Morsdag!

Idag är det Morsdag & det ska ju självklart firas! :) Lilla mamma fick ett hemmagjort kort av mig med en bild på oss & med en dikt som jag har skrivit. Jag köpte även ett par örhängen från Albrekts Guld, som är fomade som hjärtan. Jättesöta.


Mamma

Du är hela vår trygghet, hela vår värld.

Jag beundrar dig för hur mycket du kämpar, hur mycket du orkar, men aldrig skulle du klaga

Även om jag ibland skulle hoppas att detta bara vore en saga.


Den kraft du har, finns det ingen annan som tar
Då de andra inte orkar, då de bryter ihop och slutar kämpa, är du den som sorgen kan dämpa

När du stod där ensam, måste du haft det tufft

Men aldrig har du kippat efter luft

Du är stark som ingen annan och jag beundrar dig för det


Du har stöttat mig för att komma hit jag står idag.

Utan dig hade jag inte kunnat ta mina andetag.


Du har alltid motiverat mig och givit mig kraft

För utan dig kära mamma, skulle jag detta aldrig haft.

 

Du styrker mig när saker och ting är svårt

Du får mig att orka när allting känns hårt


Det går inte en dag utan att du gör ditt bästa

Du är speciell, långt ifrån de flesta


Jag är stark med dig bakom min rygg

Du är alltid lugn och trygg


Jag vet att du stöttar mig så att jag kan nå mina mål

Utan dig i mitt liv, hade det varit ett stort svart hål


Hur firar ni era mammor?


Balen för Sture & friskolorna

Okej, alla var dissers idag, så jag fick dras med grabbarna grus till Stures bal. Kan i och för sig vara ganska roligt, men nu fick jag stå själv och kolla på alla fina klänningar (i regnet!! >,<) medan de bara tramsa någon annanstans, haha.. Fick i alla fall se vackra Jenny! Klänningen satt som en smäck på henne och hår&make var perfekt. Synd att de inte hade vädret på sin sida bara.



PUSS

Mysig kväll med Jenny & Eurovision Song Contest

Igårkväll kom Jenny hit för att kika på ESC och mysa lite. Det blev en jättetrevlig kväll med lite Black Tower samt ost&kex.
Grattis Tyskland till segern! Jag har börjat gilla tyska&Tyskland (!) sedan jag började läsa språket, så det var inte helt fel. Gillade inte låten speciellt mycket först, men det var nytänk - som Jenny sa. I like it! Hon var lika gammal som oss dessutom!! Coooool tjej. När hon hade vunnit hörde man att hon är tyska, haha hon ba "oh my gaat" (syftar på t:et)
Greklands låt var ju helt galen! Gick inte att sitta stilla, haha. Det fanns många låtar som var såna där härliga som man skakar ass i soffan till ;)

Här är Tysklands vinnarlåt i alla fall

 

Och så lite bilder på galningarna...


Rasmus Seebach


Sitter här hemma uppslukad av en labrapport och tyskaplugg.. lyssnar samtidigt på lite skön musik, såklart!
För tillfället på Rasmus Seebach, han är bra :-)
Här är tre sköna låtar, *tycker jag i alla fall*

Natteravn - Den jag er - Glad igen


Hoppas ni har en trevlig torsdagskväll, snart helg!
KRAM

Sooo busy ^^

Hej bloggen!

Saknar min blogg lite, har ju aldrig tid att skriva här =) Hur som helst, nu sitter jag och skriver det sista på min filosofiinlämning som fortfarande inte är klar... Inte okej. jag har dock tills inatt klockan 00.00 på mig, men planerna var att den egentligen skulle vara klar i fredags/lördags! Om en stund ska jag och melanie finslipa naturkunskapen och förhöra varandra på det! Sen är det bara att gå på nästa grej! Wiho, älskar denna veckan sååå mycket!



Du är hela vår trygghet, hela vår värld. Faller du, faller vi allihopa. Jag beundrar dig för hur mycket du kämpar, hur mycket du orkar, men aldrig skulle du klaga. Den kraft du har, besitter ingen annan.
Då de andra inte orkar, då de bryter ihop och slutar kämpa, är du den som orkar och håller oss uppe.
Jag hoppas att jag blir som dig en dag ♥


Some stereo love

Har nu flyttat över min dator till skrivbordet åter igen. Det säger nog inte er så mycket, men jag har haft den vid min soffa och soffbord ett längre tag, vilket jag tröttnat på. Plötligt blev det väldigt roligt att lyssna på musik då jag kan koppla in datorn till mina högtalare som jag fick av brorsan förra året :-)
Det blev också lite mer intressant att plugga eftersom man kan lägga upp alla papper överskådligt på bordet, men även kunna skriva utan att ha en bok under pappret. Haha, vilka problem man har ibland va! Filosofi-tentan går greeeat!! Happy friday, ohyes!!

Ciaaaaooo!


Helg.. men inte ledig för det >,<

Mitt i allt kände jag att jag får kika in här och skriva ett par rader igen ^^ de sista dagarna har varit otroligt stressiga på grund av skolan, men också ganska turbulenta beroende på andra orsaker.
Denna skolvecka har jag hunnit med att göra ett naturkunskapsprov, en tal i Svenska C samt ett italienskaprov idag. Talet gick inte så bra som det hade kunnat bli.. var ganska splittrad osv, brukar göra bättre ifrån mig. Menmen, sånt händer. Det återstår nu endast 6 skoldagar innan betygen sätts.. innan dess ska jag ha hunnit: 

- Göra en filosofiinlämning
- Ha muntligt prov i naturkunskapen
- Ha prov i geografin
- Skriva en dikt på en spalt
- Ha tyskaprov
- Göra en labbrapport

.. det var nog allt om jag inte glömt något, men alldeles fruktansvärt tillräckligt på denna korta tid.

I veckan som gått har jag förutom att ja ni vet (pluggat), grillat med mamma & ulf på galgberget, varit små rundor i stan och njutit av solen, ett par kvällrundor med melanie&belle och pluggat utomhus i kvällssolen med denise inför italienskaprovet.

På söndag förmiddag ska jag och mamma gå och kolla på SM i gymnastik, Arenahallen. Ska bli mycket skojjigt :-) Trevlig helg, KRAM!

Då är man 19 år ung

Som tiden springer iväg! Redan 19 år gammal.. tyckte inte alls att det var längesedan jag var 5, 8 och 12. Har fortfarande starka minnen från när jag var några år gammal bara.. men man får gilla läget att tiden går.
I fredags hade jag, linn & melanie en lite förfest som slutade nere på stan. Det var en rolig kväll som avslutades i lagom tid, hehe.
Igår, lördag, var min födelsedag och jag vaknade upp av vacker, eller mindre vacker ^^, sång, massa fina paket och en god frukost :) senare anlände mormor&morfar och även övriga släkten. Jag har inga bilder från i fredags tyvärr, men lite här kommer lite bilder från födelsedagen i alla fall. Lite roligare än bara en massa text.

15/5-10

Tunikan är köpt på VILA och jag hade den även ute i fredags, fast då med skärp i midjan, pumps & leggings. Mycket användbar faktiskt :) håret har min söta mormor fixat ♥ själv blev hon inte alls nöjd, då hon tyckte att hon var mycket bättre förut, men jag var jättenöjd :) mormor är och har alltid varit mycket duktig på allt praktiskt som att baka, fixa hår och sådant. Hon hade faktiskt ett eget konditori en gång! Kanske borde ta efter mormor lite.. tror jag fått mina sy-pyssel-bak-hår-intressen från henne minsann (och mamma), hehe, nu kom jag av ämnet lite här.

Önskade mig mest pengar i år.. det ska gå till en ny mobil (ni vet ju vad som hände den gamla) och en ny dator.

Jag visar inga bilder på släktingar, med respekt av att de inte läser min blogg och inte kan säga själv om det är okej att ha bilderna här eller inte.

Det var lite av mig, lite av presenterna och mina fina blommor! Tack för era gratulationer, allihop ♥

Dagen idag består utav plugg, plugg, plugg.. >,< ha det fint allesammans, PUSS!


Choklad är gott

Satt nyss och tryckte i mig nästan en hel 100-grams Marabou (utom de sista två raderna). Hahaha, det är ju nästan lite skämmigt. Tror aldrig att det hänt förut.. brukar må illa efter typ två rader (fast de stora kakorna då). Men men, jag behövde det tycker jag :)

Idag hade HKGF gympauppvisning i Hallägrahallen. Tjejerna skötte sig finfint, så duktiga allihopa! Min kameran hade inga batterier, men Sofia tog bilder.. får sno dem senare =)

Jag har lust att gå en promenad, ikväll lyser ju faktiskt solen! Först ska jag i alla fall göra klart min power point till mitt tal i Svenska C, tänkte jag.


Radionyheten, äntligen klar!!

Idag gjorde jag & Melanie äntligen klart radionyheten som vi haft efter oss ett tag. Känns jätteskönt! Vi trodde att det skulle gå ganska fort, men det hela tog oss nästan fem timmar -.- haha, men då får man väl räkna med att vi asgarvade halva tiden då vi skulle spela in. Undra hur många omtagningar det blev ^^ bra att man kan ha lite kul med allt skolarbete också, haha.



Nu ikväll har jag skrivit mitt namn på alla inbjudningskorten till studenten. Blev ganska fina tycker jag :-) Såhär såg den ut i datorn. Sedan skrev vi ju såklart ut de också, blev lite annorlunda då (som de svarta strecken t.ex, haha)

KRAM


u can't imagine how much I love u

 

haha älsklingen ser ut som en groda. en söt groda ♥

bästa, finaste, lyckopiller

 


Härlig dag!

Jag började äta tabletter för min UVI igår, men imorse var det inte mycket bättre, så jag var hemma idag med. Under dagen har det dock blivit mycket bättre, så jag var ute en sväng i eftermiddags :) härligt! Träffade Jenny en liten stund & gick en promenad ikväll. Får väl passa mig bara, för det kommer ju lätt tillbaka om man inte håller sig varm och äter hela kuren. Förresten, jag sov 6 timmar imorse efter att jag hade röntgat käken. SEX TIMMAR - KAN NI FATTA!! Då hade jag ändå sova för natten..


En söt mise kom fram och ville smeka sig mot mina ben (haha)



Ikväll gick SISTA avsnittet av AA (Andra Avenyn), om jag fattat det rätt, someone?
BUUUHUU FÖR DET :(

Imorgon kommer bli en soft dag tror jag, ska på intervju också :-)


Urinvägsinfektion..

.. är inte så trevligt. Har hållt på lite smått i två dagar, men imorse var det kört. Ajajaj. Jag ringde vårdcentralen och förklarade läget. Hon sa att det kan gå över av sig självt (det tvivlar jag dock på) och att jag kunde avvakta lite om jag ville. Det börjar kännas lite bättre redan nu, så jag tänkte att jag nog kan hålla ut lite till. Jag får klunka citronvatten hela dagen, så får jag hoppas att det blir bättre. Annars ska jag ha en tid i eftermiddag!! Jag sjukanmälde direkt när jag vaknade, för jag tänkte "detta går ju aldrig". Eftersom det är lite bättre nu funderar jag ändå på att åka ut på en lektion som är ganska viktig idag.

Bara för att jag var så negativ nu, ska jag överväga detta med tre positiva saker.
1. Jag är klar med power pointen som jag höll på med igår.
2. När denna dagen är slut, är det onsdag, vilket betyder att veckan nästan är över... ;)
3. Träden börjar faktiskt bli gröna nu OCH solen skiner

Den här parfymen har jag suktat efter i nästan ett år nu. Så onödigt att köpa här i stan bara, när det är typ dubbelt så dyrt som på planen. Min bror ska få kolla nästa gång igen när han åker hem.. :)


Hehe, ha en fin dag vänner!! Nu måste jag trycka i mig lite frukost.
KRAM

Jag har inte glömt bloggen

Jag tänkte bara kika inom och säga hej här på bloggen. Som sagt så pluggar jag mycket nu på slutspurten innan studenten & när jag inte gör det vill jag tillbringa lite kvalitetstid med nära & kära :)
I fredags var det valborg. På eftermiddagen var jag hos Linnéa på födelsedagsfika, trevligt. På kvällen skulle det bli festligheter med pavle&co, qlimax-gänget som jag säger, haha. Linnéa hängde också med på förfesten. Den började bra, men slutade kanske mindre bra.. En tidig kväll blev det! Hela lördagen var lugn; sov länge, MAX-mat, tv-tittande & ett besök hos ulfs pappa åke.
I söndags var jag och linan hos melanie för att ordna med vårt grupparbete i NkB. Det är även vad jag har pluggat på ikväll. Allt ska redovisas på onsdag, så det får se till att bli helt sammanställt & inövat nu.

JUSTE! I FREDAGS LÄMNADE JAG & LINAN IN VÅRA PROJEKTARBETEN!
då var vi riktigt glada :)



RSS 2.0