Väla med mamma/hos Sara G

Hejhej!
Dagen började med (efter det hemska spindel-dramat), att jag och mammsen min åkte till Väla, precis som planerat :) Vi var där vid 11 och vi shoppade nästan hela dagen! Jag köpte en väst, en sjal, en mössa, en pyamas & självklart - mina älskade pärlor! Det är ett måste när man är på Väla =D Det var jättetrevligt med mamma :D:D åt supergod kinamat (nu kom jag ihåg att säga kinamat, ni som brukar mobba mig för att jag säger kinesmat) & fikade! Mamma är ju bara så bäst! <3 Hon köpte en skitsnygg kjol, typ pennkjol med knappar där fram & ett par svarta glansiga byxor. Vid halv 5-tiden drog vi in på IKEA, där mamma skulle kolla lite grejer, men vi köpte inget, så då åkte vi hem till Sara. Haha, det var väldigt svårt att hitta hit i mörkret... Det var en jätteliten avtagsväg in till huset. Vi körde fel ett par ggr, men det löste vi genom ca 10 samtal till Sara. Nästan iallafall.
Hur som helst, nu sitter jag hemma hos Sara, i hennes nya hus! Måste säga att det är riktigt fint! =D Dom har världens högsta tak & en liten, liten övervåning med ett sovrum och en toa. Supermysigt! Här är verkligen speciellt, inte som alla andra hus. Jag ska sova i eget rum och allt, hur lyxigt som helst! Det gillar vi! Har varit ute & gått med Saras hund Russo i regnet. Snacka om att jag var rädd eller... haha. Jag är så mörkrädd :$, speciellt när det är massa läskiga hus & konstiga typ traktorer o grejer :O De bor på en gård, fast inte på själva "gården-gården", utan i ett hus som ägarna till gården byggt till. Så det var läskigt där vid ladugården :(

Det jag köpte på Väla. Haha, jag köpte varma sulor till mina läderstövlar också, det glömde jag ju säga. Fråga inte varför jag tog med dem på bilden...


O så mina älskade pärlor
:* Har enormt mycket pärlor nu... Kostar röv gör det också. Men jag ska göra armband till mamma i julklapp & kanske någon mer :) Så jag var ju tvungen att köpa lite meeer (a) För er som inte upptäckt det än, så ja, jag älskar att pyssla


Nu ska vi gå och käka! Tjiiiiiiiiiiiiiiiing
/Sara & Sara (in the middle of no where)

EN SPINDEL I RESVÄSKAN!

INGET SKÄMT!!!! fyfaaaaaaan som jag skrek...
Mamma skulle upp & hämta lilla resväskan på vinden så jag kunde lägga ner min packning.

S: Tänk om dte är en spindel här i? Jag vill inte ha den väskan, gnäller*
M: Haha, dåå blir det du som går i samma kläder hela helgen?
S: Ah fyfan, aldrig att jag tar på mig kläder det legat en spindel på. Då får du köra ner på kvällen igen med en ny resväska med nya kläder, snyft*

Mamma går ner & pratar i telefon, jag ska precis stänga locket på resväskan och ser att något litet äckligt jävla skabbigt kryp kryper på väskan. Jäävlar vad jag skrek... Haha, mamma trodde att jag hade slagit mig eller något. Snabbt försökte jag stänga väskan så den inte skulle krypa in bland kläderna men buuhuu det var precis det den gjorde. Mamma sprang upp och kastade snabbt ur alla kläder och skakade resväskan.. Puuh, den kom ut. Tur att det inte var en sån jävel med långa smala ben. Då hade jag aldrig mer rört den väskan! Usch, hemska tanke.

Nu måste jag åka.. Vi är lite sena efter spindel-upptåget. Mama is waiting
/Sara


Kändis look-a-like

Haha, skitkul att se vem man vilken kändis man är lik :P
Joanna visade mig denna sidan för ett tag sen, men då hade jag ju ingen blogg så passade på att göra lite nya =D jag slog på stort o varierade olika foton, gamla som nya, för att de kändisar som återkommer, fast på olika foton, sägs vara sina dubbelgångare. Gjorde massa förut med andra foton, men dom har jag inte kvar :( Hur som helst, man kan se att på foton där jag var lite yngre (vissa bilder här är asgamla!) att Jessica Simpson är med på nästan alla & även Adriana Karembeu (vem är det?) På mina nya foton var Angelina Jolie med på många (?! - yeah right - tyder på att sidan inte är tillförlitlig)
Okej, nu är jag lite ego här men det här kan ju vara kul att ha till framtiden & så ska man kunna se skillnad mellan äldre / yngre (a)


Här har ni några smakprov ;)



Ny bild på mig





Ny bild på mig (Beyonce?!)



OBBBBBBS! inget smink






Bild från somras




Gammal bild

Chirsty Turlington 86 %
Sarah Michelle Gellar 83 %
Jessica Simpson 83 %
Stacy Keibler 83 %
Adriana Karembeu 80 %
Calista Flockhart 80 %
Gisele Bundchen 80 %
Shania Twain 80 %






Asmobbad bild jag vet ;) haha den är gammal





Denna är tagen år 2006




Här har vi en av bebo också :D haha det här ser ju lite kul ut att det är så många på mig & en på honom men jag provade jättemånga bilder med honom, men nästan alla var tagna för nära så den kan typ inte läsa in eller nåt :S helt skumt . Aja, här skulle han då vara lik Ashton Kutcher. Hmmm, ine i verkligenheten iaf :O (okej, inte för att jag träffat kutcher irl men ah ni vet ;)
Tycker bebo ser lite intryckt här med tänderna, men tror det är för att bilden är så bortskalad.
Fick också upp David Beckham två ggr på... där finns ju ingen likhet överhuvudtaget :S isf är ju Ashton mer lik som är mörk iaf.. haha, weard sida ;P men kul o prova iaf




Vill du se vilken kändis du är lik? :D Klicka här
Kan vara lite svårt att hitta, fråga om ni behöver hjälp :)




Hos Mormor&Morfar

Kom nyss hem :) känner mig naturligtvis lika fet som jag brukar när jag har varit där. Ibland funderar jag på om mat är umgänge, iaf när det gäller min släkt. Ska det umgås så måste det ätas? Inte en sekund där man sitter ner och bara umgås utan att det innebär mat. Förstår inte den grejen... Men men xd bättre det än åt andra hållet. Dessutom så är mormor bästa kockerskan ever. Så jag har inget emot det. Om vi räknar bort viktuppgången.
Men det var jättetrevligt där idag :) älskar min mormor&morfar! -bästa

Pratade med Sara nyss också & bestämde inför imorgon! Längtar tills jag kommer dit, det ska bli jättekul :D dom har flyttat så det ska bli kul att se deras nya. & innan mamma dumpar av mig där, ska vi naturligvis ta oss en shoppingrunda på Väla ;) brukar bli inköp från panduro hobby, oftast i form av pärlor när jag är där -miiwwh längtar!

Nu ska jag snart käka pizza :D mumsmums, det var längesen!
oh wuups, måste ju packa också!

. /S

Myskväll

Ååh vilken mysig kväll jag har haft med min älskling! Det vill vi ha mer av :$ Blir så glad & lycklig av att vara med honom. Han kom efter sin tenta (som verkade ha gått bra :), & vi bara myste heeela kvällen. Vi kollade också på Efterlyst med mami.

Saknar dig redan gubben :(

Nu ska jag krypa ner i sängen (som förhoppningsvis doftar Pavle nu, haha) & läsa VeckoRevyn som dimpde ner i min brevlåda idag. Imorgon blir det Smålandsstenar med mamma min! Då lär man ju inte gå upp 5 kg... haha. Smålänningar ni vet. ;)

Love Sara


jag&bebo i somras



Gratiskläder!

Hej alla!
Gratiskläder.se är en sida där du genom att samla poäng, får presentkort på antingen Gina tricot eller på H&M. Medlemsskapet är helt gratis. Är du inte medlem? Då tycker jag att du ska bli det så att du också kan ta del av detta.
Gå in på länken http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=99302, så kan du bli medlem + att du gör mig en tjänst genom att jag får några extra poäng! =D toppen va?


 Lycka till på tentan älskling! Längtar tills du kommer hit :*


/SARA!

Rosa Bandet - galan

Ikväll hade mamma en kompis här på besök, rektorn på Brunnsåker, hon långa, om ni kommer ihåg? (för er som gick på Brunnsåker då) . =) Åt mammas goda paj och lite sånt gottigt. Trevligt, trevligt!
Så har jag också sysslat lite med min scrap-booking i just looove it! Älskar att pyssla! Var nere på netto & köpte lite mer material :$ Har så mycket att jag inte vet var jag ska göra av det, men jag bara längtar tills det ska användas!


& nu senare tittade jag på Rosa Bandet - galan, och gud så berörd jag blev... Hade tårarna i halsen flera gånger -lipsill! Kan inte fatta att 7000 kvinnor om året får beskedet bröstcancer & att 4 om dagen dör i det... Tänk dessutom på de berördas nära & kära. Vill inte ens tänka en sådan tanke...
Något jag dock tröstar mig med är att 3/4 kvinnor överlever...
Jag hoppas verkligen att forskningen går framåt ännu mer med hjälp av de pengar som samlats in,
så vi kan göra framtiden ännu mer ljus.
Tyvärr vann jag dock inte någon bil, men den sista bilen vann någon i Halmstad. Ångest. Jag kunde väl fått den? Haha xd


                                                          
'Let it be love forever'
/Sara

Brother

Fredrik ringde nyss från London :) Han är där över höstlovet+ 1 vecka för att jobba på samma ställe som han gjorde hela sommaren (Rain Forest Café på Picadilly Circus - hur fan stavas det?) Hur som helst, argenturen han hade haft kontakt med tidigare, hade han precis besökt idag. De tog provbilder osv. & de vill att han ska jobba för dem verkar det som. Hann inte prata med honom så länge, men jag får nog info senare. Han skulle besöka de senare i veckan igen. & allt var bra med honom, förutom lite förkylning.


Bild från Ford Models, Super Models of the world

Nytt utseende

Äntligen har bloggen fått ett nytt utseende! :) Det var inte det lättaste, har fått ihop det genom att testa lite, fått lite hjälp av älsklingen men även genom http://designadinblogg.se. Skitbra sida, kolla den om ni är lika dåliga som mig på det här =D Den kommer nog ändras lite sen, men för att vara min första gång är jag nöjd. Ville egentligen ha bilder på mig&bebo där uppe på den sk. headern, där jag har tre egobilder. Jag har tyvärr inga nya på mig och honom så det kändes lite tråkigt att ladda upp gamla där..., men det kommer!

Jag och mamma var iväg på lite imorse, hemligt* för allmänheten. Blev lite besviken, menmen det var väl det jag visste :( Fast sedan köpte jag nya produkter till mitt ansikte, kommer rapport om dem senare!

Nu ska jag gå & äta lunch, hungrig är man som var uppe tidigt idag IGEN! Självklart väntar det även plugg idag.. Så jävla tråkigt att behöva sitta och plugga på ett lov, men jag har asmycket i skolan de tre dagarna direkt efter lovet.

  • Svenska
  • Matte
  • Engelska
  • Ryska
  • (Alternativ medicin - feng shui), påbörjad

/S


Bloggens utseende (till framtiden, när jag ändrar igen)

Laku noc

Ikväll kollade jag på tv & käkade pepparkakor (julvarning). Tittade på ett på program på TV4+ som handlade om olydiga hundar som tagit makten där hemma - "mannen som talar med hundar". Så duktig han var -hundtalaren, han gjorde värsta odjuren till lilla gosedjuret.
Så har jag precis pratat med baby, saknar dig. bästa pojkvän <3

Tänkte faktiskt dra mig om en liten stund, är redan trött, var ju uppe tidigt! Så det ska bli skönt att krypa ner i sängen. =D
Love Sara

Förresten, vad tycker ni om min profilbild? Kan inte bestämma mig om den ser typ maskulin/intensiv ut? =S Brottas alltid med käkbenen meine :(





Bygga naglarna

Nu har jag för andra gången byggt naglarna själv. Resultatet blir tyvärr inte lika fint som på salong, vilket man inte kan förvänta sig heller... Detta är ju mycket billigare. Man ser övergången lite mellan den byggda nageln och min egen, men när de växer ut kommer det ju till slut bara bli mina egna så då syns ingen kant :) Verkligen att rekommendera om man vill satsa på budgetpris. Lite fingerfärdighet behövs dock.


Såhär ser paketet ut, köpt på Kicks för ca 300:- så måste man köpa till en speciell sax för ca 170 :-


what u need (man kan köpa delarna var för sig också, men första gången är det nog bäst att köpa ett startpaket och senare fylla på med det som behövs)


Före


Efter




Nu ska jag hjälpa mamma med maten! Linnea fick lite strul med lägenheten så vi ska ses en annan dag. Därför gjorde jag naglarna nu i eftermiddag/ikväll istället. :D

Morning

Är just nu ensam hemma, vaknade dessutom kl 8 (!) idag så det är väl lunchdags för mig snart. Sitter här och har ångest för allt jag måste göra detta lovet :( Har skitmycket att plugga... Tänkte skriva färdigt antik-grekland-arbetet idag så är det klart iaf.  Jag, Joanna & Nathalie slog ihop våra arbeten (inte för att det var så mycket att slå ihop haha), så nu behöver jag bara skriva om den grekiska teatern! Känns skönt, eftersom jag har så mycket annat att plugga också.
Det blir dock inte bara plugg denna veckan, utan också en del roligt som att åka till mormor & morfar (torsdag) / till väla (fredag) med mamma, besöka sara (fredag-lördag) och gå på saras familjs inflyttningsfest (lördag) =D
Så hoppas jag att det blir någon tid med min älskling också, saknar dig redan gubben! Han har dock tenta på onsdag och resten av lovet är jag inte hemma så mycket, så vi får se när vi kan klämma in lite  tid för kärleken. Men det brukar alltid lösa sig på något sätt. :*

/S





Jag blir orolig

<3

Bio med bebo

Kom precis hem från bion vi skulle gå på - Step Brothers. Den var kul faktiskt =D u should see it. Har svullat pop corn som fan... Har känt mig fett onyttig denna helgen =( ångest på G? haha nessh!
& älsklingen följde mig heela vägen fram till dörren, så jag slapp känna mig rädd för otäcka odjur i min trädgård. nerdie! (a)

Nu måste jag gå & sova, för jag är bara så trött efter denna dagen. Den extra timmen tröttade ut mig, känns som det var en evighet sedan jag skrev mitt allra första blogginlägg imorse... men däremot har jag börjat på mitt feng shui-arbete lite smått & fått en hel del annat gjort som städning osv.



Du är underbar!


Sweet dreams / S .




Snubbarna i Step Brothers

Feng shui - ligger det något i det?

Okej, nu har jag städat, duschat & käkat lunch :) känner mig duktig att jag får något gjort...
Så har jag läst lite mer i min feng shui-bok, haha aså pavle mobbar mig som fan för det här :P (du behöver inte ljuga älskling).
Så man kanske skulle ta tag i sitt rum och möblera om det? Hmm, enligt vad jag nyss lärt mig om feng shui, borde jag göra om en del i mitt rum, men jag trivs bra som det är nu, så det blir nog inga större förändringar.
För er som är nästan lika nya på feng shui-fronten som mig, kan jag med min lilla kunskap berätta att det handlar om hur vi påverkas av vår omvärld - som färger former och material, och hur vi påverkas av energier som finns runt omkring oss. Meningen är att vi ska lära oss att leva i samspel med energierna och vår omgivning. Viktigast inom feng shui är de fem elementen, yin & yang och baguan, men även kraften chi som finns överallt, i materia, i människor och i rörelse runt omkring oss. Man ska också ge plats för ny energi, genom att slänga/sälja/ skänka saker som du egentligen inte vill ha, men som du kanske sparar pga att du fått det av någon eller liknande.
Jag tycker att det är jätteintressant & det ska bli skitkul att skriva ett arbete om det :) Tänkte även göra om lite småsaker i mitt rum, de viktigaste punkterna, som att ta undan saker under sängen, placera något kärleksfullt i "kärleks- och relationsrutan" (enligt baguan) och lite sånt...
Så jag tänkte gå o börja med det arbetet nu när jag kan lite mer om ämnet! Eller borde jag göra naglarna?... får se vad jag hittar på =D
Har också pratat lite med Linnéa idag, ska ses imon o prata lite & sånt, kommer nog gå bra :) så får jag ju gratulera till lägenheten! :D wishin' u luck

Ikväll blir det bio med min älskade älskling, Step Brothers står det på menyn ;) får se om den är rolig ;b någon som vet?


Puss alla!

Välkommen till min nya blogg!

Idag verkar vara en helt vanlig, riktigt tråkig, höstdag. Jag vaknade kl 9 (kl 8, eftersom vi ställer om klockan idag), hade dock ingen lust att gå upp när jag upptäckte det tråkiga vädret... Regn, dimma, blåst & även kallt skulle jag kunna tänka mig? Har inte vågat ge mig ut och kolla. En sådan här dag håller jag mig gärna inomhus, kolla på film, krypa upp i soffan och dricka te. Har precis börjat läsa en bok om feng shui, vilket jag tänkte fortsätta på idag. Det är egentligen till ett skolarbete, men jag tyckte det verkade skojjsigt så ska nog läsa lite i den boken idag med :) så väntar städning också...
Får glädja mig åt att jag i alla fall har höstlov!

Kommer troligen flytta över min (lilla) aktivitet från bilddagboken till min nu nya blogg istället.

/Sa®a
www.SariisC.blogg.se

RSS 2.0