It's friday, baby

O det märks väl inte riktigt, tycker jag. Dagen blev tyvärr inte riktigt som planerad... men jag har haft rätt trevligt ändå :) efter skolan gick jag nästan ända hem (för att ta bussen sista biten, då mina händer var stelfrusna) och sedan tog jag en mysig "semel-fika" med mammsen. Tog en vända på stan senare eftersom jag hade ett rabattkort på H&M. Skorna som jag tänkte beställa därifrån för säkert 2 månader sedan, har äntligen kommit in! Jag haffade de sista 38orna, fast tyvärr var de lite fläckiga. Jag ville så gärna ha dem & jag fick dessutom ett billigare pris - så jag slog självklart till. Det blev också lite krimskrams till håret. Imorgon ska jag visa, för då ska jag också inhandla en skitfin klänning från Gina. Svart med stora blommor och så ett brett skärp i midjan.

Det blir nog inte roligare än såhär idag, är jag rädd. Eller jo. Förretsen. Jag hade betygssnack med min idrottslärare idag och hon sa att det är ingen tvekan om ett mvg och min enda risk att bli sänkt nu är ifall jag helt skulle lägga av (typ att aldrig mer komma dit) O det ska jag ju inte göra, klart :D

Jag hoppas på en mer intressant dag imorgon för min del.

/Sara

Men ge mig lite vårkänslor

Ni vet ju vad jag längtar efter att ha på mig...


topshop asos h&m

26 februari

Hej & hallå. Känner att det varit lite halvdött här ett tag, men jag har inte riktigt haft sug för att blogga, så då skiter jag i det :) Nu kände jag dock för att slänga in ett litet inlägg. De senaste dagarna har faktiskt bestått av ganska mycket plugg, eftersom jag kom efter så mycket den veckan innan lovet då jag var borta. Har kommit ikapp med en del, men jag har en grej i svenska som jag måste göra + räkna matte. Veckan har varit helt utan träning, eftersom jag känner för att bli lite mer frisk först... Imorgon ska jag äntligen träffa baby. Det var ju inte lite längesen jag var hemma hos honom. O just det ja, jag ska till stan också. Sofia har inte fått sin present än, så det ska jag ta o fixa imorgon (Y) för än gångs skulle har hon önskat sig något, så det blir nog en lätt match - det var inom mitt område dessutom ;) haha.

Idag hade jag mitt tal i retoriken & det gick faktiskt bra. Jag kände inte någon nervositet när jag skulle gå upp eller när mitt namn ropades upp, men när jag väl stod där o alla tittade på mig slog hjärtat ett par gånger extra. Pratade möjligen något snabbt, men för att vara mig var det ganska långsamt :p Haha, jag höll ett bröllopstal till Melanie & snackade om en påhittad barndom då jag tog sönder hennes leksaksbil och annat galet.

Syon kom in med lappar till oss idag. Alla tvåor ska få gå på tre olika föreläsningar under en förmiddag i vår, där olika arbeten kommer att presenteras. Jag valde turism på förtsa, sedan läkare & på sista arbeta utomlands. Fanns mycket jag ville välja... ni vet ju - jag skulle nog vilja utbilda mig till det mesta. Haha. Läkare tycker jag låter så himla intressant, men jag går ju inte natur och även om man har 20.0 / 2.0 så LOTTAS man in... Så min enda väg blir nog att läsa i ett annat land i så fall. Menmen, jag kan ju ändra mig hundra ggr ^^ Jobba med inredning hade inte heller varit helt fel? Man kunde välja att gå på en föreläsning om läraryrket, men jag tänkte att jag har ju morsan där till att berätta så det är ju lite onödigt ;p Men nu ska vi nog inte rada upp listan på allt jag tycker om... den kan bli lång.

Guuuush så långt detta blev, men jag kände för att skriva av mig lite. Funderar på att plugga lite engelska nu? Har ju faktiskt prov om ett tag.

Förresten - har ni tänkt på att det har börjat bli mycket ljusare ute nu? Såå skönt

Hoppas ni mår bra?
Love, Sara

Kronprinsessan förlovat sig


Hör och häpna! Kronprinsessan har förlovat sig med sin Daniel Westling. Det var ju på tiden, kan man säga. Förlovningen godkändes idag & jag såg de nyss direkt i intervju på tv:n. Alla journalisterna fotograferade som galna :P Min mormor var alldeles upp i det här och ringde för att försäkra sig om att vi kollade på tv:n. Så söt!
Så inom en inte alltför lång tid, lär vi få se ett kungligt bröllop...

Fettisdagen

Idag var jag tillbaka i skolan! Jättekul att träffa alla & dagen gick snabbt trots håla OCH spanska haha... Fast vet ni - jag träffade baby på hålan :$ När jag kom hem i eftermiddag höll mamma, som väntat, på att göra semlor. De var så goda att jag tog två, fast jag blev allt lite illamående sen av allt sött, tsss! Hon hade köpt ett par skor till mig också men de var lite stora så jag ska prova de lite noggrannare och se ifall det funkar med en sula.


Mamma semlor är bäst. Hatar mandelmassan i de semlorna man köper...

l o v e, sara

Mysigt


Mamma kom nyss hem med två par nya myssockor till mig, vilket jag behövde. Inte dåligt när man sitter här sjuk och försöker plugga. Dessutom fick jag jordgubbar också. Mums! Tack mammi <3


Uppfräschning!

Jag tog mig samman innan för att ta en härlig dusch och då menar jag verkligen härlig :) Jag känner mig just nu som jordens renaste människa. Kroppen är välduschad, peelad och insmorjd & håret luktar superdupergott. Jag skulle vilja gå på naglarna också men duschningen räckte för att få mig trött. Febern vill inte riktigt ge sig, termometern visade nyss 38, men det känns ganska lite om man jämför med vad jag hade för ett par dagar sedan. Vill verkligen till skolan imorgon.. men samtidigt så vill jag ju inte bli sjuk igen. Får se vad lilla mammsen har att säga om saken!



De här produkterna brukar jag använda. Loreals shampo & balsam är bra för att inte vara frisörschampo, så det brukar jag satsa på, dock den röda eller gula serien. Loreals peeling kan verkligen rekommenderas också. Den är prisvärd & hyn blir len som en barnrumpa
. Hihi.

Nu ska jag lägga mig i sängen, samla lite krafter och försöka ta mig an skolböckerna som väller över här hemma.
l o v e, sara

Äntligen är det på bättringsvägen

Hey people!

Har legat i influensa i en vecka nu + att jag hade något annat skit veckan innan dess. Febern har äntligen börjat ge sig, så nu orkar jag vara upp i alla fall. Gott folk, håll er friska! Detta är vad jag kan minnas den värsta influensa jag haft, och tro mig, jag har haft många. Febern är skyhög, huvudet spränger, det gör ont i ögonen (?!), samt hostar och snörvlar riktigt ordentligt. Uschuschusch. Jag är så trött på att vara inne och känner att jag börjar bli asocial och deprimerad. Har inte träffat någon vän eller nåt på hur länge som helst... Hoppas bara att jag kan gå till skolan på måndag!
Så ska jag försöka komma igång med bloggandet nu igen OCH allt plugg jag kommit efter med... Har verkligen feteångest för det :) Heja mig!
kram, & love

KORT INFORMATION: SJUK

jo jag var nästan frisk. nu har jag fått skiten mamma har , värsta influensan ... har haft hög feber i 2 dagar nu så hoppas den börjar gå ner snart

puss skriver nrä jag är frisk

Alla ♥ Dag

Morgonen har varit väldigt lugn, med frukost på sängen o lite mys. Mamma har blivit jättesjuk så nu är det lite omvända roller här. Jag mår bättre än henne så jag får ta hand om henne lite grann. Stackars mammsen ♥
Nu håller jag på att pyssla med en sak som baby ska få & så ska jag baka en kaka. Jag tar det lugnt annars pulserar det i huvudet. Skönt att jag inte har lika ont nu längre... även ifall jag äter värktabletter.
Idag är det också 1 år sedan familjen åkte till Gambia. Guush vad tiden går fort! Kan inte fatta det.
..



HAPPY VALENTINES DAY!
Jag ska uppvakta mina nära & kära i den mån som går, men inte någon som håller med om att dagen är lite överdriven i alla fall? Det är nästan så att de som inte har någon partner typ stänger in sig o grejer. Ta det lugnt singlar, det är en vanlig dag egentligen. Er tid kommer, finns ingen mening att stressa  ;)

Det är i alla fall en underbar dag idag, sol och allt! Det skadar inte! Jag hoppas på att kunna komma ut lite och få frisk luft. Man blir ju nipprip av att sitta här inne...



love, sara

Sjukling

Hey people!

Mina dagar består mest av sängliggande, tv-tittande & väldigt mycket glassätning... haha. Är man uttråkad så är man. Nu så är ett par filmer påväg hem till mig på en olaglig väg.

Det blev en massa dokumentärer som lät lite kuliga:
♦Barnen som undkom nazisterna
♦Prostitution bakom slöjan
♦Familjen annorlunda
♦Min man är transvestit
♦Tsunamins barn
♦Världens minsta kroppsbyggare
(tänkte börja se den redan ikväll)



JAJA - jag gillar dokumentärer :) det här var ju dock en  ny upptäckt att man inte måste passa tv:n's tider.
Om ett tag anländer också Sex and the city & OC, men även två gamla lovelis: Fucking Åmål & Fjorton Suger

Ja, ni märker ju själv graden av uttråkning - sitter här o bloggar om dokumentärer & filmer en fredagkväll (har knappt koll att det ens är fredag idag haha), men vafan, what to do?!

l o v e, sara ♥

Pyssel-längtan

Sofia ringde nyss mig & snackade en stund. Hon berättade att hon hade startat lite med sitt pysslande. Kul att ha någon mer vän som gillar pyssel, annars så brukar jag vara ganska ensam om det. Det slog mig att det var ett tag sedan jag pysslade nu! Det kliar lite i fingrarna faktiskt. Så jag tog fram min pysselsamling och beundrade allt fint som jag ska sätta igång med - jag ska bara bli lite friskare! Jag ska börja lägga upp bilder på de smycken jag gör :) Jag behöver faktiskt nya pärlor nu, för det börjar bli lite tomt i lagret!








love sara

Har jag blivit gammal?

Jag har haft håret uppsatt ganska länge nu, och när jag släppte ner det nyss kände jag att det var lite tovigt. Försökte fint reda ut det men vet ni?! En fet jävla tova LOSSNAR! Jag blev helt ledsen :( sen sa min mamma att jag typ hade SNARKAT inatt? Eller ni vet när man andas sådär jättedjupt. Herregud... Men hon sa att det är för att jag är så trött för att jag är sjuk. Men ändå? Jag får väl hoppas att det var en fin tillfällighet. För jag har inte snarkat förut vad jag vet? Eller det börjar nu liksom? :S hahaha...

"Oups, jag är gravid"



  Sophia (från Halmstad!) har varit gravid två gånger utan att märka det. Hur kan man vara gravid utan att märka det undrar jag? I 8-9 månader liksom. Borde inte magen puta ut en sisådär halvmeter?
Har det hänt en gång innan så borde man ju vara lite mer observant nästa gång kanske...
 Jag tycker ändå det är vackert att hon behåller båda barnen och väldigt starkt av en 16-åring att klara av det. Go girl!
Jag vill ju också ha en liten bebis :*

Länk till artikeln

Vinnaren av Top Model



Jag la mig tidigt igår & orkade inte blogga efter både Top Model- & Efterlysttittande.
Jag är jätteglad att McKey vann, hon var ju en av mina två favoriter! Helt rätt beslut av juryn :)

wild child med emma roberts i spetsen



Denna filmen tipsade fian mig om - & den var inte helt fel :)
"En rebellisk prinsessa skickas till ett internat för flickor efter att hennes far fått nog av hennes vilda upptåg och dåliga uppförande."


Är lite sjukling så kom gärna med fler förslag på bra filmer!
Nu blir det ännu mer tvtittande. Top Model står ju på schemat - det vill vi ju inte missa! Nu hoppas jag att min andra favorit McKey inte åker ut ikväll, men jag tror fakstiskt de håller kvar henne ett bra tag till. Kolla tjejens modellansikte...

Puss

Second time

Allt har gått bra hittils. Nu är det bara att vänta och hoppas på att det går vägen denna gången :)
-Lite internt här

GRÖT ÄR GOTT



Såhär nyttig var jag nyss till lunch! Förut gillade jag inte havregrynsgröt så mycket, men knepet är att tillaga den på ett annat sätt, som går snabbare + är mycket godare.

♦1 dl havregryn
♦ 1 ½ dl mjölk
♦ ½ dl vatten
♦ En nypa salt
♦ Äppelskivor, banan eller torkad aprikos

In i micron i drygt 2 minuter - and there you got it!

(fast frukten ska såklart inte in i micron)

heeeeej

BACK ON TRACK! :D

Jag börjar känna mig sjuk idag :( så jag är hemma från skolan (blir dock tvungen att gå dit och hämta böcker ifall inte mamma kommer hem tidigare och kan hämta dem åt mig) Dagens två lektioner tänker jag sköta hemifrån.
Trots att jag känner mig sjuk & efter det som varit på senaste tiden, så, vet ni - jag är glad ändå. Jag har bestämt mig att inte spilla tårar på sådant som är totalt meningslöst. Bättre att passa på då det är skit på riktigt. Varför slösa sina tårar på något som ändå inte blir bättre? Det hjälper inte att man gråter. Visst, man ska gråta ut o blabla. Men vad ger det egentligen? Man ser bara svart. Inget är bra & man blir negativ till allt. Jag är en person som alltid försöker att se saker ur många olika synvinklar, och förstå ett problem eller en konflikt från allas håll. Jag försöker även att se positivt på det, jag försöker. SÅ det ska jag fan fortsätta med. Tänker inte komma in i något tråkigt träsk som inte passar mig. Det är slut med skit nu. För jag är en glad person. Och det ska jag fanimej fortsätta vara.

Fortsätt i samma stil. Jag har i alla fall lagt av. Det är inte värt det.
Livet är för kort för att gå runt och oroa sig och vara ledsen för småsaker.

Nedräkning har börjat


tack för mig, hej

dagen så att säga


Efter skolan tog jag & Linn oss en helmysig fika på, såklart - Vattenporten.
Det fiket har en speciell plats i mitt hjärta alltså ♥
Härligt att sitta & prata tjejprobs med Linnsan, sötnos! Sedan gick vi hem till mig en stund för att sitta o snacka ännu mer samt lyssna på musik.
För mig blev det sedan en tur ned till stan igen för att möta Bebo Jag glömde håret hos honom (löshåret jag beställde alltså), när jag var där för att hämta det igår! Haha, så clever va? Älskling är på fest ikväll (igen), men jag behövde en stund för mig själv idag.
Har kollat lite film med brorsan samt ätit mammas underbara smörgåstårta - snyggingen på bilden ovan ^^. Nu tänkte jag lägga mig på sängen, gosa ner mig i en filt, trycka hörlurarna i öronen och lyssna på all härlig musik jag lagt in på mobilen.
Behöver tänka lite & rensa tankarna.

what can I do

i've never ment to hurt you.
i'm trying and trying but I just can't let you yell at me over and over again.
well, remember, I don't say i'm an angel, but that's not you either




Beskriv för mig snälla vad jag ska göra. Jag försöker vara lugn, men minsta snedsteg från min sida kan få en dag förstörd. Jag har inte ens något att säga till om, allt ska tydligen styras från en sida.
Det växlar från sekund till sekund, så hur ska jag veta hur jag ska bete mig? Till slut är det ändå jag som får skiten.
So, tell me, what can I do to please you?
För jag vet inte längre. Jag är bara bortkommen.

it would be easier if you made me go bananas and totally out of control...

Sorry för en heltråkig blogg idag. Humöret har kanske inte varit på topp. Skrev värsta emoinlägget här innan, men jag kände inte för att dela med min av dagens negativitet så jag publicerade aldrig det.

... now, I have nothing to do

& jag måste sova. prov imorgon & dagen har väl inte inte bestått av säkskilt mycket plugg om jag ska confessa det

im not pop

Fan vad den poppar i mitt huvud, börjar nästan tröttna :p

i'm not pop - i'm hip hop

Eftersom min dator är cp så funkar det inte att lägga in youtubeklippet, får se om det funkar senare. Man kan klicka
här istället.

puss på den

ti si bebo


Om du visste hur mycket du betyder för mig älskling.
Äkta kärlek hoppas jag att alla får uppleva någon gång.
Kärlek där man känner dig älskad och finns till för varandra oavsett vad, stöttar varandra och visar hur mycket man betyder för varandra.
Ingen tvekan om att du inte skulle finnas där för mig när jag behöver dig.
Jag sviker dig aldrig, älskling.

I found my strength in you


vi gratulerar... vi gratulerar...

Idag säger vi grattis till både Sofia & Nathalie som blir myndiga!

Jag får dock vänta drygt 3 månader :p
Det där med att fylla 18 är ju lite speciellt, men det känns också skrämmande.
Man får så mycket måsten. . .




Jag hoppas i alla fall att ni får en toppendag :)
Sofia ska firas ikväll på Gastons


Haha PALLA att det snöar idag?
Jag & Linn gick bort till HS innan för att möta Pavle och Marko (jag skulle käka med dem på kinarestaurangen där ute) och fyfan vad kallt det var eller! brrrr

TK

Men gud vad jag har varit duktig nu! Tränade som sagt core med Jenny samt hennes kompis Sara på morgonen. Jag känner igen hon Sara kom jag på efteråt... ska kolla upp hur det kan vara så ;b men aja skit i det. Efter Core'en så skulle de till skolan men jag var kvar för att springa på löparbandet i nästan 40 minuter. Snacka om att jag var tomat efteråt eller. Jag blir alltid det! Ytliga blodkärl, ok? :D Trots att jag inte varit igång med träningen på evigheter så gick det förvånsvärt bra, core var inte så jobbigt och löpningen gick fasktiskt jävligt bra. Jag var peppad som fan, antagligen för jag hade bästa musiken pumpandes i öronen. Jag har alltid haft ganska lätt för att bygga muskler och komma i form, så jag tror jag kommer ikapp hyfsat snabbt!
Nu efter mitt lilla skrytinlägg här tycker jag att alla kan ta o ge mig en fet applåd så ni visar att ni instämmer?!
:D

Lite plugg får det nog bli idag samt ev. övningskörning
PLUS att jag ska hem till bebo när han har slutat i eftermiddag :$ mysigt



puss o kram people                                                                               my tomato face -->

psst!

i have a secret... but i can't tell u!
troligen kommer inte detta gå så att jag vill ju inte hoppas men om så kommer jag bli glad som ett as

Nu blir det glass till sex and the city-filmen
Jag ska nämligne träna imorgon - somliga är ju lediga men ska ändå upp halv åtta för att dra sig ner till TK & träna core med Jenny! Duktigt eller?!

hoppas ni har en trevlig kväll :)
ciao ♥

Ute & gör vägarna osäkra

Var ute och övningskörde  nu ikväll/eftermiddag =)
Det var faktiskt jättekul denna gången, för jag körde på en riktig väg för första gången!
 Har kört på en liten väg utanför Vårdskolan förr, men idag så blev det en lite större väg med mer möten & så.
En bil körde förbi mig när jag kröp fram i 20 :( blev rädd...
Sedan så svängde jag lite långt ut i vägkanten en gång när jag skulle svänga vänster & upp för en backe. Höll ju så mycket koll på bilen jag fick möte av :$ Mamma rättade dock till detta ;) I det stora hela gick det toppen, tycker det är skitkul att köra bil!

Vet ni? Jag tänkte att min man kunde köpa en BMW eller en Audi åt mig! xD haha...
Fast sedan så gillar jag ju Peugeots små sportiga shoppingbilar



/Sara ♥

Fransigt värre



De beiga skorna med slejf ovan beställde jag från asos för ett tag sedan, men det blev tydligen något fel med beställning? Får se om jag köper dem igen eller om jag väntar till jag kommer till Gbg. Jag tycker de är så jävla snygga! ;b ni tycker nog jag är fett udda nu haha, men jag älskar dem!
De två ovan är också ett par favoriter, de öppna är ju fina till shorts & så :) men vi får se.
Jag drömmer ju mycket
.



Nu har jag varit duktig & städat så nu ska jag byta om, äta lite & sedan övningsköra! Det var ett tag sedan nu... Behöver också plugga en del :(
Egentligen hade jag velat gå ut... det är ju så fint väder. Promenad i solen, baby? <3

/S

hej lördag

Hejdå lördag, borde jag kanske säga istället - det är ju faktiskt söndag nu! =) Idag (igår) var jag och familjen hos mormor&morfar, trevligt och mysigt som vanligt (a). Man får ju dessutom väldigt god mat ;) På kvällen (nyss kan man väl säga) var bebo här för en liten mysstund... finaste älskling <3 jag saknar dig redan... Förresten så hjälpte han mig att shoppa loss lite på Tradera också. Jag köpte löshår -herregud vad håller på med tänker jag,  tänk om inte färgen är rätt, tänk om det bli skitfult eller något annat hemsk, det kanske lossnar efter en vecka?! Men jag fick ett jävligt bra pris kan jag säga så jag ska nog vara glad. Känns det inte bra när det kommer hem så säljer jag det istället. I vilket fall som helst så ska jag vänta ett tag med att sätta i det, roligare när det är lite varmare ute och så :) Fia ska hjälpa mig har hon lovat!



Kate Hudson har så fint hår!

Efter jag haft min bruna hårförlängning är tanken - lite kortare, mycket ljusare!
Börjar bli sugen på kort hår igen, egentligen tycker jag att jag passar bättre i en frisyr som precis når axlarna. Det passar min ansiktsform bättre + att mitt hår är tunt så det blir inte pisigt...
....men jag måste prova ha långt hår först =)



Natti

RSS 2.0