Mycket plugg

Jag kör järnet nu sista tiden. Jag ska fan klara detta! Finns inte så mycket att säga om helgen, jag har haft så jäkla mycket att göra med skolan... sjukt tråkigt men snart, snart är det sommarlov. Om jag bara fixar allt detta nu kan jag med mycket gott samvete gå på sommarlov och ta det lugnt.

Jenny är hemma från Turkiet! Whiiii :)
& vet ni, imorgon så flyttar Pavle.. Jag skulle egentligen med på morgonen för att hämta nycklar och allt sånt men det blev inte så, har körlektion osv men jag tänkte ändå hinna inom en sväng på kvällen.

Nu måste jag lägga mig (och kolla film), skulle stängt ner här för längesen... 'jag ska bara' brukar det ju låta. 

Godnatt!

Myskväll med baby på stan

 

Vackrast är du min älskling.. ♥

Värmen är tillbaka!

Nu hoppas vi att solen håller i sig! Jag är så jävla trött på att det blåser - hatar det!

Idag gav min snälla mentor mig ledigt, jag var nämligen på Riskettan. För er som inte vet så är det en obligatorisk kurs från den 1 april i år och det handlar om alkohol och droger. Man måste gå den för att få ta körkort, yes -.- Nu är i alla fall alla hinder klara för att kunna boka en uppkörning, förutom att jag knappt pluggat någon teori. Det måste jag göra, men jag kommer inte hinna ordentligt förrän skolan är slut...

När jag kom hem därifrån åkte jag med Pavle och hans familj ut till en möbelaffär som heter Rowico. Min mamma har varit där och sagt att det inte fanns så mycket i den stil hon gillar i alla fall och vi har ju ungefär samma stil, så jag hade kanske inte så jättegoda tankar.. haha.  Vad är det för fel på IKEA undrar jag?! Eller Chili? Jaja, jag har inte så mycket att säga till om. Men ja... nej. Nu ska jag vara tyst.

Senare ikväll ska jag fika med bebo och mysa lite, men nu så tänkte jag göra lite nytta!
Puss

Hjärtat det är svårt att se din smärta

Du har torra ögon

men jag vet att du gråter.

När ingen ser, när ingen hör

kommer gråten mitt i skratten

Men baby om jag bara kunde,

skulle jag lyfta tyngden från dina axlar,

lätta ditt hjärta

När du inte känner tro och hopp

vill jag att du ska veta att jag står här

Sträcker ut min hand

varje dag, timme, minut och sekund

Tillsammans klarar vi allt

Jag lovar att för alltid hålla dig om ryggen


 



I love fruit



Det här blev min kvällsfika, mums!

Lubenica :D yes, titta vad jag kan. Haha, det där fick mig att tänka på en rolig grej. Förra året någon gång när jag var hemma hos Pavle, åt vi först middag och sedan vattenmelon efteråt. Jag fick värsta feta melonbiten, typ en halv melon skojar inte haha, så jag ba öh?... Vi brukar dela de ganska smått och så äter man med händerna, men nejnej. Jag fick värsta kniven i handen. Jag såg nog så chockad ut så Pavles mamma delade den åt mig, sedan åt jag den som jag brukar (A)


27/5 Onsdag...

Hela dagen idag har jag saknat baby...Extremt.
Jag har skickat sakna-sms flera gånger, men bebo tröttnar inte på mig
:)



Idag har jag i alla fall varit i skolan, haft körlektion & tränat på mitt tal som jag ska ha på retoriken imorgon.
Jag måste dock öva lite till, man vill ju inte stå och titta ner i papperna hela tiden. Detta är det sista talet vi ska ha sedan är vi färdiga med den kursen - sköööönt!

Detta har jag kvar i skolan av mitt andra år:
Tal i retoriken
En bokrecension i engelska
Tal på engelska om en författare
En liten komplettering i matten eventuellt
Turismarbete

Ah det är vad jag kan komma på just nu, sedan är det väl även lite småläxor i ryska och så vidare.
Efter det, har jag gjort 2/3 av min gymnasietid!

Nu blir det till att öva lite till...
Ciaaaaaaoooooos



FÖRRESTEN! BEBA KOM TILLBAKA!
Överdrev kanske lite där angående hennes "försvinnande".. men jag är lite hönsig.
Hon får aldrig vara borta sådär länge igen.



ELSA BEBA ♥

Var är min Beba? Pavle sa att hon har varit borta sedan igårmorse. Det kanske inte låter så jättemycket för en katt, men hon går alltid bara ut på tomten... Hon går ut en stund, går max till grannarnas trädgård, kommer in och går ut en stund igen. Hon har aldrig varit borta så länge.


Hon måste komma tillbaka, kommer vara skitledsen annars. Jag är så känslig när det gäller djur. De är ju så hjälplösa :'( Vill inte ens tänka tanken vad som kan ha hänt henne...

25 maj - 1 vecka

Om en vecka flyttar Pavle! =D Vi var på Hfab idag för att beställa renovering av lägenheten, typ målarfärg, köksluckor osv. Eftersom han inte fått den än, så var det lite svårt att veta exakt vilken färg han ville ha och ex. hur många köksluckor det finns. Det får helt enkelt vänta en vecka, men jag tycker ju också att det är jättespännande (A) ibland säger jag att det är min lägenhet också haha men ibland passar det sig inte, då är det bara hans ;) Menmen, vi säger att den är lite min med. Jag & Bebo har ju faktiskt varit tillsammans rätt länge nu. Kom på idag att det var 2 år & 4 månader igår.



Vi har haft långhelg och jag har mest tagit det lugnt. Utgång i fredags var det dock. Förfesten var skitrolig men sen när vi väl drig ner på stan, det sög. Trevligt sällskap och allt, men ja...
Danne & han tjej var med och hon har inte fyllt 18 än, så det fick bli Tre Hjärtan. Man vill ju inte gå ifrån gänget heller liksom, men det var riktigt tråkigt där. Jaja, det gör inte så mycket :) nästa gång. Vi käkade nattamat på mcdonalds istället och drog hem sedan.
Juste, i onsdags var släkten här för att fira mig :) det var trevligt & mysigt, jag fick glas till min samling, en ny pandora-berlock, pengar och presentkort. Inte illa det.

Orkar inte skriva så mycket mer just nu, jag ska ner på teori på körskolan...
Vi hörs! Bye!

20 maj

Idag är jag ledig och är faktiskt det ända fram till på måndag :) ååh vad skönt. Skolavslutningen är inte så långt borta nu... guud vad jag längtar! Det känns som att man betar av det som är kvar nu för varje grej man gör/lämnar in.
Nu på morgonen har jag druckit smoothie & läst i min engelskbok. Har lust att gå ut och gå en promenad, men det kommer gäster till oss ikväll så jag måste städa mitt rum. Vi ska nämligen fira min födelsedag! Ska bli kul :D mycket firande är det nu! Firade med pappa häromdagen också, glömde jag säga det?
Nehe, off to städskåpets place.
Kram / Sara

Papayadrink

Igår fick jag en födelsedagspresent av Sara som jag nu har invigt. Den bestod av en jättestor korg med alla tänkbara frukter och en tillhörande bok om hur man gör smoothie & juicer. Det var jag väldigt glad för! Passar mig perfekt :)

Jag valde att börja med en papayajuice.

En av alla fina presenter jag fick igår


Det här behöver man - 2 glas:
♦250 g papaya
♦2 dl iskallt vatten
♦Saften från en lime





1.
Skala papayan, kärna ur den och tärna den.



2. Lägg papayan i mixern, häll i vattnet och pressa limen över
. Kör den slät.


3. Häll upp den i glas, kyl den gärna om de finns tid och placera en liten papaybit på glaskanten.


Klart! Supergott & superenkelt. Passar perfekt en varm sommardag kan jag tänka mig.

Gårdagens födelsedagsfirande

Igår kom tjejerna hit på fika : ) vi hade först frallor och sedan sockerbullar m. vanilj, rulltårtebakelser, cocosbollar och kakor. Det var jättetrevligt såklart och kul att ni kom! Ååh vad jag fick massa fina saker dessutom! Tack så mycket tjejer, ni är så snälla :) ♥ Synd bara att det var ett par som inte kunde komma... men så är det.




Efter att alla gått hem på kvällen, gjorde jag & Sara oss iordning (hon kom igår morse) och sedan mötte vi upp Glenda i stan. Hon var också sugen på att dra ut! Pavle hämtade oss i stan, sedan förfestade vi lite smått hemma hos honom samt hann kolla på ett par låtar ur eurovision, bl.a. Grekland. Haha, den sångaren var ju bara too much. Sedan så bar det av in till stan. Det blev B&B eftersom alla sa att det var dit man skulle ikväll. De hade hardstyle-musik och det är väl inte riktigt min favorit, men det var rätt kul ändå. Vi dansade mycket så det var roligt ;) det blir ju vad man gör det till. Även Jenny var där en stund och lite andra, trevligttrevligt.

Det tog ett tag innan jag & Sara somnade inatt, haha bland annat pga. att det pep i öronen. Vi vaknade vid elva imorse, låg och pratade en stund innan hennes mamma ringde och sa att de är här om 10 minuter! Ojoj, vad det blev bråttom. Vi hann bara äta frukost, sen stack hon hem :( Vi får ta och träffas oftare!

Tack allihopa!!!
Puss&Kram

18 år idag!!

Jag har haft en jättemysig och bra dag verkligen :) Den började med att jag fick frukost på sängen och ett par presenter. Jag fick digitalkameran jag önskat mig av mamma&Ulf :D, samt en present så länge av mormor och morfar - Bismarck-armband som jag önskat mig. Så jäkla fint ♥

Efter härlig morgonstund mötte jag upp Linn för att gå ut i den sköna solen. Vi var lite krassliga för idrotten tyvärr så det blev mys och glassätande i solen istället. Tycker om Linan :) Vi väntade i typ tre timmar på turism som vi fick veta att vi inte behövde vara närvarande på, så det var bara att bege sig hemåt helt enkelt, haha.

När jag kom hem blev det mysfika med mamma och Fredrik då Ulf är i Berlin. Mamma är verkligen bäst på att fixa fint, duka, baka bullar o göra det allmänt mysigt ♥
Av Fredrik fick jag ett biopresentkort & en mascara. Så sööt! Han hade gått in på KICKS och frågat vad man kan ge till sin syster som fyller 18.
Jag och mamma bakade sedan inför morgondagen och sedan kom min älskling. Av honom fick jag två jättefina berlocker till mitt Pandora-armband. Ett hjärta och en elefant. Elefanten var så jäkla söt, samlade på elefanter för ett par år sedan.


 

Kvällen var jättemysig, kollade på film och åt godis, umgicks med de älskade.
En mycket bra dag!
Tack för alla fina gratulationer!



14 maj

14 maj idag ja, :D IMORGON fyller jag 18! Det känns jätteskönt :) men det kan också vara lite jobbigt. Nu blir man tvungen att göra vissa saker som ens föräldrar inte längre kan ordna åt en.

Halkan gjordes idag, kom hem för en timme sedan. Det var kul att slira runt där ute, haha. Det var väldigt lärorikt och tänktvärt också faktiskt. Man fattar inte riktigt vad som kan hända förrän man verkligen ser det med egna ögon. Jag är ju inte riktigt på slutskedet på min körning (även om jag inte har så värst mycket kvar) men det var inga problem. Malin (Carolines kompis) gick samtidigt o det var ju kul :)

Jo juste ja, igår färgade jag håret! Jag ville ha det så ljust som möjligt.. Hon penslade på 3 gånger men det slår nääästan lite gult på nåt ställe ändå. Det är typ lite olika blonda och bruna färger. Blir chockad varje gång jag tittar mig i spegeln. Wow - är jag ljus?! Hehe...

Hoppas jag får kameran jag önskat mig, imorgon. Då kan jag börja ta lite mer bilder. Tycker min gamla digikamera börjat bli dålig.

P u s s

I skolan

Nu sitter jag i skolans datorsal och nördar mig. Imorse var det matte nationella och jag satt i bilen redan kl 7.35. Jag är sjukt trött! Provet gick rätt okej men hade jag haft typ 2 dagar till att plugga så hade det varit perfekt :) Jag har nu väntat här sedan 11 ungefär och min lektion börjar 14.20... Det var spanska & jag har väl inte varit där allt för mycket, så nu skulle jag vara duktig.

Efter skolan ska jag träna småtjejerna samt övningsköra. Enjoy Sara!

Nu ska jag masa mig iväg härifrån... Har redan varit ute och gått en runda, så får se vad som händer nu :)
Chiiiiiiing!

10 maj

Hallåhallå!

Igår vaknade jag upp med en fet förkylning och huvudvärk som verkar hålla i sig... Jättejobbigt när man har massor att göra. Det är matte B nationella på tisdag... har fortfarande inte fått tummen ur röven och börjat plugga idag. Det enda jag har gjort är att ha sovit länge och städat det jag orkat med. Dammsuga tänker jag göra i veckan (städar alltid övervåningen här hemma). Det vankas ju lite kalas snart ;) 18 år om 5 dagar! Fatta tiden går fort. Om jag ska vara ärlig så har jag jättetydliga minnen från när jag var typ 5, ibland saknar jag att vara så liten!  Nu har man så mycket ansvar - det tycker man om ibland, ibland inte. Jag måste iaf vara frisk till fredag/lördag. Lördag ska det bli utgång så då får jag inte vara sjuk! Sara kommer upp från Helsingborg och så ska jag ju även fira med de andra tjejerna. Det ska bli kul :)

Helgen har varit jättemysig förutom att jag blivit dålig då... I fredags var jag hemma hos Pavle & umgicks en del med hans familj o så. Katarina var hemma också så det var trevligt :) (hans syster som bor i Linköping). På kvällen var vi hemma hos deras mormor. Jag försökte tyda deras serbiska, haha. Jag är ganska duktig fatikst (A) Någon som också var där sa tilll Pavle att jag var söt & fin och undrade hur han kunde hitta en svensk som såg ut som en serb. Haha omg! När jag blir blond så kommer det nog inte gå att misstolka :b

Oh juste, imorgon är det 3 veckor tills Pavle får lägenheten. De har börjat renovera ute på Maraton nu, även i hans länga, så jag sa till honom att ringa HFAB imorgon och boka tid för renoveringen inuti lägenheten. Man får bidrag av HFAB för att renovera och under tiden de renoverar utvändigt får de dubbelt med pengar i den där fonden så det gäller ju att passa på. Kan vara bra att ha allt klart innan man börjar flytta in möbler... Inte för att där är så stort men, haha. Så börjar han även sitt jobb imorgon, härligt.

Nu ska jag vila lite och sedan så måste jag börja plugga.
Byebye! / Sara

6 maj

Nu sitter jag hemma schleeten efter skoldagen & ska snart ta en fika. Efter skolan stack jag in direkt till frisören och det blev faktsikt skitbra! Jag är riktigt nöjd : ) Det syns inte så tydliigt på bilden faktiskt, men i nacken är det avklippt rejält och sedan så sluttar det framåt och är som längst där framme. Alltså lite pageaktigt, fast en lång sådan. Jag var så trött på mitt hår - så härligt när det händer något. (Ser lite halvdöd ut, jag vet. Ni ska få se en bättre en annan dag)



Sedan så säger vi grattis till pavle som fick jobbet idag! & ja - han ska vara p-pelle som jag säger ;) haha. Chefen var nämligen jugge så det blev inte mycket till intervju idag haha.. Min man är ju så trevlig så klart chefen anställde honom direkt ;) Jag är jätteglad i vilket fall, för då kommer allt fungera med lägenheten och han kommer inte behöva leva snålt. Hur bra som helst :) Det enda han hade som krav med detta jobbet när jag sa till honom att säka, var att inte behöva ha på sig pinsam keps och det skulle han slippa. De kör nämligen runt bland parkeringarna så det blir inte mycket till att gå som man kan tro ;p

Ikväll blir det teater med spanskklassen... Söta Joanna fixar La Estrada-korten till oss idag som vi skulle köpt för en månad sedan. Tack gullunge ♥
Känns inte superkul att gå dit ikväll men UllaBulla har ju trots allt köpt biljetter, så nu ska vi inte vara otacksamma. Dessutom kan det nog bli rätt kul med Joanna, haha.

Ciao! / Sara

min solstråle

Jag älskar dig, Pavle Marjanovic
Vill kunna förklara hur mycket du betyder för mig

som en sommarkväll

Grillade länge med familjen ikväll, jättegott var det! Kött, korv, potatisgratäng, grekisk sallad, apelsin, päron, snacks, varm banan med choklad och en massa annat. Vi skulle egentligen haft grillad majskolv och morot också, men det fick inte plats på grillen så det får bli imorgon istället.


Efter grillningen mötte jag upp Jenny. Vi gick på en promenad samt satte oss på Vattenporten för att ta en latte. Mys, mys! Observera att vi satt i shorts/ chinos utomhus en kväll. Nästan som sommar :) Sedan gick vi hem hit och ja, nu sitter vi här o snackar tjejsnack! En kväll i Sara & Jenny - anda.
Love / Sara

1 maj

1 maj 2009 betyder två veckor kvar till min 18-årsdag samt en månad kvar tills Pavle flyttar. Inte helt fel :)
Idag har jag gjort ett litet miniarbete till turismen i skolan, varit ute och cyklat i över en timme och vad har jag mer gjort? Tiden går så himla snabbt. Skönt att det är varmt varje dag... det får gärna fortsätta såhär mååånga månader till.
Ikväll ska vi grilla med massa godsaker här hemma & sedan ska jag träffa Jenny. Trevligt, trevligt.

/ S

RSS 2.0