Rensing bland gamla leksaker

Idag på eftermiddagen, gjorde jag precis det som rubriken lyder - rensade, hemma hos min pappa då. För att få lite energi lagade pappa fläskkotlett och jag gjorde potatismos, till det en mycket god sallad!

Sedan började vi packa upp alla kartonger.. Vilken nostalgi! När jag var liten var min favort att leka med dockor och jag hade en massa prylar till - kläder, vagnar, säng, badkar, bärsele, cykelsits mm. Hos pappa hade jag vagn, säng och lite annat som jag sparade för att det är fina grejer. Där fanns också en massa dockor som jag hade när jag var liten. Det var dock inga jag lekte med, för de hade hår på huvudet. Jag lekte bara med dockor som såg ut som riktiga bebisar.. haha!

Jag hittade också en hel packe med papper från min ridskola.. herregud ^^ Jag hade en "häst" när jag var liten som vi byggde ihop genom en fotpall, en trekantig kudde, en riktig sadel, skärp som stigbyglar och ett huvud utav en stoppad strumpa. Denna häst fick stå för alla ridskolans hästar, samt mina ponnys, vackra araber, starka ardenner och såklart den trilskna hingsten.
Papperna bestod av förteckning över hästar, elever, kvitton på ridlektioner, medlemskort och alllt. Jag fick mig ett gott skratt när jag tittade på allt det här. Hur hade man tid att lägga sin tid på sån skit rent ut sagt.. x) På den tiden var det ju verkligen inte skit, utan kvalitetstid med sitt stora intresse!
Allt där här åkte i alla fall ner i soporna.. inte så mycket att spara på.

När vi hade rensat klart åt vi ostkaka med grädde & sylt och sen kikade vi på lite utbildningar/"yrkesvägar" jag funderar på :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0