Never without the coffee

Nu beger jag och kaffetermosen oss ut för att ta lite frisk luft :) Jag behöver rensa hjärnan från allt plugg och njuta lite av kvällssolen! Ha en trevlig kväll allihopa ♥

Ps. jag skulle lägga in lite bilder men såklart är det "kommunikationsfel" på kameran igen -.- så jävla störigt!

Åk utomlands med Solresor - som resereporter



Japp, precis så bra som det låter! Solresor har just nu en tävling för de som skulle vilja åka på en en resa med valfri person och till valfritt land, samtidigt som man bloggar på plats om landet och upplevelsen! Jag tycker det låter helt underbart då jag gärna skulle vilja bli reseledare och jag älskar att skriva & fotografera, så varför inte prova? Skulle bli riktigt megaglad om jag vann :D

Anmäl dig du också! Skynda på bara, tävlingen anslutas klockan 00.00 inatt!

RIP mobilen

Jag är så ledsen :( min mobil som inte alls är gammal & som jag älskar, tappade jag i toastolen igår - och nej den funkar inte! Jo, funkar gör den men den är hjärndöd, för alla knappar är ur funktion, eller skärmen då (touchen).. Så otroligt klumpigt av mig!! *Snyft*


Massa fix & lite tid

Hela dagen idag har gått åt till att fixa inför bal&student, allt som saknas - och ändå är det saker kvar! Jag och mamma har varit runt i halva stans butiker & sedan har kvällen gått åt att prova allt och se vad som passar bäst, vad som ska lämnas tillbaka och så vidare. Jag börjar få lite struktur på det nu känner jag :-) Nästa vecka blir det projekt "leta efter lämpliga saker att önska sig" och även att skicka ut inbjudningskorten som jag har gjort iordning. Gjorde en lista idag med allt som är kvar att göra innan the big day. So much to do, so little time! Även denna helgen lär bestå av plugg & andra nödvändiga saker. Sån tråkmånas man är!! Ledsen för tråkiga inlägg och dålig uppdatering, men jag har helt enkelt inte tid & inte heller något roligt att skriva om.

Men om 56 dagar är gymnasiet bara ett minne och inte längre nutid (räknar man bara skoldagar är det ännu färre dagar).
Som jag längtar! Får bara inte glömma att fortsätta leva i nuet och koncentrera mig på allt viktigt jag har kvar att göra innan utspring...

Mindre än 2 månader kvar!

Min nya älskling has finally arrived! Jag är så glad!


Reklamutdelning och gympamöte

Idag fick jag riktigt bra motion och dessutom en slant när jag delade ut reklam i närområdet. Mitt distrikt har nästan bara lägenheter (utan hiss).. så jag kommer nog ha träningsvärk imorgon tror jag allt, så som jag sprang! Pavle var med mig en stund på morgonen innan hans jobb och sen mötte Sofia och vovvsing sigvard upp mig =) Tråkigt blev det inte.
Eftermiddagen kantades av gymnastikmöte där det bestämdes om vår uppvisning i maj. Ska bli lite småkul! Inte minst att tjerna kommer älska det...



Jag orkar inte

Det här går inte mer

Panik?

Okej, nu ska jag skriva klart mitt PA-arbete.. känner hur stressen kommer ifatt mig och det ska snart vara inlämnat - OMG!! Tänker plugga hela helgen alltså, dag & natt. Sedan så ska nog det värsta av det jag har kvar, vara klart :) lite positiv inställning får man ju ha mitt i all stress (har ju fler saker att göra..)

Igår var jag och mama i Ullared, myspys! Inhandlade småsaker som blockljus, dekorationssand, massa scrapbooking, sockar & lite smått o gott till naglarna. Tyckte inte att jag hade handlat på mig så mycket men när jag kom till kassan gick det nästan på 500 spänn.. det var det värt i alla fall, även om jag blev chockad.
Igår sorterade jag också reklamen som nu mera är mitt nya extrajobb, hehe. Pavle hjälpte mig för det var allt lite klurigt!

Idag ska nog jag & mor in till stan en (mycket) snabb sväng (så jag slipper få ännu mer panik över PA) och kika på skor till bal & student. Vet vad jag vill ha, gäller bara att hitta det också!!

Nehe, nu måste jag fortsätta.
PUSS

Vitt, vitt, vitt

Idag gick jag ut till älsklingen för att hämta min cykel - och titta vad jag överraskades med!! Mycket finare & fräschare nu tycker jag.




Se här hur det såg ut innan.





Nytt smile & fint hår

Först och främst - Ett stort grattis till söta Joanna som blir 18 år idag! ♥
Hoppas du får en fin dag vännen..



Då var jag av med rälsen!! Nu har jag haft det två gånger och hoppas på aldrig mer... det är bra att det finns i alla fall. Fast jag har kvar den i UK, men där syns den inte så mycket:)
Håret är även klippt idag och häromdagen färgade mamma utväxten.


Idag har jag traskat runt i de här såklart.

Härliga vårväder!!


En glad och en lite mindre glad nyhet

Hejsan bloggen!
Idag sitter jag bara hemma och tar det lugnt efter en mindre rolig natt.. Igårkväll började jag må fruktansvärt illa och detta illamående har gett sitt utlopp under hela natten, ja ni förstår nog själva... Inte så fräscht så jag tänkte inte nämna några detaljer. Har knappt sovit någonting, men trots det är jag inte så trött idag? Har bara feber och är lite hängig. Tråkigt för jag och mamma skulle åkt till Ullared idag. Imorgon måste jag verkligen vara frisk i alla fall för då har jag två tandläkartider & en klipptid!
Skumt liksom.. jag hade exakt samma "sjukdom" på jullovet och då skulle vi också åkt till Ullared dagen efter!

Imorse ringde älsklingen mig och berättade att han hade svimmat inatt och slagit sig. Han hade kollat på film och ställde sig upp, kände sig yr och skulle springa mot sängen. Han hann inte och svimmade in i soffkanten.. = blodigt ögonbryn & haka. Tur att Danne var där och fick upp honom. Otäckt!

Nog om det! Till det positiva:) Eftersom jag inte jobbar på Concilia längre (typ) sökte jag, bara för att det var en kul grej, arbete som reklamutdelare för ett par veckor sedan. Idag ringde de upp mig och jag ska börja redan i helgen :D känns jättebra, behöver lite extra pengar i kassan.

Nu ska jag försöka plugga lite medan jag är hyfsat pigg, för det finns verkligen sjukt mycket att göra just nu.

puss


Annandag Påsk

Idag vaknade jag av att mamma knackade på dörren och kom in med frukost på en bricka, hur sött?
Jag drömde en mardröm som i och för sig var lite spännande.. nästan så jag ville somna om och se vad som skulle hända ^^ Jag & Pavle var ute på havet och jag skulle stanna medan han körde (?) iväg på andra sidan om ett stoort fartyg för att se om vi kunde komma förbi eller nåtgot.. Han skulle rädda oss för vi var i fara på något sätt, haha. Kommer inte ihåg så mycket mer än att det var läskigt.

Hmm hmm, det var något jag skulle skriva.. men jag kommer inte på det. Jag har inte så mycket intressant att säga just nu. Var hos mormor & morfar och myste igår ♥
Hoppas mamma hinner färga mitt hår idag...

Nu blir det lite påskmat!




jag sänker mig inte till den nivå,
have a nice day!

Solig morgon

Godmorgon Sunshines! Vilken härlig dag idag :) jag sitter hemma hos älsklingen och ska precis gå ut på altanen och äta min frukost i den varma solen. Han har gått till jobbet, men jag orkade inte gå upp så tidigt utan sussade lite till ^^
Igår hade vi en mysig kväll. Jag kom hit och gjorde chaite och så fick P sitt påskägg. Inuti det låg ett par kalsonger & tuggummi, haha. Jag fick ett av mamma i förrgår också, där låg det BjörnBorg-trosor & strumpor. Vi har ändå ett stort påskägg till alla i köket så på senare år får vi oftast någon liten sak i ägget, istället.

Nehe, nu vill jag faktiskt gå ut. Efter frukosten tänkte jag gå en powewalk! Ha en härlig lördag & påskafton allihop ♥

Nattsuddade inatt...

... men kanske inte av den anledning som det oftast är.
Jag var inte ute och dansade..
Jag hade inte tjejkväll..
& jag umgicks inte med pojkvännen..


..nej, jag satt ensam på mitt rum och grävde i pyssel-lådan.. klockan gick & gick.
Det var så roligt att jag glömde vad tiden var men klockan 3 tänkte jag att "nu får det väl ändå räcka". Haha
Då ringde jag brorsan och frågade om han ville bli hämtad innan jag gick och la mig, vilket han ville :)

Efter lite nattamat somnade jag gott.




Våga sprida ut sig lite till liksom..
haha, men allt är uppstädat idag. hatar oreda -.-


Chailatte-älskare? Gör det själv!




Denna chailatte var förvånansvärt god för att vara hemmagjord.

Tips - ♥ Använd en riktig mjölkskummare om ni har det, jag har inte det men det lär bli ännu bättre med en sådan.
♥ Passa er för ingefäran, ett par centimeters bit räcker.
♥ Sockra! Inte lika nyttigt längre, men vad gör det? Ska man göra det kan det ju lika gärna vara gott.. Först smakade den inte alls som riktig, men efter att sockerskålen varit framme var det så mycket godare.

Receptet är från mjölkpaketet så för er som har tråkigt vid frukostbordet kan ju alltid ta er en titt där istället ;)
Andra kreativa alternativ är att köpa chailatte-te på Indiska (har funnits där förr i alla fall) eller det där pulvret från Espresso House -som är svindyrt!!


Inför badsäsongen

Kan tyckas lite tidigt kanske.. but I like it & dessutom var det 10 % idag!
Från H&M.

 

 





Påskpyntat

Mamma och hennes pynt, hon gör det alltid så fint här hemma :) vi har ju såklart tuppar & påsklilejgrupper/ris lite överallt också.




"Ska det va så ska det va", som mamma brukar säga haha


1 april & påsklov

Nu har jag varit lite frånvarande här ett par dagar, har haft så mycket att göra & det har hänt en del att jag inte orkat/hunnit. Har saknat bloggen lite (a) För det första, mitt lilla dilemma har löst sig! :) känns så skönt.. Nu har jag i princip till 100 % både sommarjobb och en två-tre veckor lång semester med baby. Åh, vilken lyx!
Vi fick ta ledigt från v. 33 och framåt.. lite sent, men jag klagar absolut inte!!

Igår var jag på Väla med mama& min bror :) tog även en sväng inne på IKEA. Mycket trevlig dag även om det inte blev så värst mycket shoppat. höhö

Äntligen påsklov nu då & jag ska verkligen utnyttja tiden till att plugga det som behövs, känna av lite vardagslyx som att pyssla, fixa naglarna, baka och sådant. Såklart ska jag även umgås med familj, vänner och pojkvän ♥
Skoldagen idag bjöd på fika med klassen (Håkan bjöd :), studenttävling, samt lunch med tjejerna Blue Thai och en runda på stan. Trevlig invigning på lovet ;)

VEM VILL VARA ETTA NU - INGEN INGEN!!


RSS 2.0