Min pärla.

Äntligen äntligen äntligen har jag min I-pod! Idag på min låånga håla var jag & P uppe på Elgiganten, först för att lämna in min mobil och klaga rätt så rejält på den, men även för att köpa I-pod'en.
Jag har hela tiden velat ha en röd I-pod nano, alltså 4e generationen, inte den nya med videokamera (palla det!!) men det verkar inte som att de får in den i butiken mer och den finns inte heller på apple.com eller på någon annan elektronikleverantörs hemsida. Däremot fanns det kvar en orange, en rosa & en silvrig i den fysiska butiken om man säger så. Fick den billigare, så valde att skippa min röda och ta en silvrig istället! Fin den med :) Förresten, kul att jag och P löste ut larmet twice på Elgiganten hahaha!

Nu ska jag trixa med låtar & så! Åååh, snacka om att det ska bli långa promenader igen med go musik

- Sara loves that!


.

:)

29 september 2009

Tjohooo! Idag har jag varit på jättebra humör :] jag vet inte varför.. men det kan man ju se positivt i alla fall. Efter dagens skoldag kan jag stryka 2 saker från denna terminen (brukar se framför mig hur man betar av alla kurser) och det är 1. Seminarie i religion på judendom, 2. Redovisning i NkB om grundämnet guld.
Båda två gick bra, så jag är nöjd :)
Nu sitter jag här o dricker thé och laddar inför gympan som jag & fian snart ska iväg på. Känns väl lite småjobbigt, men det bli nog kul när vi väl är där, hoppas jag!
Imorgon ska jag äta på Harrys med några vänner, älsklingsgänget som åt på Bulls i somras bestämde ju att ta Harrys någon gång, så det är väl dags nu!


Ny upptäckt

För längesen gjorde jag ett test på ams, angående vad man är intrsserad av och vad man skulle passa att arbeta med. Pavles syster testade honom på det i helgen, så jag kom på att jag kanske skulle prova igen ^^

Jag vet ju vad jag är intresserad av. Lärare har jag velat bli sedan jag var liten, jag tycker om sådant som har att göra med friskvård, hälsa & skönhet samt turism intresserar mig. Det kanske är just det att jag vill så mycket som gör att jag tvekar på vad jag vill bli..
När jag gjorde testet fick jag faktiskt 'köpa, sälja, marknadsföra' på första plats.. När jag tänker efter stämmer det faktiskt. Jag har ofta projekt (som visserligen bara ligger på tankenivå) på gång, som har att göra med att skapa, sälja och tankar om hur man skulle kunna marknadsföra det. I den kategorin fanns det en del yrken jag inte är så intresserad av, som har mycket med ekonomi att göra, men också många yrken som intresserar mig. Däribland fanns tex. resesäljare. Det där är något jag alltid haft stora tankar om. Visst skulle det vara kul att sälja resor på en resebyrå, men långsiktigt vill jag ha ett mer givande arbete. Tänk att driva eget hotell.. och där kan man få in många av sina intressen som inredning, friskvård, skönhet, matlagning men samtidgt att få sälja, marknadsföra och förhoppningsvis få se hur man lyckas med framgång.
Ni behöver inte plocka ner mig på jorden angående det här.
Jag har stora tankar, jag vet gott folk
;)




Men det är kul att tänka sig framtiden och hur man skulle kunna få ihop sina intressen. Jag är en sådan där människa som skulle vilja allting egentligen.. jag brinner för mycket saker. Förr var min stora dröm att få arbeta på en skola utomlands, en svensk skola alltså. Att bli lärare är fortfarande en dröm som sagt, men bara tid kan förutse vad jag kommer att välja till sist...

Testet hittar ni här, om ni som jag, behöver lite vägledning.
Ta hand om er! Kram.

Höstbilder

Jag & mamma gick en 45-minuters promenad ikväll, i raskt tempo. Har pluggat ganska mycket idag så det var härligt att komma ut! Nu har jag dock väldigt ont i huvudet :/ vaknade med halsont också, men det har gått över under dagen.. hmm?






Hiss & diss, med hösten.

Mysiga kvällar.

I höstmörkret myser jag gärna med nära & kära hemma i soffan, på ett fik eller i biosalongen. Varma sommarnätter byts ut mot kalla nätter men i gengäld myser vi gärna inomhus när regnet smattrar mot rutorna.

 

Varma & gosiga kläder.

En bit in på januari börjar man tycka det är jobbigt med allt som ska på för att inte frysa ihjäl sig, när man ska gå utanför dörren.. men än så länge är det inte så kallt. Nu längtar man efter att få ha sina stövlar, varma sköna koftor, halsduk & hela kittet.

 

♥ Naturen.

Visst, jag är ingen naturmänniska, men jag kan inte undgå att säga att det är vackert med alla färgglada löv och frost på marken.

 

 

♦ Press.

Även om det är skönt att komma igång med rutiner efter sommaren, brukar man också ha fullt upp i skolan och många gånger känna sig väldigt stressad (i alla fall jag?)

 

♦ Slask, regn & blåst.

Finns väl inte så mycket att kommentera?

 

♦ Friheten.

Allt är faktiskt inte lika enkelt som på sommaren då det är ljust halva natten och man kan gå ute i en t-shirt utan att frysa. Dessutom är man låst till skolan och kan inte bara 'sticka iväg' och vara spontan på samma sätt. Det är inte lika enkelt att bara ta cykeln eller gå en lång promenad, till skolan till exempel.

 


Denna lördagkväll har varit mycket lugn, som ni märker. Bara suttit hemma & slappat, till & med börjat läsa igenom lite viktiga papper inför kommande skolveckan. Inte dåligt, Sara.

 

Hoppas ni har en trevlig lördagskväll oavsett om ni är ute på stan eller hemma :]

Sweet dreams, ♥


Svenskabio.se ?

Tydligen är det inte sf.se man ska gå in på för att se vad Röda Kvarn har för filmer att erbjuda.. Fick bekräftat igår att det är svenskabio.se man ska besöka för att se vad för filmer som gäller på Röda kvarn. Får hoppas på att 'Min stora feta grekiska semester' kan få göra entré även på Halmstads biograf.

I wanna see it!

Förresten! Nu när jag äntligen hade bestämt mig för vilken I-pod jag skulle köpa.. tror ni inte att den är slut då? På Siba var den dyrare och hade fel färg, så får leta vidare / vänta ^^

Dyr & kortvarig tillfredställelse..

.. som jag & Linn sa, men alltid kul att fylla på garderoben lite :)



Det skönaste är verkligen leggings + långt tight linne + en stor tröja
Halsduken är från Monki, älskar den! Köpte även gosiga tillhörande vantar..


Jag slutade tidgt igår. Pavle & jag gick in till stan och uträttade lite ärenden, var även en sväng på SKopunkten. Sedan gick vi tillbaka ända till Maraton igen och sedan tog vi bilen till hans föräldrar :) trevligt var det.
På kvällen var vi inom Linnéa som hade lite folk hos sig & sedan blev det även en runda inom Sofia. Tihi. (Oj, vad jag rabblar?)


Busig Lepa..

Lite bråttom, ska iväg till Elgiganten & köpa I-pod.. Ciao!



Min stora feta grekiska semester

Detta hade jag totalt missat! Jag som älskar 'Mitt stora feta grekiska bröllop' :] denna filmen ska jag nog kunna koncentrera mig till.. Gick in på SF's hemsida & såg att den har premiär imorgon! Tur att man har presentkort på bion. Det verkar dock inte gå att boka nu? Någon som vet hur det funkar, är det slutsålt i så fall, gör jag fel eller släpps biljetterna vid midnatt?




Handling: Georgia får sparken från sitt lärarjobb och tvingas försörja sig som bussguide bland Greklands ruiner, för minst sagt krävande amerikanska turister. Hon är också på jakt efter den stora kärleken, men har precis börjat ge upp hoppet när slumpen sammanför henne med den siste man hon hade väntat sig.
http://www.sf.se/filmer/film/7000043/Min-stora-feta-grekiska-semester

 


.

if u are what u say
u're a superstar

Snyft


Väldigt vad man kan börja sakna sin bror när han flyttar så långt iväg!
Tråkigast de första dagarna när man är van vid att träffas varje dag.. :(
Vet ju inte heller när vi ses igen..

Men så är det. People grow up.

Sara är förkyd, kändes som att jag hade feber, vilket jag inte hade?
Har kommit fram till att det kan bli den effekten när man har ont i huvudet + att man fryser av någon anledning.. Imorgon får jag sovmorgon, skönt ^^


London, here I come - when?

Photobox.se!

Sådär, då var bilderna beställda :) beställde till en början med bara bilderna från första Londonresa + en bild på mig & P för att se om det är något man kan vilja ha på väggen ex. Det blev väldigt billigt.. 19 :- inklusive frakt för 48 bilder! Undrar om det var något tillfälligt eller om det alltid är så, måste ju nästan vara tillfälligt.
När de kommer ska jag äntligen börja pyssla med mina fina album & blir jag nöjd med bilderna ska jag beställa fler som ligger och väntar på att få bli framkallade ^^
Visst är det roligt att få hem ett litet paket på posten?

 


Tiden räcker inte till..

Jag vill seriöst inte klaga, för det finns de som har det värre men, mitt schema är så jävla kasst.
15.30 är mina tidigaste dagar, alltså måndag, tisdag och torsdag. Onsdagar slutar jag 17.10 och har en håla på 3 1/2 timme. Fredagar 16.50.. Snälla någon - ska det vara såhär? Inatt hade jag en mardröm om att jag skulle sluta 19.30 en dag!
Jag hinner inte med någonting känns det som! Det blir att jag sitter och pluggar vid denna tiden eftersom när man kommer hem vill man kanske ägna sig åt något som är lite rogivande i alla fall eller fixa något här hemma. Åh, vad jag är positiv idag ^^
Jag vill att skolan ska vara slut snart..  Jag har så mycket roligt jag vill göra, men det är lite svårt medan man är låst till skolan. Drömma kan man alltid & det gör jag. Får ha små milstolpar att se fram emot (:
Ett år kvar Sara, kämpa!

20e september.

Hej, då var det söndag igen. Ny skolvecka imorgon och massor att göra. Helgen har varit trevlig men den har gått alldeles för fort! Igår hade vi en liten fest hemma hos Pavle. Det var kul med roliga människor, men det var dock lite många där om man tänker på utrymmet (annars är det ju bara trevligt).. Där är ju inte alltför stort, men jag har räknat ut nu att max är 8 personer om man ska få någon sittplats i vardagsrummet överhuvudtaget. Tror vi var 12 från början... Vi var nere en sväng på stan sent, men det var verkligen inget att ha, så det blev hem igen ^^ Idag sov jag lääänge & åt sedan en lunch på thai-restaurang med P & Jimi. Mmm, saknar Thailand! Kycklingspett med jordnötssås ger mig trevliga minnen :) Jag & Sofia gicken lång promenad i eftermiddags och kvällen har ägnats åt plugg & även åt min kära familj.
Jo förresten. Det hände en liten incident med bordet (och mattan) igår.. Någon var klantig med sotet från vattenpipan de hade och ja.. det blev inte vackert :( lite större anledning att få kolla efter lite nytt, haha.
Nu får jag nog gå och lägga mig.. jag blir aldrig trött på kvällen! Ha det fint allihop, natti!

Claude Kelly - Always a day too late

Familjekväll

Ikväll åt alla en mycket god och mysig middag här hemma.. Egentligen var det kräftskiva, men eftersom jag inte är någon fantast på själv havstemat så fick jag en ananas- och skinkpaj istället. Till efterrätt åt vi toscapäron samt Fredriks goda kaffedrink. Detta har han lärt sig på sitt jobb i LOndon, men han ska skcika en bild på en han gjort där efetrsom de blir mycket snyggare ;) riktig skummjölksmaskin och espresso.. men denna var mycket god, så den tackar vi för!
Och eftersom min kära mor så gärna pratar om att hon läser min blogg, kan jag ju tacka dig för kvällen & säga att du lagade mycket god mat :] släng nu in en liten kommentar mor, under inlägget på 'kommentarer'.

Nu ska jag faktiskt sova, alldeles snart i alla fall, för imorgon måste jag plugga alltså..

Laku noc!


MMM

Får ni inte lite nostalgi?



Love it!

Nybakat

Titta vad världens bästa mamma hade gjort tills man kom hem!

'

Dagen bestod av endast två lektioner, dock med en låång håla emellan. Jag, Linn & Melanie stack bort till Netto för att köpa lite gott och begav oss sedan till Berget (inte Galgberget, nej). Satt & fikade och pratade tjejsnack, mysigt!
Nu sitter jag och skriver på mitt författarporträtt till svenskan. Valde att skriva om Charlotte Brontë & jag har kommit en bit på vägen ^^ Back to homework.. Arrivederci.


S & P


Beba ♥ Bebo. Volim te.

Jag & P har smidit fina planer för framtiden. Ni som känner mig vet ju att jag har lite stora drömmar (a)

Gympastart!

Idag började gympan, yes. Sofia den dissern kunde ej idag så jag var där ensam. Det gick faktiskt bra, men lite segt utan henne. Får hoppas på att det blir en liten tävling denna terminen. Skrev det i pappret som de alltid får vid terminstart, för att se vad föräldrarna tycker :)

Vet ni? Min pojkvän som annars inte är särskilt överraskande av sig, kom o knackade på nere vid gympasalen. Om jag blev glad eller? Kände mig helt nere med ungar som inte lyssnar, utan min vän o en skivspelare som inte fungerade. Räddare i nöden kom & gav mig en puss. Min prins ♥ De (Danne var med också) stod bara utanför i en minut men det räckte för att få mig på bra humör och le resten av lektionen.

Nu sitter jag här o kollar på något galet program på 4an, what's this - someone? Pratar med Joanna på msn samtidigt. Yjah. Internskämt alltså.

MM JUSTE, en grej till! Imorse var jag inom P innan skolan för att hämta en bok jag glömt. Byggarna hade varit där och monterat in en fläkt. Gode Gud tack för att man inte behöver vädra alla fönster så fort man kokar ägg men de har satt en vit lucka ovanför denna fläkt. Allstå jag menar, det är snyggt men när alla andraluckor är träfärgade blir det sådär.. P tyckte jag skulle se det positivt och vara glad att jag fått en vit lucka i alla fall hahaha.

Imorgon ska jag äta lunch med mami & Fredrik. Får ju passa på nu när brorsan är hemma :) Körningen igår gick förresten toppen.. fast Fredrik fick köra hem så det skulle gå lite fortare haha. När vi kom hem fick jag en present i form av en stoooor påse med massa små chokladbitar i.. Bounty, Snickers, Milkway, Mars.. mmmm. Tack bror!

Nu ska jag ägna mig åt att läsa igenom lite papper som rör mitt PA-arbete.
Sov gott alla söta bloggläsare!

14 september - Idag kommer brorsan hem!! : )

Om två minuter ska jag bege mig ut till bilen för att köra till Gbg. Fast mamma följer med då. Vi ska hämta Fredrik på flygplatsen! Wihu, ska bli kul. Längesen jag såg honom nu ju - storebror!

I helgen var Pavles mamma & mormor på besök, vi umgicks med L&J samt jag städade. Idag har Jenny varit här en stund. Hon har varit i Turkiet två veckor, kul att träffa henne igen.

Förresten så vill jag bara säga en sak!

Jag har egenrätt på alla mina bilder på min blogg och man får inte ta dem utan att fråga mig.
Alla behöver inte känna sig träffade men tänk lite people :) Frågar man är det självklart inget problem men man kan visa lite respekt.

Det var allt för mig. Bye.

Beställning från H&M

Svart blus (REA!) 124:50 :- & sjal 129 :-


12 september 2009

Hejhej!

Igår, fredag, var jag & P runt i Halmstad för att handla och titta på skor till mig o så.. sedan stack vi hem för att laga köttfärssås. Egentligen skulle det bli lasagne med klockan sprang verkligen iväg och det hade tagit för lång tid. På kvällen ringde Linnéa & vi åkte in för att träffa henne. Det slutade med att hon följde med hem, trevligttrevligt. vattenpipan var igång, vi satt i snackade, fikade o hade tvn på. Allmänt mysigt. Vi satt o snacka ända in på småtimmarna, haha. Det får verkligen göras om igen :*



Idag var det tvättid och jag tvättade gardinerna i köket. Ska lägga upp dem o så, så det blir fint. Vi var även en runda på Rusta och Biltema för att köpa lite 'bra-att-ha-saker'.

Nu är jag hos home o skulle städa (trodde jag) men det hade de redan gjort klart så jag ska bara städa mitt eget rum tydligen..


Jag ♥ mina beiga chinos

Ha en trevligt helg, ciao!

090910 - my day !

YES - today I got it! Körkortet. Vaknade o var så jävla nervös, körde lite halvkasst på morgonen men skärpte mig rejält till 'uppvärmningen' precis innan uppkörningen. Känns så skönt att ha det avklarat! :)
Sedan åkte jag till skolan för en lektion svenska med vår mentor Håkan! Innan dess skulle vi beställa studentmössor, men jag kände för att göra det hemma i lugn & ro... 

Nu på kvällen har jag först varit ute med Linnéa en runda, vi var på City Gross & sedan McDonalds för en McFlurry. Och ja juste, Max också.. Herregud vi (eller jag) är ju så bäst på att beställa på DriveIn. Hahaha, varje gång började jag prata o dom fick be mig vänta lite.. Ingen van DriveIn'are ;) Hur som helst, efter rundan med Linnéa åkte jag ut till P & var inne hos grabbarna en stund (ja, där är alltid grabbar haha) & sedan fick även P se mina små fina bilkunskaper.

Goosh nu är jag så trött.. men jag har i alla fall vant mig vid att köra själv i bilen. Kändes inte så konstigt som jag trodde att det skulle göra. Jag fick nyss ett nytt Pandora-smycke av M&U (mamma & Ulf), i form av en bil. Tack! ♥ Tomorrow blir det bilen till skolan & Melanie ska åka med! :) Vi bor ju nära så, hihi.


Oh mycket svamlande här..
Godnatt på er alla söta läsare.

& tack alla för era gratulationer.

8/9-09

Idag när jag kom hem berättade mamma att min bror kommer hem på måndag! Kul det ska bli :) ser jag fram emot.

Idag hade vi som sagt Pa-info hela dagen i skolan. Min idé har nu klarnat lite mer sedan jag pratat med min lärare Håkan, men jag ska börja lite smått och sedan kanske modifiera den lite ;)

Efter skolan blev det en liten runda på stan med Melanie. Vi kollade på söta små bebiskläder till hennes kommande baby. Hon är så fin i sin mage! Och jag tycker hon är så stark som totalt skiter i nyfikna blondies o bitches som aldrig sett en gravid kvinna förut.

Om två minuter börjar Idol på tvn & visst är de första programmen roligast? Sorgligt att man tycker det är kul med folk som skämmer ut sig.. haha. Ha det fint mina vänner, PoK!

Vardagslyx


Min äppelkaka gick att äta den med:)

Måndag 7e september

Shuhuu! Idag var det bara språk på schemat och då är det rätt kul med skolan. Såklart också att man träffar vännerna. Däremot fattar jag inte varför jag har kvar ryskan -jag vill inte! Handlar lite om att jag knappt fick sluta för läraren & också att jag skulle få ett ännu sämre schema om jag byter till ex. latin (finns inte mkt som passar in i mitt schema).. Får väl kämpa på ett år till helt enkelt.
Imorgon är det PA-info hela dagen.. ska bli ganska intressant faktiskt. Jag vet nog vad jag ska skriva om, men det är inte helt klart än ;) Nu sitter jag här och försöker välja lite bilder som jag ska framkalla. Det blir lätt att man bara låter de vara kvar i datorn annars.. lite synd om datorn skulle sabbas och den ej går att återställa. Så - nu ska jag ta tag i det här! Ska köpa lite nya album och även börja använda alla mina fina pysselsaker:)
Så ska inte sitta här o drälla hela kvällen, bye.

Helgen

Ciao! Har haft en ganska lugn men ändå händelserik helg.. Sitter nu hemma (hos mammsen då) o har ätit fisk & potatis, jättegott!

Fredag & lördag:
Slutade skolan 16.40 (!) & på kvällen blev det softande hos Pavle med lite trevliga människor. Ingen utgång denna veckan dock. Morgonen efter bar det in till stan, till Sus, för att jag skulle klippa + färga. Resultatet ser ni lite längre ner :) Jag är jättenöjd! Så de får jag tacka mamma & ulf för, samt min frisör såklart ;) Efter mitt frisörbesök åkte jag & P ner till IKEA. Vi köpte inte allt som var tänkt.. men man kan ju åka dit igen. Det blev i alla fall mycket mer mysigt och ombonat i lägenheten. På kvällen köpte vi pizza och myste med en film. Jag råkade somna till filmen (har lite svårt för att se på film, det vet ni som känner mig) så jag vet inte om den var bra eller inte.



Söndag:

Vaknade sent!! Jag & P åkte till hans föräldrar för att umgås lite och äta jättegod mat! :) Kelade såklart lite med småbebisarna, så stora de blivit! I'm in love - vill verkligen ha en! De är så sööta. Om någon ska köpa katt så hör av er :) sex stycken små sötnosar finns det, 3 pojkar & 3 flickor.









Söt beba som inte har ngt särsklit namn än, Strasan Lav & Lepa


Ohh I wanna take u home sweetie! :) kallar henne Bella för att det är snygging på italienska hihi


Jag pussar Lepa :*


.. och imorgon är det skolan igen.
Jag måste gå och göra lite läxor nu samt städa mitt rum. Det tycker mamma är det minsta jag kan göra när jag inte varit hemma på hela helgen ;)

byebye


3e september

Hej allihopa! Jag vet att det är glest mellan blogginläggen men jag skriver bara som sagt när jag har lust :)
Imorse skrev jag körkortsteorin och klarade den alldeles finfint - så skönt att det är avklarat! Var bara tvungen att säga det, är glad såklart! :) Idag köpte även Pavle sin bil som han 'tingat'. Jag tyckte det var lite onödigt men killar o bilar, det är någon thing verkar det som. Den var jättefin. Jag ska vara glad som blev hämtad i späregnet i stan efter min körlektion för att i alla fall inte missa hela min svensklektion. Har seriöst inte sett så mycket regn på länge, det var helt otroligt.. Annars brukar jag verkligen inte vara kinkig med att cykla, det vet ni min vänner ;) Så på lördag blir det Ikea som planerat.. & förhoppningsvis även Väla. Ska bli kul!
Nä, nu tror jag att tvn väntar på mig ^^
Sov gott!

RSS 2.0