här mascaran fick jag av mamma på alla ♥ dag bland annat - det har jag ju helt glömt att säga! Provade i alla fall den idag för första gången & resultatet blev super! Den var verkligen skitbra :) Den har samma typ av borst som telescopic har, ni vet? Denna borsten är dock mycket tjockare, så fransarna får inte bara längd - utan även volym! Enda minuset var för underfransarna... Där behövde i alla fall jag isadora's build up-mascara för att göra det bra - därför ger jag den 4,5/5! =D

Tyckte jag var lite fin idag...

... i kjol & allt

Hade aschill dag i skolan idag - med endast en lektion.
Kom nyss hem från stan nu. Var där med bebo & fikade samt köpte present till Sofia! Äntligen :p hoppas hon blir glad, det har jag blivit, hehe.
Jag försökte få tag på syon idag ang. mina val men han var sjuk, så jag tog istället lite kataloger om olika utbildningar & så. Det kan verka lite tidigt I know, men jag har alltid tyckt att det är kul att kolla yrken. Faktum är att det är bara 1 år till man ska välja vad man vill göra efter gymnasiet, - oavsett om det är att jobba, plugga...

Nu blir det mat
Puss

Mitt söndags-mini-spa


Sådärja, då var man fin igen!




Choklad-ansiktsmasken hittade jag i badrumsskåpet, ett inköp från Gekås antar jag. Den rengjorde bra, men ni med känslig hy - akta er! Den började klia efter en stund på mig och under masken döljde sig en tomatröd och irriterad hy... aja, den blev ren i alla fall!
Naglarna fick bli rosa idag, fint va? :) Glömde ta en förebild på dem, men de var inte alltför vackra... De har äntligen fått lite längd... förut klagade jag alltid på att jag inte kan få mina naglar att växa, "de är alldeles för tunna", men vet ni - jag har kommit på att jag biter på dem! Jag har nog inte riktigt erkänt det för mig själv innan, men nu har jag gjort ett allvarligt försök att sluta. Hihi.
Jag har dock inte duschat + tvättat håret än, så jag kan inte skryta med min extrema renlighet som förra söndagen, haha. Jag ska peela mig idag också förresten, man får ju passa på nu innan man kan börja sola!
Nästa gång ska jag nog ska göra egen mask och egen inpackning till håret. Tycker sådant är lite skojjsligt ;)

Nu väntar jag på mat, hoppas mammsen gjort den klar! :*
l o v e, sara ♥

01 mars

Idag kan vi ju varmt välkomna våren! =D tycker inte att det ser så vårigt ute?... men... mars, april & maj räknas ju som vår!

Jag har pluggat matte på fm - duktigt va?! & nu tänkte jag visa det jag har inhandlat innan jag har lite mini-spa med mig själv här, som det brukar bli på söndagarna ;p



Den blommiga klänningen köpte jag som jag sa, igår. Tycker den är skitfin men den är lite stor på vissa ställen & lite mindre på andra... min kropp är ju som den är. Haha, men mamma kan ev. sy in den i ryggen. Om jag någonsin ska kunna ha en klänning i den modellen utan att den är i bomull, så får det bli denna. Den har skärp i midjan och den har stretchkvalitet. Klänningen med svart kjol var slutsåld i stan, men jag tänkte beställa den från webshopen nu ikväll. Får se om jag behåller den blommiga när jag får hem den klänningen. Skorna har jag ju tjatat om ett antal ggr innan...

Nehe, nu blir det mini-spa här hemma!
Puss!

RSS 2.0