21 augusti

Grattis på födelsedagen älskade mormor.. ♥♥

Slutade 16.40 idag. Kan ni fatta vilken pain - tjugo i fem en fredag? Jag har fått allt denna terminen, men syon avslöjade att jag har cirka en-två lektioner om dagen nästa termin.. Efter skolan cyklade jag & Linan min in till stan tillsammans, släppte  av henne vid Norra och for sedan hem för att köra till Smålandsstenar, till mormor & morfar. Det var trevligt :) släkten var där & det bjöds på pizza, gottgott! Förresten så hade jag massa nya lektioner i skolan idag, bl.a. tyska, italienska och privatekonomi. Skönt med helg nu redan, även om jag är tvungen att plugga teori som en galning - panic!

Imorgon ska vi till Trönninge för att hälsa på kattbebisarna. Det har jag ju glömt att tala om - ElsaBeba har fått 6 små bebisat som hon vaktar och beskyddar med livet säger P. Hihi. Jag har inte träffat de än, men träffade på Daniela, P's kusin, på skolan idag, som skickade en bild till min mobil!



Arrivederci

London sommar 09

Låt bilderna tala..

London 22-26 juli


















































London 12-18 augusti




























20 augusti - skolstart

Idag började skolan.. sista året framför mig nu. Känns konstigt att redan vara 3a, tycker nyss vi började? Hade bara en lektion idag - religion A. Det verkar intressant & jag fick ett gott intryck av läraren. På ett sätt skönt att skolan är igång igen, få in lite rutiner och så. Känns dock inte lika kul att jag nästan ska bo i skolan denna terminen. Mitt schema är verkligen hemskt. Jag hade ett toppenschema förra terminen, så är väl lite bortskämd ^^
Nu sitter jag här & försöker plugga körkortsteori. Har knappt inte pluggat någonting alls och jag börjar få panik. Men jag ska fixa det!

Köket hos P börjar bli fint nu, fixade blommor idag med :) där är ju i och för sig inte ommålat än, men det ska mannen ta tag i nästa vecka haha ;) Nu ska jag fortsätta med min teori & leta lite flygbiljetter lalala.. Ciiiao !

090819


Hjärtat älskar bara en,
det kan inte hjälpas..

Ojojoj..

.. Här var det inte uppdaterat på länge!

Någon har varit busy & kanske inte heller haft lust att skriva. Har varit i London en gång & ska dit imorgon igen.
Jag har legat och sovit hela kvällen (?) & ska nu packa ihop det sista innan jag ska sova. Ska försöka vara lite mer aktiv här när jag kommer tillbaka igen.

Pusspuss.

RSS 2.0