Då sanningen kommer fram

Man brukar ju säga att sanningen kommer fram när man är full.
I så fall ska jag vara glad ikväll.
Min pojkvän är på fest och jag antar att det festas rätt rejält med tanke på den kassen han hade med sig dit.
Jag får ett sms med kärleksförklaring ungefär var 20:e minut. Jag märker också att det blir tätare och tätare mellan smsen ju senare det blir.
(Jag kan alltså inte svara eftersom jag inte har pengar på mobilen, men han fortsätter glatt att skriva trots han vet jag inte kan svara)

Ungefär såhär låter det:
20:42 Beba. Saknar mycket :(
21:30 Älskar dig älskling :) du är mitt allt <3
23:03 Beba älskar dig
23:46 Beba. Älskar :$
00:04 Vill pussa min älskling :$

VOLIM TE BEBO
är glad att du tänker på mig trots att du troligen har väldigt kul utan mig denna kväll ;b

fredag 30 januari

Efter skolan blev det som sagt fika med Glenda & Hiba :) vi satt på fiket i över två timmar, så ni kan tänka att vi hade riktigt kul och trevligt! Självklart tog vi oss även en runda på stan.
Förresten, jag har glömt säga att jag beställde hem en hårslinga med löshår för att se om färgen matchade min hårfärg. Det gjorde den faktiskt, men slinga var något mörkare än min, fast ska ändå tona om håret snart så då kommer det nog bli exakt sammat. Anledningen till att jag vill ha löshår är främst för att få tjockare hår, men även lite längre. Frågan är dock hur jag i så fall ska fästa håret, det finns ju en mängd olika lösningar... Vill inte heller att priset ska springa iväg alldeles för mycket. Så efter stan gick jag hem till Fian för att hon skulle titta på håret och råda mig lite o så =) hon provade att sätta i löshår på mig som hon hade för längesen, o wow så långt hår jag fick direkt! Kände inte igen mig själv alltså, men fint var det! Så tog vi ju oss även en liten promenad med Sigge, sötnosen ♥

Lite bilder från vår fika



My sweetnoses


hey jag är en old school mama' haha
koppen är för övrigt lika stor som mitt huvud ;p tss


så jävla söt


ha en trevlig fredagskväll gott folk
ciao

I skolan

Sitter på turismlektion som jag gör varje fredageftermiddag.
Känner att jag har lite halvsvårt med att träffa tangenterna här.. haha ;b
Hade boxning, styrka och stafetter på idrotten imorse, vilket resulterade i darriga händer och armar. Boxningen gör en fett slut i armarna -men det är riktigt roligt!
Nehe, nu ska jag vara lite aktiv här så jag förstår det vi ska ha prov på sedan.
 Efter skolan blir det fika med Glenda och Hiba! :D
Puss guys

Malmö-visit

Idag efter skolan mötte jag upp bebo på tågstationen för att ta en liten tripp till malmö! Det var faktiskt jättekul, vi hade damp på tåget haha typiskt oss ;b när vi kom fram hittade vi typ inga affärer dessutom så var det cpkallt... fast när jag såg Zara så blev jag skitglad och gick in där för att röja runt bland rean. Rean där är inte alls som här! Det fanns jättemycket rea-kläder fortfarnade, men det var liksom inte utplockat och bara massa fula grejer kvar, utan skitsnygga plagg som jag skulle kunna köpa på fullpris. Dessutom hade de en skitsnygg jacka som skulle passat Pavle perfekt. Jag har dock märkt att deras storlekar är lite småkonstiga, för det var XL på jackan han provade och den var för liten? SKUMT! Jag köpte i alla fall en vit tee med tryck & en blå top med 3/4 ärm. Båda i jättemjuk, skön bomull =)
Jag hittade lite saker på Monki också, men det blev inget med det ;D man får ju spara lite på pengarna...  hihi
Självklart tog vi oss även en kebabrulle ;) första gåmgen jag åt det (jag vet, jag är lite efter, men brukar inte vara så glad i kött) & det var faktiskt helt okej. Vet ni? På hemvägen hade vi inte så mycket damp men däremot så fick jag fett med skrattdamp på en annan! Haha, aså människan sitter med en BANDSPELARE - folk, en bandspelare hade man i början på 90talet... DESSUTOM så sprutar det högt och ljudligt ut ORKESTERMUSIK ur hans fina små (stora) hörlurar! Hatar den sorts jazzmusik alltså. SÅ jävla störigt. Okej, man ska låta alla vara som de vill, jag vet, men jag kunde inte låta bli!
(märkte att det blev lite dålig svenska i inlägget här men alla har bombat mig på msn sedan jag kom hem så det fick gå snabbt, hoppas det går att läsa ändå ;)

Isbanan på torget + en julgran som ännu inte är borttagen
en hand i byxan, en i jackan? ;P






heidi says fuck off


jag är förälskad.




Herregud! Denna bilden har Pavle helt missat att skicka till mig... Den är tagen i somras då han var i Serbien. Ser ni hur fint det är? O det ser så varmt & skönt ut med... Jag vill dit - helt klart! Jag ska dit.

Jag vill ha en hund!





Har alltid velat ha en hund ända sedan jag var liten... då var det golden retriver som stod på önskelistan.
Hur länge som helst har jag sett en hundras på stan och i oika sammanhang, som jag tyckt är jättefin, men inte vetat vilken ras det är. När Melanie köpte hund i julas, fick jag äntligen reda på vilken ras det är. -en amstaff! Snacka om att jag är avundsjuk eller! De är så sjukt fina... En annan ras jag tycker om är rottweiler, fast jag har aldrig haft hund & de här raserna hade antagligen käkat upp mig. Borde kanske börja med en söt liten chihuahua...
Brukar vara inne på Blocket & titta på söta hundar, får nästan för mig att jag ska köpa en på riktigt ;b

Sitter hemma & är sjuk - someone, give me a dog?
:)

home sweet home :)

Att jag försov mig innebar att jag fick åka bil til skolan eftersom min andra lektion började samtidigt som min brorsas första :) Vi hade svenska & började idag med skriftliga argumentationer. Jag tycker om att argumentera och har alltid åsikter om saker så det ska bli kul! UllaBulla (spankslärare) var sjuk idag så det innebar dubbehåla för mig. Jag känner mig så jävla duktig - för vet ni? Jag stannade kvar på skolan i 4 timmar för att vänta på retoriken! Detta gjorde jag för att Håkan (retorikläraren) läser min blogg och jag kände inte för att göra några confessions här att jag dissade hans lektion. PLUS att jag tyckte det var viktigt att vara med på genomgången. Träffade faktiskt baby på hålan så den blev helt rolig då (a) hihi

Äntligen är jag hemma för dagen nu i alla fall, gick för att träna småtjejerna direkt efter skolan, sen hem för att kolla på Top Model and here i am =)
gaaah jag gillar elina i top model -hennes ansikte är så jävla fint, men det är precis som de säger - hon är så kontrollerad! VÅGA släppa loss.

puss ♥ kram

Jag har försovit mig!

Uuuups! Jag börjar om 10 minuter & här måste det duschas, sminkas o bytas kläder! Wish me luck.
Cya later!

Heels by Asos



Någon av de här skorna från Asos skulle jag vilja ha. Gladiatorstuket är så snyggt! Likaså nitarna på pumpsen till höger! Har precis gjort en beställning från Asos - det blev dock inget av dessa skorna, men kanske nästa gång?


(sitter på turismlektion och lyssnar med ena örat på läraren)

Belöning

Dagen har bestått av plugg, städning & matlagning. Så nu ska jag gosa ner mig i soffan med filt, kudde och hela kittet,  ja - glass också :) så gott va! Roligare än såhär blir det inte idag!
Vi hörs imorgon sötnosar :*

Förresten, tack för alla gratulationer igår. Så söta ni är mina vänner <3

Jeans



Ingen har väl undgått att jeans är en av de stora trenderna i vår (inte för att det någonsin är omodernt)?
Det ska vara jeansmaterial på jackor, skjortor, västar, klänngar osvosv. Helst slitet också ;)
Jag gillar det supermycket! Jeans är alltid snyggt & det passar i i princip alla tillställningar... oavsett om det är lite finare eller om man ska ut.  

Själv har man hittat en jeansklänning/skjorta som är jättefin :) maybe inhandla imorgon

En dag att minnas...

Har inte bilder från hela dagen, men här är lite i alla fall... Vi stannade i Hstd istället för att åka till Gbg som planerat.
Sjukt mysig dag måste jag säga... :$

Lunchade på Peking 




Jag tvingade ut både Beba & Pavle i kylan på promenad ;b elsisen fick gå i koppel för första gången o hon hade faktiskt inte så mycket emot det, men hon var typ rädd för mökret. Ser inte bilden på dem både söt ut? HOn ser ut som en liten skrutt jämte honom.




älskadeälskade älskling
jag hoppas det blir många fler fina år med dig

<3

2 år - 090124

Tänk. 2 hela år har gått sedan vi satt på soffan där i kattegatt (för mig var det glamoröst, okej?)... Jag kommer faktiskt ihåg dagen som att det var igår. Så små vi måste varit! Pavle var lika gammal som jag är nu när vi blev tillsammans. Hur kunde han stå ut med en 15-åring? Okej, 16 var jag nästan... men ändå! Haha.
När man säger 2 år låter det nästan lite skrämmande, men ändå så underbart. För det har ju varit 2 år med dig.
Fina älskling <3


Här hade vi varit tillsammans i ca en månad




Nehe, nu hinner inte jag sitta här & skriva mer kärleksförklaringar, hihi. Måste göra mig iordning, ska träffa bebo kl 11.
Ha en fin dag allihopa <3

Men ge mig sommar

Väldans tjata från mig, va? Tittar på gamla bilder o drömmer mig tillbaka ett halvår..
Sommarkvällarna saknar jag mest, & beachen såklart.
Visar bilder på min & pavle, bara för vi har 2 år imorgon ;) tjuvstartar lite på firandet haha

Jag var lite ego i min egen trädgård! Vädret var underbart & jag kisade i solen


Pavle går balen i Tylösand



Hjärtat tar studenten
(har många fina bilder från hans student, med familj & släkt - men man vet ju inte vilka som vill vara med på bild på en öppen blogg...)


Dagen innan bebo åkte till serbien... var så ledsen :( men ändå glad för hans skull såklart...
Kommer ihåg att han inte ville vara med på bild, haha, jag tog jättemånga där han höll handen för ansiktet & till slut fick jag till en bild



 Kommer kanske lite mer sommarbilder en annan da, från annat än bara på mig & baby. Det vill säga, nästa gång jag få sommarlängtan (fast det har jag ju hela tiden) 

Oversize á la Topshop



Oversize-plagg är ju bara så sköna. De som är lite längre, ex. den gråa kan man slänga på ett par tights till. Så skönt - & snyggt! Älskar verkligen den gråa! Sen så gillar jag puderfärgen på toppen i mitten & det blåa linnets rygg är snyggtsnyggtsnyggt! Eeeeverything from Topshop!

What's up - friday ?

Jag hade så sjukt ont i magen idag, så jag gick hem efter idrotten... det var turismen som förvann där men jag kan lika väl göra de uppgifterna hemma som vi skulle göra där idag :) jag tog en promenad hem från Sannarp som det brukar bli på fredagar & på vägen skulle jag gå inom CUBUS för att köpa ett par byxor som jag kollat ut förr. Jag hade bara med mig 200 :- (byxornas pris, ja! -sjukt billigt), men ojoj.. råkade hitta en grå tunika på rea. Inget jag skulle köpt på fullpris kanske, men när det kostar 30 :- kan man ju inte låta bli, eller hur? Så byxorna är nu undanhängda & ska inköpas senare idag eller imorgon istället!  ;-)

what's up for tonight?

Love, Sara
imorgon... <3

Hacking på Sannarps hemsida, nr 2

HERE WE GO AGAIN - folk har inte liv ?!
Det här ser man när man loggar in på Sannarps hemsida... Dessa äckliga bilderna förstör min blogg, men tänkte jag skulle visa....
ÄCKLAS SÅ JÄVLA MYCKET... Datoransvarig borde kanske ta o kolla över säkerheten?

Klicka på bilderna för att se dem (inte för att det är mycket att se). Ville inte att man ska se äcklet så fort man går in på min blogg ;b

  

Mammsi, soulmate - yes





Fikade med mamma för en stund sedan. Vi åt semlor som mormor & morfar hade skickat med (mamma var där idag =) Denna dagen har varit sjukt onyttig så för att känna mig lite nyttig - tog jag en kiwi! Haha, det är ju inte så att det jag ätit försvinner för det men nu har jag ju tillfört kroppen lite vitaminer i alla fall ;)
Mysstund med mamma tackar vi inte nej till - är det inte toppen med mammor liksom? Mammsen kan man alltid lita på & det bästa av allt - man kan prata om saker som man inte kan prata om med någon annan...


Jag älskar min mamma <3

wishing outfit

Titta vilken härlig våroutfit! Skulle jag mer än gärna bära när värmen börjar komma... Vill inte vänta mer! Bara gårdagens sol gjorde mig i och för sig väldigt glad :) solen gör mig lycklig på något sätt.
Den söta blusen från
topshop kan man knyta åt vid höften också - tror den blir ännu finare då! & det där blåa armabndet från asos... vill ha!!! Skorna hittar du faktiskt på H&M.




Förlåt för den dåliga uppdateringen mina vänner! Jag ska skärpa mig
:)
Nu väntar turism-böckerna (kom nyss på att jag har en rätt stor läxa i det tills imorgon) & snart en mysig fika med mamma... Semla står det på menyn ;)

Frånvarande

Sjukt trött är jag idag & plugga behöver jag... så mycket roligare än såhär blir det inte.
Skriver senare :)
puss

Dagens mysiga

Jag & baby var inne på Ticket idag, men vår lilla lösning gick inte att fixa genom dem, så nej, i så fall får vi ordna det ensamma =) let´s se... & vet ni? När jag satt på bussen hem från stan innan idag, så skrev hon som satt jämte mig, sms. Jag bara kolla förbi, ni vet sådär snabbt, så ser jag ngt med ordet bredvid. Jag blev lite nyfiken och försökte se vad hon skrev (haha aså jag brukar inte göra så men jag kände ju ändå inte henne så jag brydde mig inte eftersom jag trodde hon skrev ngt om mig), o hon ba "nej, tjejen bredvid mig sitter med benen ihop". Jag ba hahhaha WHAT, sen så kolla jag bort. Men fan va konstig människa?

Jag satsade på myskläder idag med leggings, lång tajt grej & så en kofta =) o så mina uggs på det



Hade tråkigt när jag väntade på bussen - den var nästan 10 min sen! :S
(titta inte på mina naglar gott folk... nu gjorde ni det bara för att jag sa det haha, men jag ska fixa dem ;)

C-vitamin för tråkig vinterhy



Det här vårdande c-vitamin setet skulle jag mer än gärna vilja ha! Min hy är verkligen torr & trist nu. Lite c-vitamin borde den väl bli uppiggad av? =D
Hur låter det inte med en 28-dagars tablettkur för att ge huden extra lyster?
(the body shops krämer ska också vara bra för hyn, eller i alla fall bättre än många andra, & de luktar ju så gott... så man kan lugnt använda tycker jag hihi)

Jag vet att jag skulle plugga, men ni vet - jag ska bara...
Nu måste jag i alla fall duscha för sedan ska jag bege mig!

Mysmorgon


Rihanna & Justin Timberlake - Rehab
de underhåller mig denna morgon

Jag sitter här med ryska-boken, datorn & god frukost & ska ha lite mysmorgon, för idag börjar jag kl 11.30. Har ett litet ryskaprov imorgon, men jag tycker att den boken förstör min mysmorgon, så det blir mest témys & datormys. Haha. Jag slutar 13.40 idag, så jag & bebo ska in till Ticket för att kolla lite resor. Vi har en liten ny idé nu, men vi får se hur det blir :)
Det är i alla fall bestämt att det blir jag & daddy som åker och hälsar på Fredrik i sommar =)

Åter till ryskaboken...
Puss & kram

Resefeber



Bebo var här ikväll och myste eftersom vi inte setts på en vecka... Saknade bebo <3 Vi åt vår familjs special thaimat & sedan kollade vi lite solresor. Jag har verkligen haft ångest i typ en månad för sommaren. Jag vill ner till Serbien så Pavle kan visa mig runt där nere hihi, det hade varit asgrymt. Tänk Belgrad! BELGRAD! Det hade man ju inte tackat nej till... Men ska man bada så måste man tyvärr ner till Montenegro.
Det andra alternativet är att ta en charter ner till antagligen Grekland, Rhodos. Jag tror det är vad jag & baby behöver. En vecka helt ensamma & bara tid för varandra. Det tredje aternativet är att ta det lite lugnt & se vad som händer, ex. ev hälsa på min brorsa i London för som det ser ut nu så kommer han att bo där då (eller om jag drar dit med en kompis/ ensam), men också besöka Sthlm eller möjligtvis ta en sista minuten någonstans.
Vi får se, men det känns mer & mer som att det lutar åt den där mysveckan i Grekland. Haha, vilket i-landsprob vi fått - VI KAN INTE BESTÄMMA VART VI SKA RESA!

Bilderna är från Rhodos, Pefkos, men ska jag åka dit vill jag helst bo i Rhodos stad/Ixia, fast vi har hittat ett asnice all inclusive-hotell i Faliraki. =) Man kan ju alltid ta taxi in till Rhodos stad ett par ggr. Någon som vet lite mer? =)

Good night & sleep tight
Love, S

Det där med hudkrämer...

  Jag som alltid har haft väldigt torr hy, ända sedan jag var liten, har alltid fått smörja in mig med olika krämer som sägs hjälpa huden att bli len. Jag har väl egentligen provat det mesta, salvor från tex. H&M som  Nivea och LdB, men även salvor som läkarna skriver ut. Man kan tro att dessa krämer ska vara mycket bra, Nivea t.ex. är ett stort märke som borde ha bra kvalitet. Eftersom jag alltid varit så torr, har läkare ordinerat speciella krämer som man köper på apoteket (ex. på dessa är Locobase, Mini Derm, Propyless osv.) Dessa borde ju verkligen vara bra?

Tyvärr så är det inte många produkter på markanden som håller måttet.

 

LdB - en bra hudkräm?

 

Vet du egentligen vad det är du smörjer in dig med? Alla de krämer jag har nämnt (inklusive de man köper på apoteket) innehåller nämligen något som är rent skadligt för kroppen. Mineralolja kallas det.

 

 Mineralolja – vad är det för något?

  • Bildas av dött växtmaterial långt ner i jorden.
  • Namnet låter väldigt bra när du läser innehållsförteckningen, eller hur? Oljan innehåller trots detta inga vitaminer eller mineraler.
  • Det är helt dött & huden har inget att ta upp i det
  • Den blockerar mellan 4o-6o % av kroppens porer. Du tror att du bli len & fin, men i själva verket blir kroppen beroende av krämen som innehåller ämnet. Huden blir aldrig mättad och kräver bara mer och mer.
  • Mineralolja används också till bilmotorer och som symaskinsolja.
  • Huden är ett stort organ & tar in det som den utsätts för. Studier har visat att när du applicerar mineralolja på kroppen, lagras det i kroppen och det finns risk för ledinflammation.

 

Det skadliga ämnet – känn igen det i innehållsförteckningen

Kolla på innehållsförteckningen på dina hudkrämer & se vad de egentligen innehåller. Ämnen som kommer från mineralolja är:

  • Ozokerit (ingår t.ex i maskara)
  •  Polyisobutene (ingår t.ex. i lipgloss)
  •  Mineral Oil
  •  Petrolatum
  •  Paraffinum
  • Liquidum
  •  Vaselin
  •  Paraffin
  •  Mineralolja
  •  Petroleum
  •  Paraffinum
  •  E 905.

 

När min pappas fru öppnade sin egen massörsalong & började sälja hudkrämer, talade hon om det här för mig som jag nyss har beskrivit. Hon gick en kurs i detta & hon blev istället rekommenderad märket Dermanord. Jag fick prova hela serien och jag kan säga att jag har aldrig varit så len i hela mitt liv. Trots alla olika krämer jag har provat. Dermanords koncept är att framställa hudvårdprodukter som är naturliga, utan syntetiska ämnen som mineralolja (ja, det är syntetiskt och lägger sig som plast på huden). Använder du Dermanords produkter behöver du inte hålla på att mata huden med ny kräm hela tiden, utan du mättar huden med salva och sedan behöver du inte smörja in dig på ett bra tag. Det funkade till och med på mig med kruttorr hy! Dermanords produkter är helt utan dessa syntetiska oljor & 100 % naturliga. Deras produkter är gjorda på jojobaolja och sheasmör. Dessutom är de miljövänliga & testas inte på djur.

 

 

 Tyvärr använder jag inte alltid dessa produkter. De är rätt dyra, men frågan är egentligen vilket som är bäst? En dyr, riktgit bra kräm, som hjälper din hy att bli återfettad och som du inte behöver använda ofta för att hyn ska fortsätta vara len, eller en lite billigare kräm som du ständigt behöver använda för att du ska kännas len i hyn och som dessutom är skadlig för din kropp? Den dagen jag flyttar hemifrån och själv tar ansvar för vad som ska köpas in till hemmet, ska jag låta Dermanords produkter flytta in i mitt badrumsskåp.

 För mer information, besök Dermanord's hemsida, eller någon av deras äterförsäljare. I Halmstad finns det en på Lilla Torg vet jag :)


Minderåriga

Haha, vet ni? Jag glömde berätta en sak innan. När jag kom hem från skolan idag, skulle jag ner till stan för att köpa byxorna jag visade innan.  Först tänkte jag ta bussen men orkade inte vänta på den så jag traskar där snällt på brogatan o när jag går förbi godisbutiken aladdin, kommer en kille fram till mig. Han ba "du, kan inte du köpa ut ciggaretter åt mig" jag flina lite o ba "haha nej". Jag fortsätter att gå o hör hur han + hans två kompisar ropar efter mig "men snälla..."
MEN SNÄLLA NEJ säger jag! Konstiga människor finns det gott om ;b jag tänker inte köpa ut åt någon haha jag är fan inte ens själv 18 om man nu ska tänka så?

Inatt somnade jag faktiskt vi 1-tiden & för att vara nuförtiden, så är det ganska tidigt för att vara mig... Tack vare Jenny & min bror kunde jag nana sött hela natten. Det ska ni veta! O nu blir det dags att sova igen. Jag är lite halvkrasslig så har mest tagit det lugnt idag :)

Godnatt mina vänner

Now, they're mine



Så jävla snygga!
Sitter som en smäck gör de också.
Slitna jeans har ju en viss tendens att gå sönder så jag satsade på detta budgetparet för 399:-  
De flesta slitna jeans har ju bara smala trådar som håller ihop hålen & de blir inte fina om de trådarna lossnar! Då känns det bättre om de är billiga än om man betalarflera tusen!
Helt enkelt, ett skitbra köp!
Du hittar de på Gina, men skyndafynda - de tar slut nästan direkt!

Nu kommer jag igång igen , ska ni se!

Efter skolan, som på torsdagar slutar kl 12 för min del, cyklade jag in till stan (förresten så hittade jag mitt busskort idag så nu ska jag börja vara lat igen, hihi) för att möta pappa på åhléns. Där åt vi deras underbara tacosbuffé & pratade om allt möjligt. Sedan blev det en runda på stan, först själv, sedan med min bror. Jag hittade ett par plagg som jag ev. ska köpa imorgon & brorsan köpte mössa och letade efter jeans & skor. 
Nu i eftermiddags har jag varit ute & övningskört med mamma & sedan åkte vi ner till TK för att köpa träningskort! :D eller klippkort är det jag har köpt, för jag gillar inte att känna mig så bunden. Nu väntar jag på en inskolning, Jenny! Haha nedå, jag har faktiskt tränat på TK förut, fast det var bra längsen.

Haft en bra dag ni också ?
:)
Love Sara

För två år sedan...

... satt jag troligen & drömde om en ganska nyfunnen prins som ännu inte var min. Jag kommer ihåg hur det pirrade i magen av tanken på dig. Vi blev kära & den 24/1-o7 blev vi tillsammans.
10 dagar kvar till vår tvåårsdag idag <3

Slitet ska det vara!



De här snyggingarna provade jag på BikBok för ett par veckor sedan, men köpte de aldrig pga att jag inte tyckte att de satt så bra på mig. Varför gjorde jag inte det? De är ju så jävla  heta!
Kanske borde gå in o prova eeen gång till?


Härliga onsdag


Jag tog en promenad hem från skolan idag, istället för att ta bussen. Jag älskar ju att gå :) Det var jättehärligt trots dimman. Pavle sa att det var jättefint väder i huvudstaden idag med sol & allt. Kul för dem.
Vi har gjort lite shcemaändringar (eller ska) & jag kan säga att det kommer bli fett soft. Min onsdag präglas annars av hålor. Eller ja, två håltimmar. Ryska, som ligger sist på dagen med en håltimme precis före, flyttas upp till morgonens håla, vilket betyder att de båda försvinner & jag kommer att sluta 1 1/2 timme tidigare. DESSUTOM medför detta att det blir mycket lättare att ta sig upp till spanskan på morgonen. Kan det bli bättre? :D



Jag vill ha! -till våren

Som ni kanske märkt så är jag helt inne på våren & har inte fattat att jag kanske behöver köpa mer varma kläder innan jag borde köpa och vara sugen på kjolar, tunna tröjor, ballerinas & allt som är vårigt. Jag vet i alla fall, än så länge, en del av det jag vill införskaffa till våren. Fast det kommer säkert att tillkomma hur mycket som helst.

♥Söta tunikor & klänningar

♥Fina skojortar/blusar & toppar
ex. den här från Gina som Jenny köpte när jag var med henne (jag vill också för den är så himla fin, men den var slut i min storlek - kanske beställer den från hemsidan?)



♥Vita, gärna lite lösa tee's med snygga tryck (även randigt, blått & korall känner jag för just nu)

      


♥ Väst; det känner jag fortfarande för än så länge

♥Smycken i läder, guld & fina färger





♥Skinnpaj (längtar tills jag kan ta fram min & faktiskt inte frysa i den)

♥Slitna jeans
                           
                                                                                           

♥Jeansshorts (brukar finnas på H&M - köpte ett par skitsnygga där förra sommaren)

♥Jeanskjol



♥Kjol med hög midja & vippig nedtill; ex en sådan som jag köpte på BikBok (har inte visat den här än har jag för mig?).
Till den vill jag ha ett instoppat vitt linne eller en tajt tee samt ballerinas eller vita, somriga sneakers (se nedan)

♥ Chinos (skitsnyggt att vika upp och ha till gladiatorskor, men även till klackar som jag hade på trettondagsafton)




♥Gladiatorskor (ni såg mina favoriter häromdagen)

♥Vita sneakers



♥Pumps

♥Ballerinas

♥Ankleboots
De här från Bianco är så jävla snygga, men jag har ett par heels i mocka som ser ut som ankleboots om man har dem innanför byxorna ;)



Jag tror jag ska göra en asos-beställning snart, för de har såå mycket fint. Då ska ni få se vad jag menar med söta tunikor, klänningar & blusar!

I och för sig finns det jättemånga modebutiker på nätet som har verkligt snygga grejer! Toppen för oss som bor i en stad med inte alltför stort utbud... tyvärr blir det inte av så ofta att jag beställer :( bättring där!
Mer om mina vårinköp + vad jag VILL ha kommer senare!

Nu ska jag läsa andras bloggar & kolla runt på nätet, sedan ska jag krypa ner i sängen för att titta på tv & messa lite med baby innan jag ska sova. Sounds cozy? :)
Godnatt på er ♥

Kärlek till Top Model

Nu har jag äntligen pluggat klart på matten =) Jag vet inte vad jag kan och inte, men det känns okej. Det får helt enkelt bära eller brista imorgon. Jag vet att jag har varit alldeles försent ute denna gången, så man får väl skylla sig själv lite (eller mycket). Nästa kapitel ska jag köra hårt på ;) Vädret har bara varit sååå trist idag, det har varit mörkt i princip hela dagen + regn. Snacka om att vilja ha vår NU, men det blir säkert att hålla ut minst två månader till innan man får lite vårkänslor...

Nehe, nu ska jag äta mamma goda semla framför favoritprogrammet top model. Någon mer än jag som älskar det? Det
räddar min dag som nästan bara har bestått av plugg!




Bye! ♥




Söta strumpor



Jag älskar TopShop's söta strumpor. Jag fick det av Pavle en gång när han var i Sthlm (vi har ett litet internskämt om mig & strumpor, det var därför) & de är bara så sköna och urgulliga. Ett par har tyvärr gått sönder :( men Pavle är ju i Stockholm nu också! :D haha



Måndag , ny vecka

Imorse hade jag tänkt att promenera till skolan, men jag troode att vi började 20 minuter senare än vad vi gjorde, så det fanns ingen extra tid till promenad. Därför skulle jag istället ta bussen, men 2 minuter innan den skulle gå stod jag hemma & undrade var i helvete mitt busskort var. Detta resulterade att det blev en cykeltur till skolan istället, men det är lugnt :) Jag gillar att cykla.
Jag & Melanies var hos syon idag för att byta retorik mot personaladministration, om det nu finns platser kvar i den gruppen. Det återstå att se imorgon då vi ska söka upp den lärare :()

Nu blir det till att plugga MATH! Prov på onsdag och jag känner mig lite... osäker?
Det är bara att kämpa på!

Saknar bebo
 Love,  Sara

Gladiator-skor




   


Jag är sugen på att redan inhandla ett par snyggingar till Gladiator-skor :) Jag vet att det fortfarande bara är januari, men man kan ju ligga före lite med vår-kollektionen? Varför inte liksom?(Längtar sjukt mycket till våren)
Jag gillar de längst upp till vänster starkt, men de kanske är svåra att kombinera eftersom de har ett så högt skaft, likaså de längst upp till höger? Längst ner till höger är nog riktigt snygga, bara de inte är för blanka i lädret. Eller ska man köra på den lite mer klassiska modellen, längst ner till vänster?
Hjälp mig, vilka skor tycker ni är snyggast? :) Eller borde jag vänta tills jag åker till Gbg om ett tag?

Galen

Det enda jag har gjort denna helgen är att ha pluggat & (idag) suttit vid datorn för att fixa till bloggdesignen. Det känns i alla fall så! Igår hade jag lite kul då bebo kom hit på kvällen och stannade ett par timmar, annars har det varit lamt med matte-boken & innesittarkvällar.
Dessutom har jag kommit på en sak - jag har blivit en bloggnörd! Jag älskar att sitta o skriva inlägg om allt möjligt, ändra designen, läsa andras bloggar osv...  Men visst är det kul? =D att jag inte har kommit på att blogga tidigare än för 3 månader sedan!

Jag som älskar Top Model & har följt nästan alla säsonger sedan det började, har missat de två första avsnitten för i år! Fy! Men jag kikade i tv-tablån idag och såg att båda avsnitten går i repris idag - kl 18.oo respektive 19.oo. Så bänka er, ni som inte har sett det :)

Ha en fortsatt trevlig söndag mina vänner :)
Puss & kram

Min kärlek


Älsklingen sitter i tåget påväg upp till Stockholm! Jag saknar honom som jag alltid gör när jag inte är med honom, men det är helt annorlunda när han inte är på hemmaplan. Om vi inte ses på 3 dagar, fast han är här hemma i Halmstad, saknar jag inte honom lika mycket som jag göra ifall han är borta 3 dagar någon helt annanstans. Tycker ni också att det är så, eller är det jag som är knäpp? Egentligen är det ju samma sak... men jag tror det är distansen som gör att det känns omöjligt & då saknar man ännu mer. Just för att det verkligen inte går.


Pido por tus besos
Que nunca te me vayas
Que soy yo quien te ama
Me muero por besarte





Fina, fina baby. Jag visste inte att jag kunde känna såhär för någon.
Jag älskar dig så mycket, tanken av att inte leva med dig gör ont i hjärtat

Magkort till sommaren ?


Jag har hört att 80- & 90-talets trender inom modet hade tänkt ta sig tillbaka redan. Den bara magen ska komma tillbaka, dessutom gärna kombinerat med hög midja!  Haha, skrattar lite åt det här alltså :b kommer ihåg när jag & Linnéa var små & fick våra tröjor magkorta genom att dra ihop tyget där framme på tröjan och knyta med en tofs! Så hemskt, hahaha! Även slits, alltså ett stort sprund på klänningen/kjolen ska komma tillbaka!
 Även mocka, paljetter & skinn kommer att vara modernt till våren! Jag som var & ryckte i en grå paljettväst innan nyår. Fast grå känns lite tråkigt till sommaren. Jag älskar ju korall som sagt... men har dock redan rätt mycket av den färgen!

Jag har redan hittat massa vårkläder som jag skulle vilja inhandla, men jag känner att jag borde hålla i pengarna ett tag. Det kommer ju komma in så himla mycket mer så man får väl lugna sig lite med att köpa allt för mycket tunna kläder :) kommer säkert vara kallt ett bra tag till (tyvärr)...

Godkväll

I'm back! Var så trött igår efter skolan, så jag orkarde inte ta mig för att skriva något. Jag slutade vid 12 igår, men eftersom jag att jag fick reda på att jag ska ha matteprov på ONSDAG, så fick jag börja plugga redan igår. Det var det jag skulle gjort på jullovet, menmen... Det är verkligen synd att jag inye gjorde det för nu sitter jag med ett helt kapitel som jag måste lära in. Det blir till att nöta nu!
Som ni kanske ser så har jag börjat att förändra utseendet på bloggen idag med. Oroa er inte, den kommer inte se såhär hemsk ut när den är klar :) Jag har ändrat det mesta som ska ändras, men något gör att inte allt vill komma upp rätt så nu ser det ut såhär. FÅr hoppas att det fixar sig under natten! Jag är faktiskt riktigt trött & ska nog sova snart!

Puss på er där ute ♥

me in the summer of 08

ÅNGEST

Skolan börjar imorgon! Känns skönt att första lektionen är med Håkan, för det är vår mentor! :) Retorik står det på schemat & det är nytt för terminen så det ska bli spännande! Fett med jobbigt att vi börjar 8.20 dock... Jag med mina sena nattvanor.
Var & åt ännu mer god mat hemma hos Pavle idag! De hade grillat en hel gris men vågade inte smaka på den idag heller... någon gång måste jag göra det xD
Innan jag var hos Pavle, var jag i stan för att lämna tillbaka ett linne (det var stängt förra gången jag var där) men det resulterade i att jag hittade massa annat fint jag ville köpa istället... KORALL SÄGER JAG BARA! Har älskat den färgen superlänge men nu när det börjar bli vår längtar man efter den igen! Det måste bli mycket korallplagg i vår! Får hejda mina shoppingbegär snart :b Där träffade jag på Jenny så vi gick runt en stund innan jag skulle ta bussen. Känns som att både jag & Jenny är inne i en shoppingperiod där det är liiite svårt att hejda sig. O juste, tog även en dog-walk med Sofia (Sigge) innan stan!

VET NI? :D ikväll kommer brorsan hem! Kanske sent så vet ingte om jag ser honom förrän imorgon.

VT 09s schema för min del - softare än förra terminen i alla fall ;)
(slutar 14.40 på fredagar, fick inte plats i paint)

Så suddig den blev :O

Yes jag borde vända om dygnet

Hello dear friends =D allt bra idag?

Jo aså jag måste verkligen vända om dygnet. Har gjort ett antal taffliga försök de senaste dagarna genom att ställa klockan på typ 9.45, men det resulterar oftast i
1. Jag snoozar om 100 gånger (typ en timme MINST), drömmer vidare och tänker varje gång jag vaknar hur jävla mysigt och skönt det är i sängen. (Inte riktigt medveten om vad som händer, utan gosar nöjt ner mig i kudden)
2. Efter typ en timme börjar jag bli medveten om att det inte är en tjatig kompis (haha, ja, jag har drömt det. men misstolka mig inte - det var en dröm, ok? =D) jag försöker få tyst på varje gång jag ställer om klockan utan WUPS klockan blev visst 11 eller 12. HATAR att sova så länge! Hela dagen blir ju förstörd.
3. Då jag inser morgonens misstag går jag surt upp och bestämmer mig för att ikväll då, då ska jag fanimej gå & lägga mig tidgt.

Klockan har redan sprungit iväg till halv ett nu (hur kunde den göra det?) & jag har massa mer jag måste fixa innan jag går & lägger mig så.. men vafan ?! Det är ju trots allt lov. Måste be baby ringa och väcka mig imorgon alltså!

Huummm, hur som helst. Jag skickade nyss in mitt CV, hemligt var än så länge. Blir det inget så säger jag inget ;) Blir det något lär ni nog få höra här hur glad jag är! Om ett par dagar ska nästa CV lämnas in!

Kvällen har spenderats hemma hos min älskling. Han firar serbisk jul idag (tänk att de fick snö på sin jul men inte "vi!" :) Har aldrig varit med på det innan, men det var verkligen jättemysigt. Oh lord, ni skulle sett maten! Supergott var det! & det fanns verkligen hur mycket som helst! Det gillar ju vi smålänningar, hahaha! Denna dagen är det olika produkter (säger man så?) man inte ska äta, typ kött & mjölk. Istället så blev det massor med fisk, potatis och massa annat gott! Kul att vara involverad i en familj med annan kultur. Jag & Pavle brukar fråga varandra om sådant haha typ "aha, ska man ha present med sig då?", "hur gör man, hur äter man det här?" & "varför gör ni så?" haha, så söta vi är va! Fina baby <3

Guuuush vad långt det här blev!
Jag som skulle göra sysslorna så jag kan gå o lägga mig! ;b
Sweet dreams,
Love Sara

Bilder från nyårsmiddagen

Lite seg, jag vet! Har äntligen lagt in bilderna, men som sagt, har tyvärr inga från festen hos Linnéa & Robert, utan det här är bara från middagen med min familj/släkt :)


Dukning + snittar innan maten
                                      Min baby <3
                

Jag & Finaste
titta snäll bebo är :* när han vill, haha skoja




Mammas underbara mat
Förrätt: Sjukt god hummersoppa (utan hummer för min del då :b)
Varmrätt: Fläskfilé, hasselbackspotatis, svampsås & tillbehör
Efterrätt: Kladdkaka fast gjord på vit choklad samt glasyr på vit choklad + grädde & frukt
(jag & mamma gjorde den tillsammans, haha den såg lite kul ut :b)
Sen så bjuds det ju klart på fika, godis, groggbord osv, men då hade me and pavle leavat


Älsklingskusin
Hon ville följa med oss på fest, så jäkla söt <3 men det gick ju inte :(


Sådärja, där var ett litet smakprov från vår trevliga middag :b
Kanske bra att jag inte har några bilder från kvällens fortsättning, haha!
Puss på er vänner ♥,
Sara

Trettondagsafton

Ikväll var vi hos Lena & Henrik i deras nya hus! Ingen inflyttningsfest, utan bara en trevlig kväll med supergod mat o sånt ni vet. Jättekul att träffa Sara igen med :) o så dom andra då såklart!

I looked like this:


                                                                                                               
                             



♥Vit tee med tryck, Gina tricot
♥Chinos, BikBok
♥Armband, Pandora
♥Skor, Helsingbor (Familia)

hade plattat hår idag med :) vad tycks? Blir rätt tunt då men så äre :(
& dessa skorna var de jag hade på nyår också! Just looooooooove them


SLEEP TIGHT MY FRIENDS!
          

Tjalalalala

Hej mina vänner! =D Idag är jag på väldigt bra humör! Åhh, vädret gör så mycket! Det gör inget att det är bitande kallt idag, för det är sooool. Så jävla härligt :) Jag har bara tagit det lugnt på morgonen och nu, ska jag ut i det fina vädret & in till stan. Ska lämna tillbaka ett linne + böcker på biblioteket om feng shui.... De lär ha gått ut för längsen! Sen så ikväll blir det hem till Lena & Henrik för att se deras nya hus. I heard Gibrand's would come? :D

Så ska jag skicka in mitt CV ikväll också! Jag hoppas, hoppas!

Nehe guys, later!




Bebo&Beba as babies

          
Haha! Kul med en bebis med skägg ;p är vi inte sweet? :) & jag har typ tungan ute?
               
                                    

Här kan du själv göra dig till bebis, gamling, apa, afrikan, asiat mm.

Damn, I'm good!

Nu känner jag mig väldigt duktig! Jag är klar med uppgiften jag tjatade om innan. Har gjort om analysen på mitt feng shui-erbete och jag hoppas att den blev damn good! jävla skönt när man har något överstökat, tycker inte ni det? :) Så nu tänkte jag fortsätta att vara duktig & städa ur mina lådor.
Vad gör ni denna söndag?


love, sara ♥

H&M-nytt!

H&M har ju fått in massor med vår-kläder! Åh jag vill att det ska bli vår NU! Solen skiner faktiskt idag, men jag antar att det är svinigt kallt. Här är några plagg/accessoarer som jag gillar, men får se hur mycket jag beställer hem :) & det finns säkert ännu mer som jag kommer att falla för :* haha. Ska in där sen o checka klänningar, det är sommar-aktigt (a)
                                                                                 

                                        

       



                                                    


                                     


                                      
     


Nu borde jag gå & skriva klart en sak som jag måste lämna in very soon till skolan!
 Vad händer senare ikväll? Öppen för förslag :)
Have a nice day ♥

det skulle ju bli vår?!

idag är det jävla regnväder ute... jag som köpte en väldigt somrig kjol igår när jag och fia var ute och shoppade (hade tänkt börja använda den snart =). Efter nyår känns det som att man är på rätt sida om året, man är liksom påväg mot det fina vädret, o så förstörs mina vårtankar med regn! Hoppas vekrligen inte att vi får mer snö, men vem vet? Snö i april har ju hänt.
I förrgår var jag ute en runda med Jenny på kvällen & igår var jag inte bara med Sofia, utan också hemma hos Åke som fyllde år (Ulfs pappa).
Idag måste jag göra lite av det som jag skjutit upp under lovet, typ massor med plugg. Har fett med ångest för det & då får jag svårt att tänka, vilket gör jag får ännu mer ängest eftersom ännu mindre blir gjort. Usch fyfan.
Min bebo ska komma hit ikväll tror jag :$ då ska vi se på film & mysa.

Puss på er

GOTT NYTT 2009

Gick genom stan imorse för att ta bussen hem till Pavle. Det var typ jag & uteliggarna som gick vid brogatan, haha.
Vid busshållsplatsen möts jag av en kille som ba "mår du bra idag eller" jag ba "nae, inte så värst". sen tittar jag ner på mina skor o ser SPYA, okej allihopa, SPYA på skon... torkade bort det lite diskret, men jag antar att snubben såg detta & jag flinade lite generad typ hihi-det-var-inte-jag-skrattet ... när jag sedan ser linje 61 Frennarp köra förbi mig, känns det som jag ska spy igen. haha
äh fan, annars var det jättekul igår! :)
tack till linnea & robert som ordnat en superfest! <3
har tyvärr inga bilder från festen, men bilder från middagen hos mig kommer upp imorgon i think

innan jag & bebo drog till dem, var vi hemma hos mig med familj & lite släkt - supergod middag åt vi faktiskt!

hey jag kommer ihåg tolvslaget! de sköt raketer!

Sleep tight my friends ♥





RSS 2.0