stir the imagination



jag är stolt över dig bror..

Berlin imorgon


Wihooooo, börjar bli taggad som fan nu ^^ Känner på mig att det kommer bli kul! Kommer dela rum med både Linan, Joanna & Denice samt hennes kompis. Sen ska fler i klassen följa med också. Nu sitter jag här och funderar på -vad ska man ta med sig?? jag får ta med ganska mycket varma kläder tror jag >,<
Nu tycker jag faktiskt att Sofia borde vara här snart.. och jag som inte ens har bytt imon. Gympis is the shit!

Nu ringde hon och sa att hennes pappa kör oss ner, så nu får jag skynda på!
ciiaoo

24 januari - Fixat och ordnat inför student&bal - 3årsdag - nyheter på lägenhetsfronten

Hej!

De senaste dagarna har det hänt en massa trevligt :)

I fredags köpte jag äntligen min balklänning ♥ ooh den är så fin. Modellen var precis en sådan jag kunnat tänka mig men färgen lite överraskande. Huvudsaken är att jag är supernöjd i alla fall. Förresten, även studentmössan är beställd. Det var i och för sig ett tag sedan, men så är det. Mamma har bokat två fotograferingar samt tid hos frisören till balen. Det närmar sig verkligen nu.. kan knappt fatta det. Tiden har gått så sjukt fort.



Idag är det 3 år sedan jag och Bebo blev tillsammans på riktigt. Känns ganska naturligt men ojoj, vad lång tid, tänker man. Vi firade inte detta på något särskilt sätt, då vi båda inte är så mycket för det där med att ge varandra presenter och göra värsta uppståndelsen. Hade det varit ex-antal år sedan en bröllopsdag hade det kanske varit en annan sak. Hur som helst, för att göra det hela till ett fint minne i alla fall, åt vi god mat i lägenheten igår (förutom ett litet missöde, haha), innan vi gick in till stan för att kolla på bio. Det var riktigt längesen vi var på bio, det måste vara en bra film för att det ska gå hem hos mig ^^ Vi kollade på "It's complicated" och den var riktigt rolig stundtals. Den var bra men jag gillade inte slutet. Helt klart värd att se i alla fall!
Imorse åt vi en stor och lång frukost med scones, ägg, yoghurt med musli mm. Mysigt!

Förresten så kommer det att hända en massa roligt i lägenheten nu. Vi beställde en ommålning till vardagsrummet för längesen och de verkade få eld i baken när P ringde och sa till på skarpen en gång för alla. De kommer alltså imorgon och målar om. Wii vad kul det ska bli :) det ser fortfarande ut som att han är nyinflyttad där, vi har ju inte kunnat sätta upp tavlor eller något pga. det inte har varit lönt. Jo juste, när P ändå ringde och klagade på allt som är fel (vad negativt det lät), bl.a skåpsluckorna för att de ej går att stänga ordentligt samt att de ser ut att vara från 50-talet, komer vi nu att få nya!! Det här är en lite mer invecklad historia än vad det lät här, men jag drar inte hela den ^^ Dessutom kommer de snart och slipar golvet och snart är den inglasade altanen klar.Jag ska visa bilder när allt är klart!




Nej nu måste jag hjälpa mamma med att städa!

Skidåkning!

Hallåhallå.
Idag har jag, pappa, p och yes varit på Isaberg och åkt skidor. Så längesedan jag åkte skidor.. men det var riktigt roligt! Efter ett par mesiga åk gick det riktigt fort ner för de branta backarna. Träningsvärk väntar säkert! Jag gick upp supertidigt imorse så jag mååste bara sova lite, även om jag sov både i bilen dit & hem.

Igårkväll var jag och linan ute på stan och fikade, drack chai latte, käkade en hamburgare på donken, drog en runda till The Corner och hälsade på lite folk och sedan hem. Ingen utgång blev det.. i och med att klockan ringde strax efter 6 idag >,< det var riktigt mys igår, tycker jag att vi ska göra om snart ♥



RSS 2.0