Årets sista dag!

Idag är det årets sista dag. Jag sitter i Pavles lägenhet, nyårskläderna är redan på, även håret & sminket är fixat. Det ska bara bättras på lite, innan vi, om ungefär en timme, åker ner till Helsingborg - Åstorp.
Jag hoppas att det blir en rolig kväll =)

Jag hade bara tänkt att önska mina läsare ETT GOTT NYTT ÅR!
Nu ska jag se hur fin mannen blir i sin kostym, så här har jag inte tid att sitta mer ^^

KRAM

Ondagkväll

Då sitter jag här ännu en kväll. Har pratat med lite goa människor på msn och ägnar mig just nu samtidgt åt lite skolarbete. Jag hade tänkt att somna lite tidigare ikväll men jag är långt ifrån klar, så det ser inte ut att bli som tänkt.

Innan jullovet ska detta göras (skolarbeten):
Privatekonomiprov
Italienskaprov
Privatekonomi-inlämningar x 2
Religionsarbete
Svenska, bokanalys

Ska nog gå fint.. :)




Bilder från i fredags. Studenttävling och Melanie med söta Belle på besök i skolan..
Belle ser ut att ha det sjukt mysigt i vagnen 




I tisdags (igår) hade vi avslutning på gympan, så även lite bilder därifrån. Vi körde en lek med en julsaga, körde flickis, fikade och den efterlängtade chokladleken ;)





Nu medan jag skrev detta blev en av privatekonomiuppgifterna klara! Härligt..
Hörs imorgon eller något. ♥

Jag, lång? ^^


Min bror kom hem igår, wihu!
♥ Tror jag glömt att nämna det här.. Hur som helst så, tidigare ikväll var jag inne på hans rum för att han skulle visa lite julklappar som han har köpt. Vi stod på golvet o jag utbrister "HAR DU KRYMPT?! Shit vad du känns kort!!" Min bror är ändå 190 cm PLUS, så han är ju inte kort direkt.
Allvarligt, det kändes verkligen som att han krympt. Jag tänkte att det kanske var för att jag inte träffat honom på länge och är van vid P som är ytterligare ett par cm längre. Men Fredrik är smart haha, "men syster, det måste vara du som vuxit!" Det har jag inte ens haft på tanken, men troligen är det så. När vi gick ner till mamma i köket och jag mätte mig mot henne, sa Fredrik att jag är säkert 3 cm längre.. Vi har ju alltd varit lika långa? Trodde inte att man växte mer i den här åldern, men ska nog allt gå in till skolsyster o kolla läget ;)

Nu blir det lite PE-plugg här & imorgon ska jag plugga italienska med Denice tror jag. Jag har prov i båda ämnena på fredag, men det är inget svårt så ska nog inte ta så lång tid!
Ciao!

TACKFILM

OKEJ GOTT FOLK. Efter den där Elf-filmen skulle såklart inte min pojkvän vara sämre! HAHA, SJÄLVGOD TYP. Här presenteras den så kallade tackfilmen:

TACKFILM Á LA P

OBS! Kolla hela. Efter filmen kan man göra en egen

 

haha ursäkta, jag är uttråkad asså


Cause I know inside..


Sometimes when we fight, I think maybe I should let you leave and push you out of my life.

But I don't decide, cause I know that I just can't survive without you.

And I know inside I never let you go cause I'm sure you are the one.
Even through the rain it's clear, you are the one I want.
And no matter how we fuss and fight, you should always know I just can't stop loving you.

To see through the night, you are my light.
So even when we fight I know it's going to be alright.
You have my soul, I'm just letting you know.

Elf yourself

Idag på tyskan visa Joanna & Nathalie en grej som fick mig att dö av grav. De hade gjort en sån jag print screenat nedan, fast med mig & dem + nath´s föräldrar.

 

Testa du med!


Helgens happenings

Då var det ett tag sedan man skrev här igen.. :) tänkte uppdatera lite om helgen.

I fredags var det för det första studenttävling i skolan igen.. Jag var typ den enda i klassen som ville ställa upp. Det var mattävling och man skulle vara tre från varje klass. Jag och Linn bänkade oss på första plats och när jag såg hur dåligt vissa mådde av det där var det nästan tur att man inet ställde upp.. men tävlingsmänniska som man är, är det ju svårt att avstå! Haha. På eftermiddagen blev det en runda på stan med Denice :) jag inhandlade två toppar & nya lackleggings. Tack för sälllskapet!
Sedan for bilen hem och på kvällen blev det en lugn kväll hos älsklingen!

Dagen efter, i lördags, sov jag till klockan tolv, vaknade upp med extrem huvudvärk som inte ville släppa på hela dagen. Trots det gick jag iväg en stund på kvällen till Linnéa, med sällskap av Peter. Skönt att slippa gå ute sent ensam! Där stod förfest på schemat med gott folk, men jag satt mest o snackade med peter i soffan med ett glas vatten, haha. Vi följde inte med in till stan, han hade match idag och jag med huvudvärken..

Idag har jag städat och äntligen fått upp julpyntet i mitt rum. Jag brukar vara vääldigt tidig med det, men jag har helt enkelt inte haft tid! I eftermiddags/ikväll var vi i Trönninge. Stefan har fyllt 14 år, så klart man får gratta!

Nedan, julpyntet i mitt rum (ni får stå ut med att jag tog vissa idag i dagsljus o resten ikväll) och lite bilder på mig och kattens, Elsas son. Familjen valde att behålla honom. Han har vuxit rejält sedan jag såg honom sist! Sötungen
.

Hissgardinen har min duktiga mamma gjort (var bara tvungen att säga det för att den är så fin) Har fått mitt pysselintresse och handlag från henne gissar jag ^^









3 december.

Hejhej!

Nu sitter jag här i min säng, äntligen en lugn stund! Veckan har varit minst sagt hektiskt och det går så fort! Jag hinner inte fatta att det är en ny vecka innan man sitter här torsdag kväll och kommer på att det nästan är helg. Insane. Igår var det så underbart ute. Iskallt & soligt - jag älskar det. Jag gick en promenad hem tidigt och jag kunde inte låta bli att fotografera min omgivning ;)

tt



Natalie Merchant - My Skin


Idag var det religionsprov, mat på Max med Bebo, jobb (så lamt var det idag!) & sedan en tur ute med Linnéa, Jenny & Leo :) Imorgon kväll ska jag o P äntligen träffas på riktigt efter dessa hektiska veckor (som inte är slut än).. Alltså träffas utan att det är håla eller så för min del. På lördag blir det en massa plugg & sedan myskväll med girlsen! ♥

Då har ytterligare en dag gått och sängen kallar igen..
Laku noc!

RSS 2.0