Jag närmar mig..

I måndags klarade jag teoriprovet för naglarna! :D
Så nu är jag halvvägs mot att bli diplomerad nagelterapeut!
Jiihaa!
Ville vara säga det, PUSS

H&M-shopping!

Jag fick hem en rabbatkupong till H&M's hemsida idag, så passade på att klicka hem sådant som jag kikat på i katalogen tidigare! :)





Nails.

Har gjort en hel del naglar de senaste dagarna och bara älskar det fortfarande :) imorgon kommer det två kunder vid tio.
Två exempel av set från de närmsta dagarna.


Fransk manikyr med en silversten / turkosa & vita snäckskal med turkost glitter och vita stripes


GÖTEBORG ♥

Igår var jag & Jamil uppe i Gbg för att shoppa lite nytt material igen :) Det blev en ganska dyr historia.. haha. Mycket lätt att shoppa på sig lite nytt glitter, basgrejer & annat roligt som kommit in i sortimentet. Hände också lite udda saker, bråkade med en kärring på spårvagnen som var helt sjuk i huvudet (så att alla i vagnen glodde som om de aldrig sett en människa förut).
Vi åt lunch på ett kinaställe och när jag sätter mig vänder sig killen som sitter bakom och frågar om jag får plats och då ser och hör jag att det är HAMZA I ANDRA AVENYN!! Hahaha, jag dog. Älskar den serien! Mitt över honom sitter han som spelade Karim i första säsongen & han är även med i filmen 'Säg att du älskar mig'. Lite småkul =) stötte även på lite andra människor.. haha. Satt där aslänge och jag kände typ hej är jag med i andra avenyn?! Har börjat älska Göteborg alltså! Ska upp både imorgon och på tisdag med.





De här ni vet? :D

Jobbat hela dagen

Hey!

Idag har jag fått jobba med naglar heela dagen! :D tycker det är jätteroligt!! Känner mig duktig nu, både gjort något nyttigt och roligt!
Inväntar för tillfället liinan - sen blir de mys vid nissan med käk o en massa snack också antar jag ;) det förtjänar vi eftersom båda jobbat hela dagen hiiho.




PUSS



RSS 2.0