På jobbet!!

Just nu sitter jag i Harplinge på VC Getinge och försöker som alla andra dagar, värva folk till Mina vårdkontakter. Än så länge har här mest varit 80+ människor, vilket betyder att de inte har internet. Nu kom här lite barnfamiljer som ville skaffa konto, men annars har dagen varit helt lugn..

Har märkt att inte så många i vår ålder har koll på Mina Vårdkontakter (vilket jag inte heller hade tidigare), men det är ju faktiskt riktigt bra. Man kan boka läkartid genom internet, omboka tider, förnya recept, beställa gratis klamydiatest osv osv. Alla svar kommer direkt på sin inloggning.

Helg snart!! och midsommar!!  =D

.

Nothing, nothing is harder ..

*Host, host*

Tredje dagen jag är hemma från jobbet - så tråkigt!! Fast idag är första dagen jag känner att det "släppt lite". Istället för att frysa, svettas jag (bra tecken!) och istället för att huvudet känns sprängfyllt och som att jag lever i min egna lilla kupa, har jag blivit förkyld & hostar som bara den. Mycket hellre det, för då är det ju på bättringsväg :-) Hoppas att jag kan gå till jobbet imorgon.. kanske dock inte jättefräscht att hosta och snörvla folk rätt upp i ansiktet..

Förresten så var det någon som skrev en gullig kommentar på förra inlägget, men var anonym :-) ni får gärna skriva vilka ni är, ni som kommenterar - om ni vill ;-)

Jag har faktiskt inte så mycket roligt att säga. Har mest kollat på film de senaste dagarna och så. Jo juste, tre nätter i rad har min brorsa kommit in vid typ 2-3 tiden och antingen stängt av min tv eller tagit bort datorn som jag somnat med i knäet och sagt: Men Sara!! Har du somnat med kläderna på? Haha! Då har jag legat där i typ 3 tjocktröjor och jeansleggings - how nice!

Glen& jag när vi var på förfest hos Alice, innan Leffes




Mycket har hänt!

Hej! Skulle bara logga in för att kolla läget, men Hibas kommentar "men blogga förfaan" - fick mig allt att skriva ett par rader här. Så trots att jag sitter här med feber och är hängig, skriver jag, bara för Hibas skull! Haha.. nedå. Studenten i  fredags var helt underbar.. ♥ älskade alltihopa och ville bara inte att dagen skulle ta slut.
Igår började jag jobba. Det var bara en introduktionsdag, men jag tror att jag kommer gilla jobbet jättemycket. Började känna mig dålig igår, men jag hade verkligen bestämt mig för att gå dit idag oavsett. Gick upp imorse och tog min ipren som på beställning.. märkte att jag var totalt oförmögen att göra något. Tog tempen som stod på 39.. tyckte att det var lite väl för att gå och jobba från 8-17. Tyvärr tror jag att jag måste vara hemma imorgon också, men sen så!!


TAGGAD

Det här är väl det enda jag behöver imorgon? ;)


STUDENTEN IMORGON!!!

SÅ JÄVLA SKÖNT!!!
Vem vill vara etta nu - INGEN, INGEN! vem vill vara trea nu - ALLA, ALLA .. ALLI-ALII-HOPA-ALLI-ALLI-HOPA

Nu har vi pimpat vår vagn i Laholm (eller den trakten) och det blev sjukt bra! Vi hade en liten trevlig stund där och tror vi alla blev nöjda, trots lite fel med lakanet och annat. Hahah!

Nu får jag fortsätta hjälpa mamma lite inför imorgon:)

är så lycklig just nu ♥
kan inte med ord beskriva hur glad jag är över den kommande dagen




HA EN FIN KVÄLL

BALEN 2010

Nu ska jag lägga upp alla bilder :) eller många i alla fall.. haha. Balen var en underbar kväll, men det har jag ju nämnt tidigare. Allting var jättebra, både på Tylösand och på Galejan! Var påväg att dra hem klockan 1 från Galejan, men som tur var stannade jag.. Blev sjukt bra! Tack alla som gjorde denna kvällen wonderful ;)
Somnade klockan sju på morgonen.. Fortfarande seg alltså, haha.




























Nu är vi samlade..

Brorsan kom hem för någon timme sedan! :D Nu har vi suttit och pratat, ätit jordgubbar & druckit kaffe. Mysigt. Han var mycket saknad av familjen och det är alltid så roligt när han kommer hem. Fick en "Sagatiba" som den heter av honom, något mojito-liknande där man får med en liten drinkblandare och någon smaksättare. Blev jätteglad, passar ju perfekt nu till fredag :)
Nu ska jag lägga upp bilderna från balen, har inte precis alla ännu, men de flesta. CIAO


En underbar kväll..

.. och natt.. och morgon. Det blev en sent efter balen igår, haha. Just nu sitter jag här med jenny jämte mig som borstar tänderna. Vi ska sova nu, sjukt trött!! Återkommer imorgon med bilder och text :)
Tack alla som gjorde kvällen underbar!

Sov gott ♥


Njuter av varje sekund

Idag mötte jag upp min fina älskling i stan ♥ vi satte oss vid Nissan och åt pasta från pastavagnen. Njuter av det fina vädret, av att hinna umgås med vänner & ljubavi, av att betygen är satta och att studenten snart är här.. Jag är jätteförväntansfull. Redan imorgon är det balen, kan ni fatta!!

Hur som helst. Efter en lugn stund i solen begav vi oss för att leta kläder till P, inte så ofta det. När det väl ska shoppas, så shoppas det i alla fall. Han hittade ett par shorts, tröja, linne & två "tjocktröjor".

Igår var jag, Jenny & Linnéa ute. Först hemma hos mig och sedan med sikte på Moon. Vi kom fram till att vi borde stannat hemma.. Var inte så kul ute, men det kan man ju aldrig veta :)






JAAAAAG ÄÄÄRR FRIIIIIIIIIIIIIIII

VILKEN LYCKA!! Äntligen var det min tur att få bli klart med allt! :D im so happy!! Mina kompletteringar gick dessutom bra, så det känns ju ännu bättre! Wihooo!



Efter skolan blev det en en sväng ner till Nissan med Linnéa, henne har man inte sett på år och dagar känns det som!! Verkligen längesen vi sågs..
Med en is-chai och och ett underbart väder dessutom, kan man inte vara annat än lycklig!
Life is good, life is good.






Nytt från VILA

Knallde inom VILA igår och köpte dessa plagg. Jag visar inte mer än såhär av kavajen - den gjorde sig verkligen inte alls på bild som i verkligheten!



Klassens dag!

Igår samlades vi i Picasso parken för att fika och umgås :) jag, naths & joey kom på tanken att göra charader HAHA, uppskattades nog mest av oss själva, men kul var det i alla fall.
Hann inte blogga igår so that's why i'm writing about det nu. Let the pictures speak.

























PUSS CIAO





-- och såhär såg jag ut i sommarvärmen, shorts hade nog passat bättre!


Det närmar sig, det närmar sig..

Nu är det verkligen inte lång tid kvar till studenten!! Mina 2 sista betyg (jaa, bara mina - allas sattes idag -.-) sätts på fredag, efter två seminarium. Neeej jag har inte IG-varning haha, får komplettera pga av giltiga och privata orsaker som min mentor uttryckte det, så jag får de betyg som jag faktsikt förtjänar :)) får man vara så självsäker, haha?
Kvällen har ägnats åt plugg inför denna dag, medan min klass och alla treor roar sig med att campa på Sannarp. Inte helt fel, meeen en skön varm säng är inte helt fel det heller!
Vet ni! När jag borstade tänderna nyss kände jag att min sista visdomstand är påväg upp! Kanske därför jag känt mig lite hängig sista dagarna.. ^^ (eller för att jag har för mycket att göra)

Nehe. Lite tv-tittande & sedan sleeping time!
Imorgon ska vi ha klassens dag :) detta innebär fika i picassoparken, för vår del. Nitse, PUSS!


RSS 2.0