Grattis mamma på födelsedagen!

Idag fyller ju då min söta mamma år! :) Hon har varit i Smålandsstenar hela dagen eftersom både jag och Ulf har arbetat. Det har vi vägt upp med att hon blivit riktigt firad nu ikväll! Min mormor och morfar ville låta oss beställa mat (ja, de är snällast i världen ♥) och mamma fick såklart välja. Hon var trött på både pizza & kinamat så det blev en plankstek. Jättegott, men jag åt inte ens hälften!


Mamma & Ulf

              
              Mmmmmmm!



Imorse var jag med på operation av en visdomstand... med samma sköterska & tandläkare som drog ut min tand. Jag tyckte det var jätteintressant och ville verkligen kolla, men när han började skära upp inne i kinden och hacka runt, blev det bara för mycket. Jag satte mig ner en stund, men sedan kollade jag igen :) Jättespännande faktiskt. Jag vill inte sluta på mitt jobb :( det blir bara mer och mer roligt och dagarna går hur fort som helst.

Well, well...
bye


HEETTTT


WOW vad varmt det var/är idag! Jag har ju i och för sig fått nöja mig med att titta på solen genom fönstret :/
Idag var det jätteroligt på jobbet. Förmiddagen gick sjukt snabbt med diverse småplock & på eftermiddagen gick sugsystemet sönder på kliniken. Detta resulterade i att alla fick ställa in sina besök förutom undersökningar. Laga utan sug är nog inget vidare. Därmed hade jag inte jag heller så mycket att göra, så jag, Helena och Micke roade oss med att dra ut min tand. Haha, jag bet nämligen med en tand i överkäken på kindköttet där nere. Det kom nu efter helgen som sagt, så det passade ju bra. Det tog inte lång tid innan den tanden var ute asså ;p Det var min visdomstand alltså, lät lite som att vi tog en tand någonstans för att det var kul... xd så den var ju inte så mycket att spara på.

Jo juste, jag behöver hjälp med en sak.



 Jag köpte det vita linnet ovan i lördags, men var osäker på färgen. Nu efter jobbet var jag och mamma inne, ville ta hem båda för att kolla lite mer ni vet... & jag har beslutsångest! Please help me :) hoppas någon kan kommentera trots alla läsare jag tappat pga. mitt lilla uppehåll :( hoppas ni kommer tillbaka.

                Nu väntar grillmat :) ciao



Tack mina vänner för allt stöd




Jag lever

Som sagt, jag lever. Jag har jobbat jättemycket och har haft fullt upp om kvällarna så bloggen har inte blivit prioriterad.

Igår hade jag en heldag med min älskade Jenny, shopping & massa mys. Idag har jag solat i trädgården med mamma & sedan varit på 4årskalas för min lilla kusin Clara. Den ungen är så söt.

Jag har en vecka kvar på Folktandvården Nyhem & de två första veckorna har gått sjukt snabbt, så jag antar att även den sista veckan lär göra det. Jag har lärt mig jättemycket och trovs faktikst riktigt bra =) Nu under helgen har jag fått lite problem med en tand så jag tänkte kolla om någon av tandläkarna kan ta sig en titt på det imorgon. Man får ju passa på ^^


Förresten, jag tänkte visa lite bilder från min & Glendas mysiga kvällspromenad förra lördagen.

Älskar min Glendis : ) Nu är hon hemma från Norrköping så det får nog bli en galen promenad igen, haha



Förretsen, R.I.P. Michael Jackson...
Inte för att jag var något jättestort fan av honom, men han var ju så stor så det känns sorgligt :/


OCH JA, jag är sur för jag har jobbat ALLA FINA DAGAR... MORR att solen ska komma när jag går inne varje dag 8-17 -.- Man går ju runt som en blekfis medan alla solar varje dag som fan. Inte tala om hur brun Fia var som kom hem från Turkiet för ett par dagar sedan.. Åååh, jag vill utomlands!
Jag hoppas verkligen på sol nästa helg och veckan därpå... Ledighet ♥ Då ska jag bara ta det lugnt, umgås med vänner och ja.. jag måste plugga teori.


PUSS PUSS
klockan ringer 06:50 imorgon & tisdag och 06:20 på onsdag & torsdag...



Miss u

Idag 11.30 åkte min bror hemifrån... Han har flyttat till England, London. Usch vad det känns tomt :( Saknar dig min bror. Jag var inte hemma, jobbar ju, men han fick en riktig bamsekram igår. Det känns som att han inte alls flyttat utan bara åker dit över ett lov som han brukar. Träffar honom den 22-26 juli och 12-18 augusti igen, så det är ju inte en evighet.

Första dagen på jobbet

Det var en lång dag för mig idag på Nyhems Folktandvård... men det var roligt :) Jag fick se tdl Anders dra ut tre tänder, borra hål, tjata på en unge att borsta tänderna och så fick jag även vara lite tandsköterska. Desinficerade allt efter att patienten gått, plockade iordning bland instrument och körde intrument i diskdesinfektorn. Det var roligt - man kanske skulle bli tandläkare ? :D Ni vet, jag och mina drömmar.. haha, får prata om det där med Marija. Haha juste, jag blev "beskylld" för att ha flörtat med en patient. De skojjade nog mest med mig men de borde ju nästan trott det om de sa det... Haha, jag var bara social? Jag tror att folk uppfattar mig som flörtig ibland trots att jag inte alls är det. Min retoriklärare sa att jag var det när jag höll tal också...  Jag tror att jag är lite för glad bara ;)


Ikväll var Lena, Henrik & Clara här på middag. Fredrik flyttatr ju på onsdag så det var ett litet hejdå.. :/ Vi fick 15 pund var av dem, så söta! ♥ Kommer nog komma väl till pass då jag ska dit och shoppa, haha.

Sötnosen i min klackar.



Sweet dreams babes!


STUDENT

Grattis brorsan :D firat hela dagen (trots hällregn) och släkten är fortfarande här, groggbordet kom nog nyss fram nu lät det som ;p  Snart kommer Linan hit & då ska vi göra oss iordning osv, sedan dra till Pavles place & theeeen over to MOOON!
Sry för mina tråkiga inlägg men jag har verkligen fullt upp.. Bilder och allt kommer inom kort!

HA EN TREVLIG FREDAGSKVÄLL SÅ HÖRS VI :D

YES!!!

Jag läste nyss mitt mail från min engelsklärare och han hade läst min bokrecension!!! Fick ett positivt besked angående mitt slutbetyg så nu är jag happyhappyhappy! Det gick precis som jag tänkt i år med alla betyg och jag är jättenöjd. Nu kommer jag sova gott :Dstudentfirande imorgon!

PUSS!

SOMMARLOV!

Fyfan vad skönt! Har haft en supermysig dag med de bästa! Imorgon blir det partyparty ;)

Imorgon...

Kan inte fatta att det är skolavslutning imorgon! Shit, jag lämnade in min sista grej idag... Har verkligen inte hunnit lugna ner mig för sommarlov än. Regnet häller ner där ute. Jag som hade planerat att ha min fina, nya klänning med bara ben och vita klackar :( Kanske borde tänka om? 

Idag efter skolan var jag inom Pavle en snabbis för att se det han köpte på IKEA igår. Lite lampor, matta och en soffa. Finfint :) Sedan så gick jag bort (obs - i spöregn), till Folktandvården Nyhem. Jag börjar jobba där på måndag, så min chef eller vad man ska kalla det, skulle introducera mig lite smått. Jag fick träffa alla som jobbar där samt få en liten rundvandring där inne. Kommer berätta lite mer en annan dag. Där verkar jättetrevligt så jag hoppas att jag kommer trivas. Jag är glad bara att jag har jobb, haha. Så nu ska ni pessimistiska människor inte klaga ;)

Oooh, är inte maten klar snart? Magen kurrar.
Puss

Medaljongsjuka

Imorse var jag hos doktorn för att jag skulle kolla upp mina "torrskorpor". Hade först typ 2 stycken men sen fick jag fler och tänkte att detta kan ju inte vara torrskorpor, så fick gå och kolla upp det... Det var något som kallas medaljongsjuka. Totalt ofarligt, smittar ej och går över av sig självt. Man har inte heller några andra symptom så det är inte så mycket att bry sig om.

Nu sitter jag hemma hos Pavle, ska skriva färdigt mina turismfrågor... Jag joinas av 4 stockholmare, mina öron dövas av den här dialekten >,< haha. Ska träffa Linn sedan innan turismen börjar :) Berget ftw (A)

Ciao! 

Balen 2009

I år var det min brorsas tur att gå balen ;b I Tylösand såklart.. Jag har hört att det var bestämt att det skulle bli någonannastans, ingen mer än jag som hört/läst det? :S Var där med min mamma och hennes kompis och vi hade skitbra platser så vi fick fina bilder :)

Såå fina de var!
Kläderna sitter som en smäck och de båda matchar bra , ljust / mörkt ;)
Dragana & Fredrik.






Och här är några andra...


Alzbeta från min ryska, supersöt var hon verkligen!


Fredriks kompis Sebastian


Blev helt kär i den här klänningen!


Och så Malin Karlsson, lika fin var hon!!






MINA KÄRA VÄNNER

Träffade både Linn och Jenny idag, som både kommit hem från utlandsresor!! Har saknat er tjejer :)

Linan och jag träffades i skolan, var ute ett tag och även på stan och åt på pastavagnen. Sedan mötte jag upp Jenny och vi gick runt på stan för att jag skulle köpa en present till Maria som fyller 18 nästa vecka!
Det är ju så jävla kallt idag så vi gick hem till mig istället för att dra runt på stan. Här har vi myst, fikat och snackat mycket Turkiet ;) där hon var på semester alltså...
Vad ska folket göra ikväll? Själv ska jag hem till Pavle och hoppas på en riktigt mysig kväll, vi orkar inte dra ut ikväll.

Trevlig helg

Nattmänniska

Jag älskar att sitta uppe på kvällarna! Så sköööönt, helt lugnt överallt och dagen är "avklarad". Nu borde jag dock sova, har ju faktiskt ett viktigt matteprov imorgon.

Godnatt på er kära läsare

Man blir vad man känner sig som

Det var jävligt bra sagt av min bror tycker jag.


Idag efter skolan stack jag hem till Pavle en liten stund, vi fikade bara lite & sedan pluggade jag matte. Hans syster Maria hjälpte mig även med ett tal genom telefon, tack snälla du!! Hihi :)
Efter det drog jag hem till Pavles numera granne, min ryskalärare Helge. Okej, grannar var väl att överdriva, haha, men över gatan är det bara. En del av maten var redan klar då jag kom dit och med tanke på att jag har prov imorgon, var de andra snälla mot mig. Jag assisterade inte med maten så värst mycket, utan fick sitta och räkna matte och Helge hjälpte mig med lite småsaker. Rysk middag består av fyra rätter och vi hade bestämt oss för:

1. Köttbullar i pikant tomatsås (repris sedan förra gången - sjukt goda!)
2. Borsh (soppa med rödebetor, morötter och lite sådant)
3. Kycklingkroketter & pommes frites (även det i repris)
4. Vanliljglass med varma bär

                

En mycket trevlig kväll faktiskt, tack så mycket Helge och ni andra! Stack därifrån efter sju någongång och då mötte jag baby i stan. Han skulle nästan sluta jobba, men ville se lite hur det gick till med att lappa bilar. Det såg ganska roligt ut faktiskt ;p Han skyndar sig att lappa innan de kommer, haha!
Nu ikväll är jag bara hemma.. Pavle skulle ha ett killgäng i lägenheten så yes... ville inte störa liksom ;)

Skit också

Min spanska var inställd imorse, vilket betyder att jag skulle börja kl 9.50 med ryska. Jag försov mig till kl 9 och fick stressa ut av helvete... Hade någon känsla av att vi inte hade ryska med tanke på att vi ska hem till Helge senare idag. Jag tänkte "äh jag har nog fått för mig det" och kastade mig på cykeln och obs gick in i skolan osminkad och med slarvig knut.  När jag knackar på rum 323 öppnar ingen och jag inser då direkt att min svaga tanke att vi inte hade någon ryska stämde... Skit också!!

Ny bikini, yes I need




En fråga

Jag fick en fråga nu nyss och jag tänkte besvara den genom ett inlägg:

Fråga

Hej! :D

Jag bara svepte in på din hemsida rent slumpmässigt! Jag bara undrar följande, vad har du för komplettering i MA B?

Tack för en bra blogg!
Mvh Cecilia Ryhde

Svar

Jag har en komplettering i Ma B på kapitel 4 i vår bok, dvs. algebra, andragradsfunktioner & andragradsekvationer. Anledningen till att jag har det är att jag var sjuk under två veckor då vi gick igenom detta kaiptel, alltså gjorde jag inte det provet. Min lärarare tyckte inte att det fanns tillräckligt med uppgifter på nationella där jag kunde visa mina kunskaper på detta kapitel. Alltså ska jag nu göra det provet på kapitel 4 som jag missade...

Ute hela kvällen

Hääääärligt! Åt en mycket god pastasallad med mamma utomhus tidigare, gick promenad och var ute och cyklade med Sofia nu nyss!

Jag älskar sommaren

solsolsol

1 juni - flytt!

Körlektion imorse, motorväg & större landsväg stod på schemat. (När skolan är slut ska jag råplugga teori & sedan boka tre körlektioner + uppkörning & uppskrivning sa min lärare.)
Efter körningen stack jag till skolan, lunchade med Hiba & Igge, hade svenska och sedan stack jag iväg till Maraton.
Jag mötte upp Pavle och hans pappa där och vi gick bort till lägenheten. De hade fullpackad bil och innan något mer än sängen hade hunnit komma in, var jag snabb fram med kameran. Kan ju vara kul att se senare hur den såg ut nu.

Hallen



Toan
badkarsväggen eller vad man säger var här ännu inte fastsatt men det får ni ha överseende med
                        















Rummet
(klickbara)


Köket

luckorna ska nog bytas då lägenheten renoveras, alternativt målas & byta knoppar
               

Sedan så ägnade jag mig åt at plocka in allt i köket. Det var hur mycket kartonger som helst. Pavles söta mamma hade lagt ner verkligen allt man kan tänkas behöva. Pavle gav mig frihet att sätta in allt där jag ville, haha han ba där kommer nog du vara mest. Men nejnej, nu ska vi lära Pavle allt som har med hushållsarbete att göra ;)


Sedan så ägnade sig Pavle åt att sätta ihop tv-möbeln & hans pappa fortsatte att plocka in saker från bilen. Jag röjde undan mer grejer, bäddade sängen osv. Vi åkte till Trönninge för att hämta mer saker och slängde in det, men sedan så stack jag hem. And here I am! Jag måste plugga matte nu men egentligen ville jag bara vara kvar ännu mer. Där är så mysigt :(

Jaja, jag kommer nog visa mer bilder sedan när allt är iordning & de har målat och grejer.
Back to matten...
Ciao!

RSS 2.0